Ahojte kocky, kolke z vas maju svadbu 1.9.2007? V teme September 2007 maju totiz slecny svadbu prevazne ostatne septembrove soboty..Ako ste na tom s pripravami? Ja sa snazim zhanat, vyvolavat cez net ale najvacsi problem je urcite s fotografom...
Ahojky dievčatá, tak sa konečne hlásim, mám v práci frmol, tak len na chvíľku, aby som Vám oznámila, že bábo zatiaľ nie je 100% - ne potvdené (je ešte veľmi malinké), ale už som videla na ultrazvuku takú malinkatú bodku ;-) . O týždeň v piatok to bude definitívne.
Iwi, takže ten rozhovor si zvládla perfektne ;-) , blahoželám a verme, že budú naši mužíčkovia stále takí ochotní robiť všetko kvôli nám ;-)
Anitka, držím naďalej palčeky, aby to bolo teda všetko jasné o ten týždeň ;-) . Aaa pekne si to napísala, tie posledné slová...aby boli vždy takí ochotní... x-)
Marya, snaží sa a ja si ho preto tiež vážim x-)
Ako sa dnes máte? Už to nieje také hrozné ako včera...že pondelok :-D
Čaute baby, Anit - tak aj ja sa pridávam a tiež držím palčeky, aby si nám o týždeň mohla povedať, že je to 100% ;-)
Iwi - dnes už len tri dni piatku, takže super :-D :-D
..cau baby..ako zijete?
..my dieta neplanujeme este, ale dnes sa mi snivalo, ze som mala maleho chlapceka, bol strasne zlaty..nechapem, z coho taky sen vobec vyplynul... =-)
Ahojte :-) Petarda - možno podvedomá túžba po dieťati ;-)
My už by sme aj celkom chceli, tak uvidíme, kedy sa zadarí :-D Mne sa zase snívalo túto noc o porodoch r :-D :-D
Vy ale máte sny, teda :-D
A ja zase vôbec neviem, čo sa mi snívalo :-) . Ja by som strašne chcela, aby sme mali bábo do roka a do dňa od svadby, už som aj spomínala, tak začiatkom decembra sa musíme činiť :-N
joooj marya, to neviem..ako je pravda, ze este donedavna som mala skoro az averziu voci detom a nejak poslednych par tyzdnov by som aj mozno nevahala, no zatial aj my riesime byvanie, sme akurat podpisali zmluvu o bud.kupnej zmluve a teda sme z penazi vystaveni a ideme si brat hypo, tak minimalne z toho dovodu na dieta nie je ani vhodny cas a ani financie.. :-.
Petarda, my máme tiež úver ako asi väčšina mladých párov v dnešnej dobe. Tiež prerábame teraz byt, takže máme už vyčistené účty :-( .
Ale zase úver bude aj o päť rokov, ktorý budeme musieť splácať. Zatiaľ robíme obidvaja, tak ak by sa aj bábo podarilo, našetríme niečo počas 9 mesiacov :-D , teda dúfam =-) .
Noo ono je to ťažké :-( ...
Elko, super, takže máte už aj projekt na domček ako bude vypadať? x-)
aj my by sme chceli stavat domcek, sice mame uzasny byt tu v BA, ale predsa domcek je uplne niecom inom aj pre deticky, takze uz len najst vhodny pozemok :-S
predstavu o domcekoch mame, nasli sme taku super web stranku ;-)
Čaute kočky, aj ja mám dnes nejak rušno....vyšupli nám kolegu, tak sme tu z toho dosť na vetvy, tak radšej idem makať, nech sa to nestane aj mne ....Pekný dník vám prajem ;-)
Iwi - no práve že nie, akurát povedali, že nie sú spokojní s jeho robotou, presný dôvod nespokojnosti ale povedať nevedia ]-( ]-( Pritom on fakt makal jak blbec, asi bol nesympatický šéfovi, a ten si chce asi dosadiť svojho človeka ]-( .....a pred mesiacom podobne vyšupli kolegyňu :-S ...normálne uvažujem, že aj ja si začnem hľadať niečo iné, tu človek nikdy nevie, jeden deň pochvália a druhý deň výpoveď na stole..... :-|
Iwi - a Ty ako, manželík poslúcha ? :-D :-D
Marya, tak obavy tohto typu ja veľmi dobre poznám :-( . My máme stále zmluvy iba na rok a pred koncom roka (čiže práve teraz) sa trasieme, hoci pracujeme ako dračice, čo s nami bude. A preto tu teraz veľmi málo nakuknem :-( .