Ahojte kocky, kolke z vas maju svadbu 1.9.2007? V teme September 2007 maju totiz slecny svadbu prevazne ostatne septembrove soboty..Ako ste na tom s pripravami? Ja sa snazim zhanat, vyvolavat cez net ale najvacsi problem je urcite s fotografom...
Anit, no ten správny čas bude vtedy, keď k nám príde bocian, zatiaľ k nám ešte netrafil, ale veď sa dáme prekvapiť :-D x-)
Iwi - aj mne už sa trochu zdvihla nálada.... :-)
caute..ja zarezavam od 8hod,ale niekedy sa mi podari aj od pol 7h. :-) inak baby kolko mate rokov?bo mam pocit ze som tu najmladsia,preto to babo ma cas este :-p
..caute baby..
..no nachvilu nazriem a co nevidim??? no do kelu, som tu najstarsiaaaa????? hmmm, to ste ma moc nepotesili :-D :-D :-D a tiez sa nechytam byt maminou..........
teda elko, vy ste teda celkom mladasi ;-) to sa inac casto nevidi v poslednej dobe, ze chlap ide do manzelstva taky mlady..ten moj ma 26 a hovoril, ze sak je len druhy zo spoluziakov zo strednej, co sa ozenil..no a na deti ten moj ani nepomysli, ani sa neciti..ale v tom ani ja nie som este nejaka ready, takze sa zhodneme :-)
Elko, to sa divím aj ja, ale v dobrom, že máš manžela takého mladého, lebo chlap sa dnes neženie do ženenia :-D . A ďakujem x-)
Petarda, faxom alebo mailom? :-D
Ináč, aj môj má 26 a zdá sa mi, že je prvým ženáčom aj zo ZŠ aj SŠ :-)
Môj raz deti chce, raz nie :-D ....
no sak ono bolo najprv v plane sa zobrat az tak za 2 - 3 roky,len stavba domceka a uver nas trosku popohnal...za par rokov bude vsetko drahsie...takze drahy aj na to pozeral..aj ked to neni moc romaticke ale realne..a babo to tiez si pocka min 3 - 4 roky este..
my tiey riesim rychlo domcek a podobne hlavne aj kvoli zvysovaniu cien v stavebnictve,,, a babo pocka minimalne do buduceho roku, potom zacneme na nom intenzivne pracovat
iwuska no my sme sa snazili ale vzhladom na okolnosti sme to prerusili a dufam ze teda v buducom roku uz opat budeme moct zacat na babatku pracovat :-(
mack no tipujem maximalne 28