Ahojte kocky, kolke z vas maju svadbu 1.9.2007? V teme September 2007 maju totiz slecny svadbu prevazne ostatne septembrove soboty..Ako ste na tom s pripravami? Ja sa snazim zhanat, vyvolavat cez net ale najvacsi problem je urcite s fotografom...
Veru tak, ale mala som trošku inú predstavu, myslela som si, že mi bude ráno trocha zle, možno budem aj zvracať (hoci ja sa toho bojím) a end, ale nie mne je zle pernamente, stále musím jesť, aby som to zahnala :-S . Čiže o chvíľu budem mať nie 52 kg, ale 152. :-D
Marya, tak to je kruté, keď sa takto zachovali :-| . Ja mám zmluvu už týždeň na dobu neurčitú, tak ja som spokojná x-) . Manžel poslúcha, drží sa mojich slov, som rada, že ma berie vážne :-D :-p .
Anitka, moja nezávidím Ti. Ale neboj, stojí to za to ;-) . Ja som tiež dieťa šťasteny, tak tiež už teraz viem, že aj mne bude bývať zle :-S . Ak bude opak, budem šťastná x-)
Iwi - tak to sa teším, že manželík poslúcha :-D :-D Super, že máš aspoň Ty kľud v robote, tí naši asi pojedli nejaké divé huby alebo čo :-D :-N
No, ono to asi väčšina žien nemá v tehotenstve ľahké, ale čo by sme neurobili pre naše detičky x-) A v jednej veci dúfam, že som po mame, ktorá tvrdí, že všetky 3 pôrody boli úplne v pohode, radšej by išla rodiť ako k zubárovi :-)
Tak Ti prajem, nech si to budeš môcť o pár rôčkov povedať aj Ty tak ako mamina x-) ;-) .
Ja som sa pýtala maminy, či mala nejaké problémy, či jej bývalo zle...ale povedala, že zle jej nebolo vôbec, akurát pri bratovi musela viac ležať :-S . Ale zase poznám kočky, čo ich mamy ani nevedeli, že sú tehotné a ich dcéram už bolo zle :-| . Tak to sa tak nedá :-|
Mne to ide stále rýchlo, aj pred svadbou to hrozne letelo.... :-) NO veru, už štvrťroka sme to vydržali s našimi "starými", :-D :-D to si už zaslúži poriadnu oslavu.... :-N
Ahojte :-) Iwi - to Ťa teda obdivujem, tak skoro vstávať...ja som ešte o 6:45 bola v postieľke...a aj to sa mi ťažko vstávalo...a to počasie fakt na nálade nepridá, mne je dnes dosť pod psa :-|
Tak sme asi s tou náladou na tom podobne. Ja by som v posledných dňoch najradšej ani nevychádzala z domu ;-) , len by som si s bábom ležala v teplúčku pod perinkou a čítala mu... :-) . Ale žiaľ, práca je práca... Ja som tu od 7.15. ]-(
Ivi, ale mňa tiež pobolieva brucho :-D , ako keby som mala dostať, ale to je v tehotenstve normálne. Nechcem Ťa nútiť, ale ozaj sa nepridáš :-D :-D :-D :-D ?