1.9.2007 Máte svadbu v rovnaký deň? Ako prípravy?
- Sponzor fóra
..caute baby..
..no ja akosi som zatial akoby v takom vakuu..dokonca mam az zahadne cudny klud v sebe a mam pocit, ze mam vsetko zajednane a minimalne pozapisovane, aby som nezabudla..az mi je to faaakt cudne a bojim sa, ze ako to dopadne ..a zacinam mat asi trochu cudne pocity, zacinam si uvedomovat, do coho to vlastne idem..ved to je na cely zivot!!!! pomooooocc
..a potrebujem si zohnat este pedikerku
..inac to pocko by aj mna zaujimalo, nemate niektora Ilka v rodine..xixi..13. aug 2007Ahojte, aj ja sa chcem k vám pridať
Tiež ma táto šťastná udalosť postretne 1.9.2007
Zatiaľ ma žiadne stresy nechytajú, akurát mám takú čiernu dieru v hlave z toho, že ako to celé bude vyzerať, keďže som ešte na žiadnej svadbe nebola...ale celkovo som v pohode a teším sa, určite to bude super
Zajednané máme už všetko, okrem kytíc, to chcem stihnúť tento týždeň, a potom už len také drobnosti - bižu, vinetky na fľašky, menovky,...také milé činnostia čo bude chýbať, zistím až priamo v akcii
13. aug 2007- Sponzor fóra
Tu je link na to počasie, ale nevyzerá to zatiaľ moc dobre
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|SK|LO002|BRATISLAVA&metric=114. aug 2007Dík jaja, snáď sa mýlia
, aj dnes pán Iľko hlásil 31 stupňov a u nás v PO sa od rána schyľuje k dažďu a je dosť chladno. Hlavne, že som sa vymódila, akoby tu boli tropické horúčavy
. Mne by síce chladnejšie počasie vyhovovalo v deň svadby, pretože hostinu máme v historickej budove, kde klíma a pod. nehrozí, ale zasa nebudeme mať pekné foto. A kde máte zajednané fotenie nevestičky ?
14. aug 2007Tiež si myslím, že sa mýlia, veď 1.9. je taký krásny dátum, tak musí byť pekné počasie. Aj mne by vyhovovalo radšej chladnejšie ale hlavne bez dažďa.
Nám príde fotografka na obrad, pofotí nás v kostole a potom na nás počká kým sa najeme a pôjdeme do prírodu ku kaštieľu. Takže ak bude pršať, tak fotenie padá a to by mi bolo ľúto. A Vám?
14. aug 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
kotatko neboj stihnes a hlavne sa nestresuj... my sme mali do konca juna porieseny iba kostol salu s hotelom a svadobne oblecenie... nastastie sa da vela veci riesit cez internet