25. 4. 2009
- Sponzor fóra
No dnes som tam volala a chvalabohu nam ten termin potvrdili, tak som stastna lebo uz mame rezervovanu salu na hostinu a bola by som nerada ak by som to koli tomuto musela rušiť alebo prekladat. Ale vcera sme mali zase smolu nam prisli postou svadobne pohare a jeden z nich bol rozbytý, tak to musim reklamovať.
11. feb 2009- Sponzor fóra
ahojky...tak islo o to ze mor rodny list vlastne nebol original ale len niejaky zaznam takze musim ist na matriku tam kde som sa narodila..a popravde momentalne do konca tyzdna obaja nemozeme lebo sme v praci..a teda tym padom nemozme ist ani za fararom aj ked nam povedal ze mame prist cez tyzden po omsi aj s papiermi
12. feb 2009no to je pekne taketo komplikacie
u nas to je tak ze drahy robi v zahranici a neda sa mu prist tak aby sme stihli matriku. takze v nedelu na nauke sa budeme pekne zambit
inak jednu zapisnicu z matriky uz mame...vypisanu,podpisanu,orazitkovanu.... ale potom sa prislo na to ze pod tu matriku nepatrime12. feb 2009fakt baby, nejako veľa polien pod nohy
my máme s matrikou veľmi dobrú skúsenosť, pani bola milá a ochotná, mala som z nej pocit, že sa teší, že sme sa rozhodli zosobášiť
my špeci svadobné poháre nekupujeme ani nebudeme mať, len na tie, čo budú v reštaurácii uviažeme pierko a hotovotakže nemám čo rozbiť
tak som zvedavá, čo mám čakať, keď sa tá smola tak lepí...
12. feb 2009Cauky baby,akurat som prisla od doktorky,bola som na krvi a taku modrinu mi spravila sestricka,najradsej by som ju roztrhla.
Vcera som mala taky príjemny zažitok,na naboženstvo zhodou okolností chodi so mnou aj moja zakaznicka,taka mila pani,a povedala ze sa pride pozriet na nasu svadbu.No nepotesí....12. feb 2009
ja som na tom tak isto ,urcite smotanovu alebo slonovinova kost so vzorom alebo pružkami a franc. kravatu