25. 4. 2009
nasla som dalsiu ponuku svadobnej knihy, je krasna, len ta masla by asi dlho nevydrzala biela
http://www.vltava2000.cz/svatebniobchudek/goodsdetail.asp?strGoodsID=104080412&lngDepartmentID=73
porozmyslam...23. feb 2009- Sponzor fóra
hej, to je zavislost normalne... mojasvadba.sk a vecicky okolo toho. dufam, ze ma to po svadbe prejde a nebudem tu travit tolko casu.. hihi
23. feb 2009- Sponzor fóra
no obrad bude v gl a hostina v krompachoch v centrume...tak my mame uz vybaveneho kameramana,fotografa,hudbu,salu,kostol..v podstate tie dolezite veci uz mame vybavene..mame uz aj obrucky,pohare.o chvilu budu oznamenia...mam uz aj saty aj svadobne aj popolnocne..akurat moj drahy nema este zatial oblek ani topanky...ako ste vy na tom?
a co sa tyka kameramana tak my mame z presova velmi dobreho kameramana a ja som len jeho chcela..a tu po blizku?hmm..tak to vazne neviem23. feb 2009
aj ja som ju dnes nasla, ked som vselico prehladavala na nete

snazim sa najst co najviac veci co chcem z jednej firmy, aby som potom nemusela platit viac krat postovne
ako tak pozeram, tak ceske firmy maju dokonca lepsi vyber, a mozno aj lepsie ceny
velmi sa mi paci ten srandovny toaletny papier s motivom svadby, viem, ze je to uz prilis, ale rozmyslam, ze objednam aspon na damske toalety nech je sranda