ahojte,
viem, že aprílovky 2009 tu už tému majú, ale mňa zaujíma konkrétne tento dátum ;-) ak ste preň už pevne rozhodnutí, môžme sa podeliť o nápady a plány ;-)
tak obrad bude v gl a hostina v krompachoch v restauracii centrum...no mame uz tie take podstatne veci uz zariadene...cize kameramana,fotografa,hudbu,kostol,salu,ja mam saty svadobne aj popolnocne,tiez topanocky mam na prezutie,pohare,obrucky...akurat moj drahy nema este oblek a topanky...no a este samozrejme tie take malickosti mi treba vybavit..a vy ste ako na tom?
co sa tyka fotografa tak my mame z presova lebo ja som len jeho chcela a tu po blizku neviem o nikom =-)
no tak to si na tom lepsie ako ja :-) My mame obrad v Prakov. a hostina v Helcman. Mame hudbu,kameramana, ja mam svadobne saty aj topanky, popolnocne este nemam, moj mily nema nic akurat topanky a koselu, ale vraj ma este cas... fotografa zatial nemame :-( objednane mame obrucky a pohare a tiez uz mame oznamenia, to je asi vsetko
takze este nas toho caka dost vela :-)
ahojte, vidím, že ste sa včera nejako rozpísali a aj sme sa rozrástli :-) super x-)
lenka, nemusíš byť v strese - veď máme ešte dva mesiace ;-) tak si predstav, že sú aj nevesty, ktoré teraz zistia, že sa musia rýchlo vydať a svadbu zorganizujú za dva mesiace...
my máme zatiaľ zariadené tieto veci:
svad. šaty + topánky, oblek, obrúčky, oznámenia (už len vytlačiť a narezať), kamera, fotografka, hudba, miestnosť, úrad, zákusky.
snáď som na nič nezabudla... takže ak by sme už nič nezohnali - svadba napriek tomu môže byť :-D takže pohodka :-)
baby, paci sa mi pristup Kattulky... nesmieme sa dat znechutit drobnostami, ktore sa nevydaria. Musime drzat spolu ;-) Vsetko bude tak, ako ma byt... :-) vsetko ma svoj dovod a pricinu...
dnes som objednala obalky,tak do 24 hod by som ich mala mat na firme.Tí co mi robili oznamka tak obalky obycajne biele predavaju raz tak draho a speci obalky stoja az 9,- sk teda 0,30 eura.Tak som ich objednala zo skladu.Musim rychlo pozistovat a pospisovat adresy :-)
Lenka vitaj v klube,inak aj ja som Lenka :-D
dobre ranko!O chvilu utekam do prace, ale zavilost mi nedala a este som tu nazrela, ci ste nieco popisali :-N
Leni tak daj potom vediet, ked ti ta kniha dorazi co a ako, aj ja si planujem objednat nieco z ich stranky, asi knihu a k tomu fotoalbum nech to mam v jednom style
Ahojte dievcata, dakujem za povzbudenie, kattulka mas cistu pravdu, neviem si predstavit, ze by som mala zorganizovat svadbu za 2mesiace. :-( ale uvidite ze nam vsetko dobre dopadne ... :-)
achojte, tak uz som z roboty spat, a ako inak opat ficim na tejto stranke...
queenka a v akom kostole budes mat svadbu?ja totiz v rim. a o ziadnom kriziku neviem, sice vidim, ze ho niektore baby maju v albumoch ale kedze mne nic fararko nespominal, tak som nic take ani nezhanala :-.
noo, ono je to tak, ze si vacsinou svadobne pary sami kupuju krizik. farar uz krizik nedava. mozno vas je vynimka a da vam. no ja som pristala na tu druhu moznost a vybrali sme, aky sa nam paci. 8-)
ahoj repakoval :-) veru kráti a to je super!
my už máme všetko podstatné, ešte chýba: ženíchova košeľa a topánky, vestička, viazanka, moje bolerko na svadobné šaty (ktoré spolu s vestičkou a viazankou požičiame so salónu, len sme na to pri výbere šiat zabudli :-N ) a víno na výslužky a svadba môže byť ;-)
ty si na tom ako?