ahojte,
viem, že aprílovky 2009 tu už tému majú, ale mňa zaujíma konkrétne tento dátum ;-) ak ste preň už pevne rozhodnutí, môžme sa podeliť o nápady a plány ;-)
ahojte, no ja som sa dnes vyspala úplne super - mala som skôr opačný problém - ako vstať :-D asi som sa včera tak vžila do toho svadobného dňa, že som dnes vlastne po celonočnej zábave :-D :-D :-D o dva mesiace sme dnes už vydaté ženy x-)
včera som si našla konečne bižu do krku, v spleen-e, niečo takéto a aj s náušničkami: http://www.spleen.sk/show_picture.php...
a cez víkend začnem zháňať od našich a od svokrovcov adresy, nech môžem začať vypisovať obálky na oznámenia, budúci týždeň ich už vytlačíme a môžu sa začať roznášať blízkym a poslať tým, čo sú ďaleko :-)
dobre ranko, no dnes opat, este mam oci zalepene ale uz som na tejto stranke :-D
aky druh alkoholu budete mat na stoloch?ja som rozmyslala ze biele-cervene vinko, vodka, pivo ak by niekto chcel a fernet
tixi my budeme mať na stoloch len víno (b + č) a tvrdý alkohol sa nebude dávať na stoly vo fľašiach, ale sa bude objednávať u čašníkov kto bude čo chcieť z celej ponuky reštaurácie...
ozaj baby, včera som v jednom albume spozorovala jednu vec a začala som sa hrabať aj v iných a je to vždy tak:
pri sobáši stojí nevesta po ľavici ženícha! viete niekto, prečo?
Ja viem preco to jerobene kvoli nam,lebo moj drahy je po havarií hluchy na jedno ucho a pocuje len na lave ,tak aby ma dobre pocul ked mu budem slubovat vecnu lasku :-D :-D :-D
jaj, no kto sa v tom ma vyznat...ja mam zase chrobaka v hlave, ze kedy druzicka rozhadzuje tie lupienky kvetov
viem, ze je to kvoli tomu aby akoze nam prisla lesna vila ci ako to mam napisat pozehnat a vona tych lupeni ju ma privolat, ale kedy sa to rozhadzuje...? :-|
to neviem vôbec tixi, u nás sa lupene nehádžu a vlastne som doteraz ani nevedela, akú to má symboliku... u nás sa bude hádzať ryža keď vyjdeme z obradnej siene, no nie som z toho 2x nadšená :-S sa mi to pozachytáva kade-tade vo vlasoch... ale vraj to symbolizuje šťastie a hojnosť, tak nedaj sa zasypať... :-D
ja som si dokonca objednala dva kosicky na tie lupienky, no neviem na co, stacil jeden, aj pierok som objednala ovela viacej ako nam treba, po svadbe to potom asi vyvesim do bazaru, je to krasne ale skoda aby to bolo len tak v skrini...
utekam do prace, ved treba zarabat peniazky na tu paradu :-)
Ahojte, my budeme mať sobáš v kostole a dôrazne nás upozornili, že nemáme hádzať žiadne lupene, ryžu a pod. .........aj tak by sme nehádzali. Môj drahý je zásadne proti takýmto aktivitám. A keď sa nás pýtali v reštike, či chceme, aby sa pri príchode rozbíjal tanier, aj to odmietol....ale bude sa :-D Inak nebudú asi žiadne tradície, väčšinou bude všetko neformálne a neškrobené 8-) Aha..........odčepčovanie chcem aspoň symbolicky:)
aveline, to je zvláštne... u nás je to dovolené, to viem, lebo už som videla zopár zasypaných neviest a ženíchov :-D
možno ak vám to aj nedovolia vnútri, vonku určite..
nemám album :-| a vlastne ich nemám ani odfotené :-N ja všetko čo kúpim odložím k našim, aby som si to furt nepozerala a vyberiem až pred svadbou :-)
ale mohla by som tajne vytiahnuť a odfotiť aspoň topánočky :-)