ahojte,
viem, že aprílovky 2009 tu už tému majú, ale mňa zaujíma konkrétne tento dátum ;-) ak ste preň už pevne rozhodnutí, môžme sa podeliť o nápady a plány ;-)
ta farba sa mi paci.najprv to bola zelena,lebo som chcela kalie ale nejak ma to preslo.Takze neviem kde skoncim :-) Obrucky este nemame ale ani to neriesim to ma cas,tie mi nikto nevyfukne :-D
ja som si donedavna myslela ze kaly mozu byt len biele,ale svadba ma vyviedla z omylu.ja si v podstate vsetko co nemam vybavene nechavam na svadobny veltrh.aspon kuknem co je in :-)
Ja som bola este minuleho roku v Poluse... mne to stacilo.:) V podstate mam vlastnu predstavu a taktiez u mne zalezi na tom, ake sluzby su v meste, kde bude svadba...
baby uz mate zajednaneho farara? mi sme boli tento vykend na fare a v nedelu mame ist spisat zapisnicu :-)
citili sme sa blbo zevraj sme dosli moc skoro :-D
miri neberieme si mi náhodou toho istého chlapa? :-D :-D :-D to čo opisuješ o jeho vzťahu k tancu - veď to akoby som písala ja :-D :-D :-D
my ešte tiež obrúčky nemáme, to až po novom roku ;-) tiež sa dosť spolieham na ten veľtrh...
monci zatiaľ ti môžem povedať ceny za fotografa - my sme sa dohodli na 6tis (obliekanie, fotenie v exteriéri, sobáš, gratulácie, skupinky po sobáši... na oslave už nechceme, veď to už pofotí aj rodina), táto cena sa mi zdá v poho, tu v ba sú aj za 12tis... a hudbu máme dohodnutú tiež - 6,5tis. kamera neviem a výzdobu ja robiť nebudem - to nechám na reštauráciu - máme s nimi dobré skúsenosti...
to stym fararom sme zazili aj mi.Prisli sme na faru uz v oktobri,a ze oni oste nemaju kalendar na buduci rok.Ze mame prist v decembri.No kukala som jak výr,ako mam potom zacat vybavovat,ked nemam termin.Keby som to vsetko mala vybavovat od januara tak sa zblaznim,a druha vec je ci by som si mala este z coho vybrat.Tak som na nich trityzdne tlacila,volala som im asi sest krat az to zariadili.No nech sa na mna nikto nehneva,vsak toto nie je normalne.
Co sa tyka tych sluzieb,mi mame fotografa za 10000,- kameru 12000,- dj neviem s tym sa stretavam v pondelok.Blava je trocha drahsia.A vyzdobu mi takistobude robit hotel.
no ja mama kameramana a fotografa spolu za 15 000 tusim. :) Co sa mi zda v poho. Hudbu zivu mam za 400 Eur (zmluva je podpisana uz na eura :)) Vyzdobu z casti urobi restika a dame ju dorobit firme asi za 3 000. Viac urcite nie. Aj my sme boli 16.11. za fararom a to nam povedal, ze sme pekne zavcasu prisli. :) V pondelok mame prvu nauku v BA... budeme ich mat dokopy 4.
my nebudeme mať svadbu v kostole ale na úrade, no ešte som tam ani len nevolala... zdalo sa mi to skoro - veď sobášia každú sobotu a ak by tam aj niečo už mali, tak sa len posunie čas... ale trochu ste ma s tým vybavovaním teraz vystresovali...
No my budeme mat vo Vajnoroch. No neviem este ci fakt v pondelok, lebo tam nieco mam, skusim to vybavit.. Ale aj s tym uradom by som to nejako nenechavala na poslednu chvilu. Ak chces mat presne na urcity cas, tak tam skuste ist co najskor :)
ahojte, ake obrucky si predstavujete?mi by sme xcela konbinciu bieleho a normalneho zalta :-) ja by som mozno xcela aj ocko ale ojim sa ze mi casom vypadne :-N
My by sme tiez chceli mat kombinaciu. Clovek niekdy nevie, kedy bude ake zlato v mode. Aj ja by som chcela s ockom :) nemyslim si, ze odpadne, ved bude dobre vsadene, nemalo by. I ked na mojom zasnubnom mi uz odpadlo a musela som reklamovat. :) Dufam, ze si vyrobca na obruckach da viac zalezat. :-D
ahojte ,mi by sme chceli tiez kombi,vlastne ja viac chcem biele s ockami a drahy kombinovane.myslim ze budu aj na veltrhu este sa pre istotu pozriem na ich stranku tam su vypísaní aj vystavovatelia.
vidím, že kombinované zlato letí :-D aj my chceme žlté+biele, ale aké budú presne, to ešte nevieme - som zvedavá, čo ponúkne veľtrh v januári, aj kamoška si tam vybrala a objednala minulý rok a veľmi pekné... a ak nie, tak začneme obehávať po zlatníctvach :-)
len jedno viem, že nechcem kamienok ani nič podobné - len nech sú dokola úplne rovnaké, lebo ja mám hrozne úzke prsty a širšie v kĺbe, takže potrebujem trochu väčšie číslo, aby som si prstienok navliekla a potom sa mi stále točí dookola - tak je to aj teraz zo zásnubným - keď zavriem dlaň a zistím, že ma tlačí vo vnútri kamienok, tak hneď otáčam na správne miesto :-N
:-) :-) ja mam taky isty problem so zasnubakom :-) :-) .Vo vybere prstienkov nevidim problem,este sa opytam aj v salone odkial mam saty.Pani vravela ze oni maju za velkoobchodne ceny
vidíš, to mi ani nenapadlo, pýtať sa v salóne... ja som tam len nabehla na tie šaty a letela preč :-D asi by som si mala vyhradiť na to viac času :-N ja len všade doletím, vybavím a letím preč :-D
vela salon ma komplet služby,potom sa snad da vybavit aj nejaka zlava,ked od nich toho beries viac.Ta tiež zo vsadial prcham a potom telefonujem este toto som zabudla,toto...... :-D Stava sa mi ze si písem aj zoznam veci aby som na nic nezabudla :-S
aj ja som si napisala zoznam veci, ktore som mala vybavit v meste, kde bude svadba. Hlavne je, ze mam od vsetkych vizitku, takze sa to da doriesit telefonicky. Tusim, ze nahovorim draheho na ten salon, hlavne kvoli prstenom. Sice sme si uz vybrali podla obrazka, no este sme nenasli zlatnika, ktory by nam to spravil. teda este som ho ani nehladala, takze nemozem povedat, ze som ho nenasla :)
ahojte, moj dnesny pokrok: zajednana vyzdoba a kameraman :-)
moj album je uz neaktualny :-D ziadna olivovo zelena tam nebude :-N ked som zbadala kombinaciu bordovej a bielich lalii neubranila som sa tejto zmene x-)
ja som mala najprv tiež zelenu,teraz mam fialkovu,uvidime kde skoncime :-D :-D ,v pondelok mame stretko s fotografom a kameramanom a potom este s djom.ale inak su uz zabookovaní
ahojte, dnes som zajednala fotografa :-D asi si spravim zivnost na zariadovanie svadieb 8-) bavi ma to.tiez si planujem dat prestavku :-)
mne hovorili v salone,ze oznamka by bolo dobre dat si v januari vytlacit, ze trva mesiac kym sa po nas dostanu.a kym ix zoradime a odosleme budu to akurat 2 mesiace :-)