25. 4. 2009
- Sponzor fóra
ahoojte
no weru wyročie mame čoskoro...ani by som nepowedala že tak rychlo to zbehlo..stale ciitim ten pocit štastia ako w ten den...wsetko co som mala oblecene..aky parfum som mala na sebe...je to nezaubudnutelne
a čo sa tyka tohto dna tak kedze moj manzel ma w ten den aj meniny tak urcite nieco wymyslime
)))snad pekny wecer straweny pozeranim nasej swadby a popijanim sampanskeho alebo si len tak niekde zajdeme na weceru presne do tej restauracie kde sme mali swadbu...uwidime
7. mar 2010- Sponzor fóra
ahojte.. my ideme na vikend k svokrovcom, takze budeme spominat na svadbu a pozriet si DVD az v nedelu vecer... Ale DVDcko chcem urcite po roku vidiet.. teda takmer po roku, kedze sme ho dostali az v lete... ale to je jedno.
Ja by som si dala aj vinko, ale moj mangel nepije, takze sama chlastat nebudem
A ako moncika pokracuje tehotenstvo?
23. apr 2010pekne vyrocie prajeme s muzikom
ako ho travite? vyslo nam zase krasne pocasie aj ked minuly rok o takomto case uz som bola slusne opalena a mali sme rozkvitnuty orgovan (ako som zistila podla fotiek, ktore pozeram dookola uz asi 10x)
zajtra idem do poradnea natesty drzte nam palce. uz mi nebyva zle len uz si nemam co obliect25. apr 2010ahojky..
ako som spominala, boli sme sa v nedelu pozriet na tu akciu, kde sme sa pred 8 rokmi zoznamili a vecer sme stihli pozriet jedno DVD.. kedze ma straaasne bolela hlava a mangel mal spaleny chrbat... ale moji svokrovci nam to nezabudli pripomenut.. mile od nich
Ako Moncika kontrola?26. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte nevesticky.. ako sa vam dari? ako sa dari mamicke a buducej mamicke? ziadna nova tehulka nepribudla? my sme boli pozriet cez vikend nasho 3tyzdnoveho synovca.. veeelmi je zlatucky. Take male klbko.
joooj, len skoda,ze nie je moje.. este si budem musiet nanho pockat