25. 4. 2009

13. jan 201218370
  • ahojte nevesticky.. ako sa vam dari? ako sa dari mamicke a buducej mamicke? ziadna nova tehulka nepribudla? my sme boli pozriet cez vikend nasho 3tyzdnoveho synovca.. veeelmi je zlatucky. Take male klbko. 🙂 joooj, len skoda,ze nie je moje.. este si budem musiet nanho pockat 😉

• ahoojte diewcence🙂) tak my sa mame dobre...mala rastie akoz wody..uz sa pekne usmiewa tak z nej mame welku radost🙂w lete by sme chceli ist na dowolenku len newiem ci zoberieme aj malu alebo pojdeme len sami s manzelom..uwidime jak mala...a wy ako?co nowe?? 🙂 🙂 🙂

• queenka, tak na teba som tu narazila anahodne, chodis na modrykonik??? ako babatko... neviem nic o tebe, dufam ze si ma pamatas z temy som tehotna........ 😃

• Sponzor fóra
  • jasneeee pametam🙂)chodim aj na modry konik teraz sice uz pomenej od kedy mam malu ale sem tam si tu oddychnem🙂) mala sa ma dobre ma uz 3 mesiace wsetko w poriadku🙂 a ty ako? uz mas male ze?

• jj. malu Elinku , prid niekedy pokecat na konika, tasm mam aj album 😉

• jasne a w ktorej si teme lebo ja som rodila w presowe tak som bola tam 🙂) 🙂

• az v presove? a preco az tam?
    vies co, ja chodim do quinny speedy vylepsovaky, lebo mam ten kociar.

• no lebo poznam primara w presowe tak som mala wybawene.....a co wlastne mala ma uz kolko twoja??kojis este?

• ahojte... jooj, baby ako vam zavidim tie vase starosti teraz 🙂 Jahody.. mozem aj ja vidiet tvoje fotky na konikovi? posles link?

• ahojte, mam sa celkom fajn, uz sme odisli z irska, takze takmer dva tyzdne uz zijeme na Slovensku
    babatko stale rastie, brusko je stale vacsie a vacsie 🙂
    zienky prave vcera som rozmyslala nad tym, ze o chvilku budeme mat vlastne prve vyrocie svadby!!!planujete nieco specialne?

• ahojte... hej. aj ja na to myslim, ze ochvilku budeme mat to prve vyrocie... Ja by som si rada pozrela svadobne DVD a takto sa nachvilku vratila do toho dna... mate nejake typy?

• ahoojte 🙂 no weru wyročie mame čoskoro...ani by som nepowedala že tak rychlo to zbehlo..stale ciitim ten pocit štastia ako w ten den...wsetko co som mala oblecene..aky parfum som mala na sebe...je to nezaubudnutelne 😉 a čo sa tyka tohto dna tak kedze moj manzel ma w ten den aj meniny tak urcite nieco wymyslime🙂)))snad pekny wecer straweny pozeranim nasej swadby a popijanim sampanskeho alebo si len tak niekde zajdeme na weceru presne do tej restauracie kde sme mali swadbu...uwidime 🙂 🙂

• ahojte 🙂
    dlho som tu nebola 😕

hlasim ze dnes som si nasla na teste zazracne // 😵 zajtra idem k dr. ozvem sa

drzte palce 🙂

• jeeej moncicika...tak gratulujem a nech ti to wyjde 🙂 🙂 držíííím palce .-))potom daj wedieť ako si dopadla .-))

• ahote 🙂
     tehotenstvo potvrdene, som v 5+3tt. buduci stvrtok kontrola ci rastie. drzte palce.

teraz v piatok ide muzik na kontrolu a vyberanie stixov do CARu...to budu cumiet ked stiahneme ziadost na IVF lebo sa podarilo prirodzene a dokonca vtedy ked sme sa xranili 😬 😃

• Sponzor fóra
  • jeeej, moncika.. velmi sa tesim s tebou.. super. Viem, ze ste po tom tuzili a ze ste zacali pre to robit vsetko... A super, ze sa vam to podarilo prirodzene.. Drzim palceky, nech to rastie... ozvi sa, ak nieco nove 😉

• moncika.. este to som chcela... myslim, ze 1 rok vyrocia budete celkom pekne oslavovat aj s malym hraskom v brusku 🙂

• moncicika....tak widis podarilo sa 🙂 🙂 gratulujem 🙂 🙂 🙂 weru o chwilui mame wyrocie to bude ale oslawa 🙂 🙂 🙂

• dakujem vam 🙂
    dufamze bude vsetko v poriadku, veru bude to krasne vyrocie 😵 ale to uslo 🤔

• neboj wsetko bude ok len mysli pozitívne 🙂)zbehne ti to strasne rýchlo..nasa ma uz 4 mesiace dnes a je to take krasne..uz sa krasne smeje a sedi no prioste bude to krasne wyrocie🙂)

• velmi sa s vami tesim, ze ste uz traja.. Ved casom mozno aj my budeme slavit v trojici 😉

• jasnééé Miri 🙂) neboj ani sa nenazdáš a príde bábo 🙂) ked to clowek najmenej caka wtedy to príde🙂) 😉

• ale uz sa tesim na to obdobie. vcera som sa dozvedela, ze sa mojej sesternici narodilo babo, pricom termin mala 25.4 (na nas termin) tak sa velmi tesim.... nasa babka je uz prababka 🙂 zije v Taliansku a cez leto ju pojdeme pozriet..

• caute baby, predstavte si tu vec... 5.5.2002 sme sa s mojim manzelom zoznamili na jednej akcii, ktora sa kazdorocne opakuje.. a prave toho roku bude 25.4 v nedelu na nase prve vyrocie svadby.. to nie je to uzasne... podla mna nahody neexistuju 😉

• 🙂 no to ozaj nemoze byt len tak 🙂

veru uz sa nam to blizi, nase 1. vyrocie 😵 ake mate plany?

• ahojte.. my ideme na vikend k svokrovcom, takze budeme spominat na svadbu a pozriet si DVD az v nedelu vecer... Ale DVDcko chcem urcite po roku vidiet.. teda takmer po roku, kedze sme ho dostali az v lete... ale to je jedno. 🙂 Ja by som si dala aj vinko, ale moj mangel nepije, takze sama chlastat nebudem 😛 😉 A ako moncika pokracuje tehotenstvo?

• pekne vyrocie prajeme s muzikom 😵

ako ho travite? vyslo nam zase krasne pocasie aj ked minuly rok o takomto case uz som bola slusne opalena a mali sme rozkvitnuty orgovan (ako som zistila podla fotiek, ktore pozeram dookola uz asi 10x 😃 )

zajtra idem do poradnea natesty drzte nam palce. uz mi nebyva zle len uz si nemam co obliect 😃

• ahojky..
    ako som spominala, boli sme sa v nedelu pozriet na tu akciu, kde sme sa pred 8 rokmi zoznamili a vecer sme stihli pozriet jedno DVD.. kedze ma straaasne bolela hlava a mangel mal spaleny chrbat... ale moji svokrovci nam to nezabudli pripomenut.. mile od nich 😉

Ako Moncika kontrola?

• ahoj miri, dopadli sme dobre som v 10+3tt drobec ma 36,7 mm krasne mi zamaval a pocula som aj srdiecko 😵
    na modromkoniku mam foto mozete kuk 🙂

• no teeda.. Moncika videla som tvoj albumik na modrom koniku... ale ten cas ide.. skutocne mas uz aj brusko 🙂
    drzim palceky. 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov