25. 4. 2009

13. jan 201218370
  • dakujeme mirinka 🙂 velni sa tiesime ze rastieme a sme v poriadku 😵

vy ako? neobmekcilo muzika vyrocie? 😬

• monci..

• monci... co sa tyka nas, este pockam do jesene a potom mu poviem: bud s tebou, alebo bez teba... xixixi 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 😃 mirinka to isto zaberie 😕 a bavili ste sa o tom preco este nexce?

• minulu jesen sme sa dohodli, ze tak o rok by to mohlo byt... tak dufam, ze tuto jesen znava nepovie, ze o rok... xixi 😃 😞 😞 😞

• ahojte🙂) tak už máme po wýročiu..ale ten čas letí čoo🙂 my sme si na wýročie zašli do reštiky kde sme mali swadbu a dali sme si presne to iste menu čo na swadbe...potom doma sampanske a jahodky a nakoniec som dostala parfem ktory som uz hrozne dlho chcela...pozreli sme si našu swadbu a pekne nam ubehol wečer🙂) pekny a nezabudnutelny den🙂)

moncika...dufam ze tehotenstvo pokracuje super a ziadne tazkosti..uwidis ako rychlo ti to prejde🙂)prajem hlawne pewne nerwy a bezproblemowy porod🙂)

miri...wy by ste uz tiez s manzelom mali nieco robiť🙂)

• ahojte 🙂
    miri, razne zakroc 😃 alebo sa ho nepytaj 😬 😉
    queenka, zatial vsetko super. zajtra idme na krv a poobede do GYNFIVu odvolat ziadost o IVF 😛 hned sa tam aj objednam ta maly 3D UTZ co sa robi v 13-17tt 😵

dobru nocku

• ahojte 🙂
    ako si zijete? 🙂
    v piatok sme boli na 3D a pravdepodobne cakame xlapceka 🙂
    mirinka ako s presviedcanim manzela?
    queenka, malinka posluxa?

ostatne babule na nas zabudli?! 🤔

• moncika.. tesim sa s tebou.. uz davnejsie sme sa dohodli, ze v jeseni sa zacnene pokusat.. no ci to tak bude.. sa uvidi.. ja by som to mozno oddialila o par mesiacov a este stihla doktorat.. uvidime.

• preco som len tento song nepoynala pred svadobu 😵  😵

• fakt.. je krasny...

• ahojte zienky, hlasim sa po strasne dlhej odmlke, ale akosi nebol cas. 27.4 2010 sa mi narodil krasny chlapcek Richard, takze prve vyrocie svadby som stravila v nemocnici 😃
    citam, ze moncika caka babo, tak blahozelam!!!

• jeeej, Tixi. blahozelam.. uzivaj si to.. 🙂 ale celkom sa vam to podarilo. skoro na den "do roka a do dna" xixi

• tixi blahozelam z celeho srdiecka 🙂
    ano sme tehotny som v 6 mesiaci 😵

• to je neskutocne, ako to rychlo leti Monci... ved o chvilku das spravicku, ze mame babatko 😃

• Sponzor fóra
  • mirinka, nestras 😬 este nemam ani predstavu aky xceme kocik 😦 z nicim nemam taky problem ako s nim 😞

tixi, ako sa mas? malinky posluxa? 🙂

• celkom to ujde, maly je zlatunky, vzdy rano, ked sa zobudi sa na mna krasne usmeje a mne je hned super🙂stale na na neho neviem vynadivat a sem tam si este aj teraz od stastia poplacem
    a ty sa ako citis ako tehoska?

• tixi, ja sa citim ok len drobec zmatkuje a nexce sa ukazat na 3D tak mame nahradny termin. xvalabohu sa otrcil a potvrdil sa xlapcek. dufam ze sa to do stvorice nexmeni 😃

• tak blahozelam, aj, ked je to vlastne jedno co to bude, no nie? 🙂

zienky, mam k vam prosbu...
    prihlasila som sa do sutaze o svadobnu fotku, zacala sa vsak uz pred mesiacom, tak mnohe fotecky uz maju riadny naskok, ktory netusim ako dobehnut 😞
    ak by ste si nasli kazdy den na par sekund cas, tak prosim kliknite na fialovu fajocku pod nasou fotkou
    sme tam pod menom Tina & Vlado ( v parku si davame pusinku) Da sa hlasovat raz za 24 hodin.Trva to az do konca oktobra, tak mozno motyka vystreli 😃

http://www.topsvadba.sk/fotosutaz

dakujeme!!!

• tixi, zahlasovala som a pokial na to nezabudnem tak budem hlasovat aj nadalej 😉 drzim palce aj ked naskok je dost velky 😐

• jej moncika, dakujem 😉
    zistila som, ze sa da hlasovat viackrat ako raz za den 🙂

• tixi, aj dnes mas moj hlas 🙂

• teraz pozeram, ze tam ma fotku aj moja spoluziacka zo zakladnej 🙂

• aj ja som uz zahlasovala 🙂 vela stastia

• tixi, pozeram ze bodiky pribudaju 🙂 hlasujem kazdy den 😉

• ahojte 🙂
    ako a mate? rada by som videla aj ine babule, ktore tu pred rokom prispievali 😞
    xodim sem kazdy den hlasovat za tixinu fotku

• super, tesim sa s vami, pozrela som si aj tvoje brusko 🙂 tisko zavidim. Mozno aj nam sa onedlho podari.. v jeseni zaciname 🙂

• mirinka, tesim sa, ze uz je to iste 😵 drzim palce nex sa podari na prvy sup ked uz ta muz tolko trapil 😛

• no tak to som vaazne zvedava, ci to vyjde na prvy sup, a kedy ten prvy sup nakoniec bude. Ratam tak oktober.. Ale ci sa to podari???? .... Budem davat spravicky potom asi na modrykonik...

• dobre, dufam ze sa stretneme v nejakej teme 🙂 drzim palciska silno presilno 😵

idem zahlasovat 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov