ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
ahojte, tak ja som už bola aj na skúške úšesu (foto nemám), a ja ich budem mať všetky vypnuté dohora - mám dlhé vlasy nech mi nie je teplo, vôbec som nevedela ako si ich mám dať urobiť, a kaderníčka chytila vyčeasala, vysponkovala a bolo
ivetapa... :-) no to by mi asi tazko spravili ... a pacil sa ti uces?
gaia...uhm..no ja som dala 500 za prvu skusku, lebo mi pristrihol trochu vlasy...ale chcem skusit niekde inde..nemam totiz stalu kadernicku
hej účes sa mi páčil, a hlavne že budem mať ofinu do čela čo som chcela, ja som ešte neplatila nič, že to je v cene účesu, a ešte v piatok pred svadbou idem na natočenie vlasov, a prípravu - tak potom som zvedavá na tú konečnú cenu.
hojte...rozmyslam, ze zbehnem do pierotu kvoli tomu mojmu haru..uz zacinam byt celkom zufala..nakoniec si vlasy ucesem sama a dam do nich nejaku blbost :-| a musim si polamat hlavu nad kyticou konecne ;-)
to: atinkaa
to si ma ukludnila...
to: ivetapa
mne to hovor...sefka je od pondelka na dovolenke, takze dnes bude chciet dobehnut vsetko, co neurobila za predchadzajucich 8 mesiacov ]-(
shaak ale pis co maate nove ;-)
my sme mali ist vcera pre oblek upraveny aaale chori sme obaja...chriipka :-N tak snaad na svadbe nebudeme cajiikovat nakoneec :-D :-D :-D
ja hladam na webe vhodne kytice - hlavne farbu kvetov...budem to posielat nasej tetuske usporiadatelke, aby vedela, ake ikebany dat spravit
joj, ale nestraš, veru sa to kráti, a čo je najhoršie stále kašlem ako starý hrniec :-S to je to že som mala byť ešte minulý týždeň doma, ale už som musela do roboty.
ati liečte sa, a pokiaľ môžte tak to poriadne vyležte aby ste nedopadli ako ja. My ideme zajtra na skúšku šiat aj obleku, som zvedavá ako ho ušili. Nám už chýba akurát auto, košela a pre mňa spodné :-N , a myslím, že už by sme mali mať všetko. Vy ste na tom ako?
to: ivetapa
chudatko...paneboze, rychlo sa nejako davaj dokopy...a solne vypary vdychovat nepomaha? navsteva solnej jaskyne???
ja mam iba take pseudobolerko...maaaarnost...idem si ja kupit nejaky biely svetrik este
hej už kašlem 2 týždne, týždeň som bola doma, a minulý týždeň som už musela ísť do práce, takže sa mi to asi nejak vrátilo, a už neveim čo si mám na ten kašel dať. Asi idem vyskúšať cibuľu s medom :-S , bo čo budem na svadbe kašlať, a miesto ANO, zakašlem :-D , najhoršie je to ráno a večer, to ma až napína
vidíš, keď bude takéto počasie tak nám to bolerko príde vhod. ale hádam to nebude až na kožúšok :-D , lebo by mi to čipkované bolerko potom bolo na nič.