august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • diik zuzi za spolupracu 😉
    a vas holky augustove zdravim 🙂

• anaxamoon dik, som to nejak prehliadla ten august, asi som malo hladala 😬

• sak som ti to pisala hned v ten den 😬 🤔
    ale som rada, ze sme sa nasli a ze tu nebudeme zbytocne 2x 😉

• Sponzor fóra
  • som asi zalubena 😬

• to je len dobre 😉 😵

• augustovky, co mate este dovcu? 😃

co mate nove? ja zajtra idem zajednavat kapelu,t ak drzte palce 😉 aby nebola zadana, ale mailovali, ze nie a nech brnknem 😃

• tak neh to dopadne dobre 😉

• Ahojte, tak ja sa opat pripajam k tejto teme...

Uz mame 100% dohodnuty datum, restiku (teda zahradu jedneho hotela), DJ a fotografa.

A cim dalej sa viac tesim🙂

papa a pekny vecer

• zuzka,ja som tiez chcela datum, co mas ty, ale drahy ma ukecal, ale nakoniec som rada, lebo je to tyzden po jarmoku u nas a to ma mamka dost prace, takze bude mat dva tyzdne na oddych 😎

baby, ja som rozhodnuta ist ksusat do brna salon bell, tam su take saty a taky vyber, ze som uuuplne z toho vzrusena 😃 😃 😃

• .....holky brneske si ho velmi pochvaluju 😉 snad z dream teamu 2008 maju tam satky vybrane skoro secki 😉

• ahoj ja mam tiez svadbu 02.08.2008. 😃 Mam vsetko objednane vdaka mojej drahej mamicke.jednu vec nemam svadobne saty. 😞 nemam ani paru ake chcem vsetky sa mi pacia.co myslite tyzden pred svadbou zozeniem?pa

🙂

• no dnes som sa dozvedela, ze kolegyna sa tiez vydava asi mesiac po mne, huraaa, mam partacku a ide sa do Brna 😃

• baby, co sa sama vydavam v auguste? kde ste, nepracujte tolko!!!! 😃

hlasim, ze som dnes sikulka, zajednala somm hudbu, kameramana a fotograf predbezne 🙂

• zelam vsetko dobre do roku 2008

• gai dnes som na teba prave myslela caveski...tiez vsetko dobree 😉
    luko si sikulka😉

• Sponzor fóra
  • ahojte...tak pridávam sa k vám môžem?? 😃

• urcite mozes, zdraviiim 😉

• ahojte holky, tak ako, smyka sa smyka... 😎 😎 😎 konecne zima ako ma byt... 😃 a sa musim pochvalit, som dostala taaaaaaky krasny prsten k 5 vyrociu...ani ho z ruky nedam... 😃 😃 😃

• ďakujem...čo máte už vybavené??

• lilusko to co mam v albumiku....
    inak holky pisnete cosi o sebe.....neh vas neoslovujem ellavienna a liluska...a luko....😉

• a preco?... 😃 ved je to take funny... 😃 inak ja som vcera isla po meste a na 100 percent som si ista, ze som videla babu odtial zo stranky, som mala chut sa ku nej ozvat, ale pripadalo mi to hlupe...hej, nie si ty z www.mojasvadba.sk?... 😃 😃 😃 tak ok atinkaa, volam sa Alex, mam 28 a svadbicka sa pomaly risuje...mam saty, zavoj, rezervovana sala, kostol, fotograf, auticko, mame obrucky, o tyzden bude DJ, teda dufam... 😉

• Ja som Lenka a 1.12.2008 sa nám narodila dcérka Lianka takže už mám istú jednu družičku 😃
    Máme vybavené: obrad, hostinu, fotografa, kameramana, šaty idem skúšať v sobotu a s autíčkom tiež nebude problém. Obrúčky chceme pozrieť na veltrhu a DJ máme vyhliadnutého ešte ho treba rezervovať 😉
    Máte už pekné albumíky...už si musím aj ja nejaký vytvoriť 😉

• leni kuknem 😉
    alex taze elaviena i nadalej 😬 😉 😎
    inak ja som atka, adka, adriana a secicko ohladne svadby je v albumiku nasom 😉

• idem aj ja založiť albumík aby ste vydeli čo máme a čo si predstavujeme 😉

• ahojte holky aj ja sa k vam pridavam ja som sice ex augustova, ale srdce ma tu stale tiahne 😃

• atka, kludne moze byt alex...a ktore saticky si si vybrala?...lebo ich mas v albume hoooooodne... 😎

• ahojte 🙂
    ja som Maťa, ale kludne ma mozte volat luko, lebo ma tak volali na strednej, som zvyknuta 😃

ja mam kapelku, salu, kameramanov, nad fotografom este dumam.
    saty vybavim verim tento mesiac(zilina, brno, mozno ba)

• ciao luko, ako to ide dnes?....knha docitana?... 😎

• jasne ella...vsak uz nemam co citat, len samu odbornu a do toho sa mi nechce, pomoooc, ja chcem beletriu este 😃 alebo svadobny bedeker 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov