august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • kocky co uz maate doma vysluskove krabice...hodte mi tu daake cisla - mierky, teraz pre zmenu nie vase....ale krabickovskee 😬 😃 😃 😃 😎

• to: atinkaa
    nam to da priamo cukroska

• aaaleee ja cisla potrebujem 😬 😦 gaiaa 😠 😠 nezlosti dieta 😃 😃 😃 😃 😛

• Sponzor fóra
    a zasielkove obchody, co to predavaju, tam rozmery nemaju??? 🤔

• nefieeem.....praave nefieem, jak velke ich potrebujem...ked sceem len tak rozumne vysluzky jak vy 😉

kukni na webe, co ti hodim na link - tam sa pise o vysluzkach

• oki 😉 cmukess, dikees
    maam dnes peckovy uhlohydratovy den,...to je dietka jedna radost.....cestovinky zmrzka....parada 😵 😵

vraj sa Sipeky vyjadrila, ze 90-dnovka nie je zdrava...ale mne vyhovuje 😃 ...kukni si odo mna IP

• noo mne pride ze doteraz som mala furt len uhlohydratovy den 😬 taakze pre mna je isto pestrejsi a teda zdravsi to styl
    a hlavne vazne jem castejsie ako raz po 22.00 😃 😃 😃 😃

ip maaam uz brouzdaam, pokladiku...diiik 😉

jaaaj, ja kolkokrat na zeleninke...mnamiiiiky 😃 ...len som bola zvyknuta na silnejsie ranajky - chlebik s masielkom, suncickou a paradajockou 😉

• ahojte baby,no tie krabice si zoženiem sama..aj my ponúkala ale mám možnosť si ich zohnať za lacno cez frajerovu maminu tak netreba...dnes je ako krásne sa mi nechce trčať v práci... 🙂

• to: janka206
    juuu a nemas moznost zohnat aj nam?

• ahojte, a aké veľké krabice budete mať? a za koľko?

• ivett to som sa ich pytala...ale myslis, ze som z nich od rana vytrieskala dake miery...nedaju ani za nic 😬 😃 😃 😛

• no ...., tak to je super, teraz aby som sa spoliehala na svoj odhad, či to čo zoženiem bude stačiť 😃 😬

• Sponzor fóra
  • to: ivetapa
    rozmery neviem - dava to priamo cukraren...a stoja 14,- Sk

• no baby ja som našla nejaký rozmer:26x28x8,5 to je krabica s vekom alebo krabica na tortu/veľké množstvo koláčov- 40x40x15

to je supis...len mas aj odhad, do ktorej sa kolko kolacikof zmesti? ja osobne som totizto osoba bez odhadu

• no tak to teda netuším,ale podla man sa tam zmestí tak 20 ks koláčov určite aj viac...to som si podla pravítka nakreslila a tak odhadom typla... 🙂 🙂
    jej ...17,00 idem domov...papa 🙂 😃

bezkaj bezkaj 😉

• tak mne sa viac lubi ten rozmer 20*20*15.....teeda kus menej
    viete daamy s odhadom tipnut, ze kolko 😬

jani...len 10 😬 to aby kazdy dostal vlastnu 😃 😃 😃

• ahojky,ja to s tymi krabicami asi prenecham na mamku a svokricku,ved to bude prevazne pre ludi z rodiny a pre ich susedou,tak nech daju kolko chcu a hotovo!! 😃
    v nasom bydlisku urabime malu oslavu pre nasich znamich a priatelov,takze im kolace nedame a do prace pojde jedna velka krabica a to je koniec. 🙂

• tatranka kde si?vyrabas albumcek? 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Caute baby,

gabulka - tu som 🙂) na albumcek nie to casu, a nejako pomaly nemam na nic cas 🙂)))

No my uz krabicky na vysluzky mame, moja mamka ich kdesi zohnala, ale rozmery netusim 🙂..
    a ty si gabulka odkial? priamo z PP?

• Dobré ránko prajem..je tu niekto? 🙂

• tady tady 😃

• ahoj ahoj

• Ahojte baby,
    ste este tu? 🙂 tak co noveho...

• heh, volal mi chlap z firmy, kde sme zadali oznamenia, ze mi dnes prinesie vzorku tlace 😃

• to je dobra sprava 🙂 a ake budete mat oznamka?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov