august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
Aj vy Veronika. Ja som tiež pôvodne chcela 2.8., ale potom 8.8. ma oslovilo viac. A dohodli sme sa na tom termíne v dosť veľkom časovom predstihu, takže sme stihli všetko vybaviť.
Tento týždeň si ideme po oznamká a po dovolenke si dáme urobiť aj prstienky a už budeme mať všetko.
Držím palce na štátniciach, potom napíš, ako si dopadla.
A čo študuješ?24. máj 2008- Sponzor fóra
My tiež, na tomto termine sme sa dohodli už nejako na vianoce. My už oznamka máme akurat tie prstienky, ako som už písala, pekne nas odrbali, tak si musime dať robiť nanovo
Ja študujem VŠ ekonomickú, zameranie verejná správa. Ale teraz robim "ešte len" bakalára. A ty?
Tiež ti držim palce a daj vedieť ako si skončila.24. máj 2008JA študujem bankový management a tiež končím bakalára.
A ak sa môžem opýtať, koľko máš rokov?
lebo ja mám 22 a rodičia dosť trvali na tom, aby som si najprv dokončila školu a až potom svadba.
No ale vyriešili sme to takto, že po Bc. bude svadba a potom začneme pracovať aj na mimine
Dva roky už potom nejako zvládnem...24. máj 2008Ja budem mať 20.08.2008 tiež 22 rokov.
A presne ako hovoríš, kvôli rodičom škola...
Zasnubení sme už 2 roky. Ale tak keďže končím Bc. tak bude aj svadba a hotovo
Ak spravím tie štatnice, tak by som tiež možno pokračovala. Len dúfam, že sa nám podarí babatko a tak si spestrím materskú
Zvláštne že sme si tak podobné,však???24. máj 2008Môj mal teraz v máji 26 a keď čítam o tvojom drahom ako by si hovorila o tom mojom. Ten stále len babatko...
A stále sa tak zo srandy podpichujeme, ja chcem dievčatko a on logicky chlapca.
Začnem hovoriť, že aké bude krásne, bude mať krásne dlhé vlásky a on na to: no a príde Samko s nožničkami a ostríha ju dohola.
Už aj meno má pre ňho...24. máj 2008A môj budúci švagor Samka
Dobre idem končiť, idem spať, lebo musím byť zajtra svieža na učenie, ale vôbec sa mi nechce
Budem rada, keď ešte písneš sem, alebo aj na mail (muska12@zoznam.sk).
My si budeme mať o čom pokecať
pekný večer24. máj 2008Ahojte baby,môžem sa pridať?som si čítala vaše príspevky aká náhoda aj ja mám 22rokov(31.1.)a frajer ma požiadal o ruku práve na narodky tento rok.Ale nechodíme spolu tak dlho len 1rok a 9mesiacov ale poznáme sa už 5,sme boli dobrý kamoši predtým a nechcel sme to pokaziť..ale tak vyskúšali sme a myslím že dopadlo nad moje očakávania.
24. máj 2008- Sponzor fóra
no my budeme mať svadbu v Terchovej,sa nám páči tá príroda,kľud a tak... nie ako v TT,no ešte ideme práve do BA pozerať frajerovi oblek inak už máme všetko...aspoň myslím.No my sme chceli mať najskôr svadbu v TT na budúci rok a potom nás tak napadlo že by sme ju mohli spraviť niekde na veľkej chate len pre pár známych,tak sa nám podarilo vybaviť chatu s veľkou spoločenskou miestnosťou a máme to tam.A bude nás len 22 a zatiaľ nikto neprotestoval....
gabulka - no ja ešte nemám závoj doma pondelok si ho idem zobrať a má myslím 70 cm...25. máj 2008Ahojte baby,
gabulka my sme tiez z Popradu, ale byvame v Nitre. Kde budeme mat svadbu? v PP alebo v Senci? My budeme mat v Poprade, kedze cela rodina je odtial...pripojim sa k vasej zavojovej teme .-)..ja stale rozmyslam ci zavoj ano alebo nie...je to pekne mat zavoj..ale chcela by som natocene rozpustene vlasky, len trosku nadvihnute z vrchu, ale velmi neviem kam ten zavoj umiestnit..tak rozmyslam, ze asi nebude
a kedy mate svadbu? my 2.8.
26. máj 2008ahojte baby!
tak ako vidím aj vy začínate niektoré stresovaťMy sme sa tiež v januári rozhodli pre svadbu, a tiež to bolo že ešte viac ako pol rok a zrazu 2 mesiace, strašne to letí.
teraz máme trochu voľno čo sa príprav týka, ale musíme ešte ten oblek a topánky zohnať. Dúfam, že sa to podarí26. máj 2008My tiez potrebujeme este oblek, topanky aj pre draheho aj pre mna, saty na prezlecenie, vyzdobu, oznamka a tak..mam pocit ze je toho este dost, a skutocne ten cas velmi rychlo leti...ja mam tiez este skusky, praca, este byt zariadujeme..a onedlho tu bude august
ale tesim sa
tak dzrim palce vsetkym pri pripravach...26. máj 2008No vcera sme boli u jednych znamych na navsteve a kamoska povedala, ze najvacsie stresy su dva dni pred svadbou a ze si nemam zobrat nic na "hlavu", len oddych a pokoj
..
My sa chystame ist teraz v piatok na matriku, a niekedy v juni mame mat poucenie u farara...ja som evanjelicka a farar povedal, ze staci jedno poucenie..ale tiez ma zaujima o com tam asi bude hovorit, vraj nam bude davat nejake otazky..neviete niekto??...nech nestresujem alebo stresujem dopredu
26. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Čaute baby.

Veronika ako by si mi hovorila z duše
Ja som tiež hovorila, že za rok, za pol roka a zrazu je to za 2 mesiace a už začínam aj ja stresovať
A mňa do svadby ešte čakajú štátnice 13.6 . (piatok) a dovolenka. Takže mám čo robiť aby som všetko postíhala do toho 8.8.
Fakt začínam panikáriť a uvedomovať si, že už nebudem slobodná