august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • Čaute baby.
    Veronika ako by si mi hovorila z duše 😉
    Ja som tiež hovorila, že za rok, za pol roka a zrazu je to za 2 mesiace a už začínam aj ja stresovať 😃
    A mňa do svadby ešte čakajú štátnice 13.6 . (piatok) a dovolenka. Takže mám čo robiť aby som všetko postíhala do toho 8.8.
    Fakt začínam panikáriť a uvedomovať si, že už nebudem slobodná 😐

• Ahoj adka. Takže sme na tom uplne rovnako 😃 Tiež má štatnice 18.6. Akurat sa aj teraz idem učiť. Je toho dosť. A drahý planuje, že po štatniciach pôjdeme na dovolenku. Takže ja naozaj neviem, či tu svadbu aj stihnem 😬
    Inak, mate krásny dátum 🙂

• Aj vy Veronika. Ja som tiež pôvodne chcela 2.8., ale potom 8.8. ma oslovilo viac. A dohodli sme sa na tom termíne v dosť veľkom časovom predstihu, takže sme stihli všetko vybaviť.
    Tento týždeň si ideme po oznamká a po dovolenke si dáme urobiť aj prstienky a už budeme mať všetko.
    Držím palce na štátniciach, potom napíš, ako si dopadla.
    A čo študuješ?

• Sponzor fóra
  • My tiež, na tomto termine sme sa dohodli už nejako na vianoce. My už oznamka máme akurat tie prstienky, ako som už písala, pekne nas odrbali, tak si musime dať robiť nanovo 😞
    Ja študujem VŠ ekonomickú, zameranie verejná správa. Ale teraz robim "ešte len" bakalára. A ty?
    Tiež ti držim palce a daj vedieť ako si skončila. 🙂

• JA študujem bankový management a tiež končím bakalára.
    A ak sa môžem opýtať, koľko máš rokov?
    lebo ja mám 22 a rodičia dosť trvali na tom, aby som si najprv dokončila školu a až potom svadba.
    No ale vyriešili sme to takto, že po Bc. bude svadba a potom začneme pracovať aj na mimine 😃
    Dva roky už potom nejako zvládnem...

• Ja budem mať 20.08.2008 tiež 22 rokov. 🙂
    A presne ako hovoríš, kvôli rodičom škola...
    Zasnubení sme už 2 roky. Ale tak keďže končím Bc. tak bude aj svadba a hotovo 😃
    Ak spravím tie štatnice, tak by som tiež možno pokračovala. Len dúfam, že sa nám podarí babatko a tak si spestrím materskú 😃
    Zvláštne že sme si tak podobné,však??? 😃 😉

• To hej, sranda, sme sa našli 😃
    A z ktorého si mesta?
    My sme zasnúbený od 5.2.2008, ale chodíme spolu už 4 roky a 7 mesiacov (zajtra).
    A už spolu vyše roka aj bývame, tak preto sme sa tak rozhodli. Aj svadbu a ak sa podarí aj mimino.

• Ja som z Čadce, ak ti to nič nehovorí tak pri Žiline.
    Mňa drahý požiadal o ruku na moje 20. narodeniny (20.08.2006), uplne nečakane, skoro som odpadla 😠
    a včera bolo 4 roky a 9 mesiacov, čo spolu chodíme. A tiež spolu už nejaku dobu bývame.

• No my sme fakt veľmi podobné....
    A priateľ má koľko rokov?
    Lebo môj má po svadbe 27 a ešte nedávno sa veľmi netešil, keď som hovorila o mimine, ale teraz je ako vymenený...
    O ničom inom nehovorí a už by ho chcel najradšej aj hneď 😃

• Môj mal teraz v máji 26 a keď čítam o tvojom drahom ako by si hovorila o tom mojom. Ten stále len babatko... 😉
    A stále sa tak zo srandy podpichujeme, ja chcem dievčatko a on logicky chlapca.
    Začnem hovoriť, že aké bude krásne, bude mať krásne dlhé vlásky a on na to: no a príde Samko s nožničkami a ostríha ju dohola. 🙂
    Už aj meno má pre ňho... 😉

• Aj my už máme mená 😃
    Dievčatko Sara alebo Alexandra a chlapec Nicolas alebo Christopher.
    Ja chcem tiež samozrejme babu a priateľ chalana a ešte navyše aj s jeho menom, ale to nehrozí 😃

• Presne ako u nás, nechcela by som malého Jožka poprípade Jožinku 😃
    Ja by som chcela dať meno Radka ale páči sa mi aj Sandra a Alexandra, no a pre chlapca sa mi páči Samuel, poprípade Alexander.
    Inak, moja sesternica má Nicolasa 🙂

• A môj budúci švagor Samka 😉
    Dobre idem končiť, idem spať, lebo musím byť zajtra svieža na učenie, ale vôbec sa mi nechce 😐
    Budem rada, keď ešte písneš sem, alebo aj na mail (muska12@zoznam.sk).
    My si budeme mať o čom pokecať 😃
    pekný večer 🙂

• Ja sa idem učiť ešte teraz...
    Mne bolo veľkým potešením, že sme sa my dve stretli 🙂 🙂 🙂
    Jasne, zase sa tu môžme stretnúť, a ak by náhodou... tak ... poslem ti mailom adresu na mna.
    Tak dobrú noc 🙂

• Ahojte baby,môžem sa pridať?som si čítala vaše príspevky aká náhoda aj ja mám 22rokov(31.1.)a frajer ma požiadal o ruku práve na narodky tento rok.Ale nechodíme spolu tak dlho len 1rok a 9mesiacov ale poznáme sa už 5,sme boli dobrý kamoši predtým a nechcel sme to pokaziť..ale tak vyskúšali sme a myslím že dopadlo nad moje očakávania. 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahoj Janka. 🙂 Jasne že sa môžeš prídať 🙂
    Takže aj tebe už svadba klope na dvere, však?
    Už máš všetko vybavené?
    A ako si sa dostala do Žiliny? 🙂

• ahojky babulky
    my sme obaja z popradu.ale stretli sme sa v koline a byvame pri senci...
    aky si davate dlhy zavoj?

• no my budeme mať svadbu v Terchovej,sa nám páči tá príroda,kľud a tak... nie ako v TT,no ešte ideme práve do BA pozerať frajerovi oblek inak už máme všetko...aspoň myslím.No my sme chceli mať najskôr svadbu v TT na budúci rok a potom nás tak napadlo že by sme ju mohli spraviť niekde na veľkej chate len pre pár známych,tak sa nám podarilo vybaviť chatu s veľkou spoločenskou miestnosťou a máme to tam.A bude nás len 22 a zatiaľ nikto neprotestoval.... 🙂
    gabulka - no ja ešte nemám závoj doma pondelok si ho idem zobrať a má myslím 70 cm...

• jeeej.janka tiez budete mat taku malu svadbicku?my budeme mozno maximalne 30-ti ludkovia. 🙂
    to je super,ze to budete mat takto na chate,aspon tam nebudete mat okukavacov 😃
    ked pojdete do ba pre oblek,zajdite do pezinku,tam je jeden super obchod,rovno to tam siju. 😎

• ahojte je tu niekto?dakujem za tip gabulka 🙂 ,no naštastie si frajer už vybral len sa chcem ísť pozreť ešte do auparku,ten sme dnes nestíhali tak budúcu nedelu a dúfam si konečne nájde na seba oblek 🙂 🙂
    a gabulka vy už máte všetko?ja mám stále pocit že som na niečo zabudla.. 😐

• Ahojte baby,
    gabulka my sme tiez z Popradu, ale byvame v Nitre. Kde budeme mat svadbu? v PP alebo v Senci? My budeme mat v Poprade, kedze cela rodina je odtial 🙂...pripojim sa k vasej zavojovej teme .-)..ja stale rozmyslam ci zavoj ano alebo nie...je to pekne mat zavoj..ale chcela by som natocene rozpustene vlasky, len trosku nadvihnute z vrchu, ale velmi neviem kam ten zavoj umiestnit..tak rozmyslam, ze asi nebude 🙂 a kedy mate svadbu? my 2.8.

• ahojte baby!
    tak ako vidím aj vy začínate niektoré stresovať 😉 My sme sa tiež v januári rozhodli pre svadbu, a tiež to bolo že ešte viac ako pol rok a zrazu 2 mesiace, strašne to letí.
    teraz máme trochu voľno čo sa príprav týka, ale musíme ešte ten oblek a topánky zohnať. Dúfam, že sa to podarí

• caute babenky....o strese radsej nic nepiste 😬 aaale som rada, ze ste to tu tak pekne rozprudili 😉
    a prstienky zatial nemame 😬 😕

• My tiez potrebujeme este oblek, topanky aj pre draheho aj pre mna, saty na prezlecenie, vyzdobu, oznamka a tak..mam pocit ze je toho este dost, a skutocne ten cas velmi rychlo leti...ja mam tiez este skusky, praca, este byt zariadujeme..a onedlho tu bude august 🙂 ale tesim sa 🙂

tak dzrim palce vsetkym pri pripravach...

• dobré ránko baby 🙂 vidím že nie som sama čo stresujem...my si pôjdeme už tento týždeň pre prstienky,sa teším...a tiež máme piatok prvé poučenie u farára 😞 ..máte svadbu v kostole či na úrade?neviete o čom farár rozpráva na poučeniach...??nech sa pripravím.. 🙂

• No vcera sme boli u jednych znamych na navsteve a kamoska povedala, ze najvacsie stresy su dva dni pred svadbou a ze si nemam zobrat nic na "hlavu", len oddych a pokoj 🙂..
    My sa chystame ist teraz v piatok na matriku, a niekedy v juni mame mat poucenie u farara...ja som evanjelicka a farar povedal, ze staci jedno poucenie..ale tiez ma zaujima o com tam asi bude hovorit, vraj nam bude davat nejake otazky..neviete niekto?? 🙂...nech nestresujem alebo stresujem dopredu 🙂

• v tom vaam kocky neporadiim, na pouceni som nebola a svadbu maaame v kastieliku 😵 😵

• ahojte 🙂
    ati, co nove? 😉 saty si uz predychala? 😵

• sak uz ich maam doma, maju celu miestnost 😬 😃 😃 😃 😃

• jeeeej 😃 to ja by som sa v nich aspon raz denne ocitla teda 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov