Budúce nevestičky Ružomberok a okolie

23. mar 20183605
  • sak som ti ich ja vacsinu posielala, nie? 😃 ale posli nejake 😉

• okolo 50 ludi... v DK bude svadba,,, je tam velmi pekna sala 🙂

• hej ale poposielali mi aj ine holky a taktiez som este robila research na nete.

• Sponzor fóra
  • no tak tu salu si im uz zabezpecila?ty si ale sikovnica! 😵

• vies aka je pekna ta sala,,, dam fotky do albumu pozrite... 😉

• Saska posli mi tie kontakty prosim

• este mi daj vediet do akej sumy chces kameru a do akej fotografovanie lebo su niektore aj dost vysoke, idem to mrknut a poslem ti to.

• sak mne to je jedno do akej sumy,,, nech si vyberu zajtra ONI ked dojdu posli mi vsetky

• no kuknite, uz som tam dala fotky,,, v druhom albume 😉

• kde ste zmizli? 😞

• no tak to mas, co som nasla som ti poslala, J Veresa som ti neposielala lebo ten kontakt som mala od teba, no skus aj jeho.

• miestnost je veeelmi pekna, a priestranna, a sa mi pacia tie velke okna a okolo zelen 🙂

• ano,,,ved to ma uputalo hned ako som tam vosla... ten hotel z vonka nevypada dobre, ale dnu je kompletne zrekonstruovany 🙂

• velmi pekne si vybrala, este ze ta maju 😵

• len ma tolko nechval, lebo sa zacnem cervenat... mne sa lahko vybera, ked oni budu platit 😃

• Sponzor fóra
  • to by sa kazdemu, ale ved oni ti daju sumu do akej xixi, ale to sa velmi lahucko presvihne.
    Inak sydnus bola sy niekedy na tom striekani co stmavnes? Nevies nieco o tom? Kedze ja som blondyna a taka bledsia tak premyslam, no mam aj strach nato ist. Pocula som ze to robia niekde v LM.

• teraz to mam v plane pred bratrancovov svadbou... ja som pocula, ze nevesty to moc neodporucaju, lebo ked sa troska spotis, tak farba ide dole a zaspini ti svadobne saty.... v LM to robia, dam ti cislo ak chces

• musim odist... ideme do kina s kamaratmi, a potom niekde do mesta si sadnut... ozvem sa neskor... pa 😵

• ok tak to asi nebudem riskovat, ale vdaka, pekny vecer.

• no baby ja vam to moc neodporucam skusala som to parkrat a vobec to nebolo ao som chcela u nas v rk je dobre solarko pri vojenskej kde ma poriadne opalilo na tri krat a este som si kupila kvalitny samoopalovaci krem to fungovalo a bez skvrn.ale je to na vas

• no len ked ja som taka bledula, a po operacii som nemohla chodit do solarka 😠

• aha tak vyskusaj a uvidis ci to bude fungovat

• no na svadbu to teda riskovat nebudem, skusim zajst parkrat do solarka, tak aspon 2-3 do tyzdna a staci nech aspon farbu chytim 🙂

• no aj ja nemozem vela solarko ale ked som to dvakrat skusala sprejom naozaj to nebolo nic moc tak som skoncila aj ja pri solarku a s kremom ved skus.

• Ahojteee ja som uz späť 🙂

• ahojte dievcata 😉

• Leni mne sa tiez velmi paci ta sala,vyzera to fakt super,bo je to presklenene,aj dost velke si myslim,ze budu mat dost miesta,no si proste jednicka 😉

• no dnes zacali zase vymyslat, tak neviem ci to tam bude... som sa nastvala, odisla som odtial domov,,, ja mam dost svojich starosti a nie to paprat sa do ich svadby... nech si robia ako chcu

• no pekne, to tak asi byva, kazdy z nas ma ine predstavy no ak chcu s niecim pomoct a nieco vybavit aj oni by sa mali prisposobit, alebo nech si spravia ako oni chcu. A nie ze ty budes behat okolo, zistovat veci a oni ti potom oznamia ze to tak nechcu, to vie nastvat.

• ide ma slak z nich trafit... az ma zacala boliet hlava... ja som im vobec nechcela vnucovat moje nazory... ale oni prekrucali potom uz aj to co povedala pred minutou... ale skoda reci... ta svadba bude na .....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov