to by sa kazdemu, ale ved oni ti daju sumu do akej xixi, ale to sa velmi lahucko presvihne.
Inak sydnus bola sy niekedy na tom striekani co stmavnes? Nevies nieco o tom? Kedze ja som blondyna a taka bledsia tak premyslam, no mam aj strach nato ist. Pocula som ze to robia niekde v LM.
teraz to mam v plane pred bratrancovov svadbou... ja som pocula, ze nevesty to moc neodporucaju, lebo ked sa troska spotis, tak farba ide dole a zaspini ti svadobne saty.... v LM to robia, dam ti cislo ak chces
no baby ja vam to moc neodporucam skusala som to parkrat a vobec to nebolo ao som chcela u nas v rk je dobre solarko pri vojenskej kde ma poriadne opalilo na tri krat a este som si kupila kvalitny samoopalovaci krem to fungovalo a bez skvrn.ale je to na vas
Leni mne sa tiez velmi paci ta sala,vyzera to fakt super,bo je to presklenene,aj dost velke si myslim,ze budu mat dost miesta,no si proste jednicka ;-)
no dnes zacali zase vymyslat, tak neviem ci to tam bude... som sa nastvala, odisla som odtial domov,,, ja mam dost svojich starosti a nie to paprat sa do ich svadby... nech si robia ako chcu
no pekne, to tak asi byva, kazdy z nas ma ine predstavy no ak chcu s niecim pomoct a nieco vybavit aj oni by sa mali prisposobit, alebo nech si spravia ako oni chcu. A nie ze ty budes behat okolo, zistovat veci a oni ti potom oznamia ze to tak nechcu, to vie nastvat.
ide ma slak z nich trafit... az ma zacala boliet hlava... ja som im vobec nechcela vnucovat moje nazory... ale oni prekrucali potom uz aj to co povedala pred minutou... ale skoda reci... ta svadba bude na .....