Nevestičky v roku 2015

Zobraz úvodný príspevok
Kto sa ku mne pripojí ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabiatko98 ďakujem x-) a jasné treba veriť a raz príde aj ona :-) a napodobne ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, aj Vám ten čas tak rýchlo ide? :-) Ani sa nenazdáme a je tu rok 2015 :-)
Odpovedať
V januári, keď sme zarezervovali sálu som bola smutná, že je to ešte rok a pol :-( a zrazu nič a je jún :-D leto prejde a budeme už seriózne riešiť svadobné prípravy :) ach 8-)
Odpovedať
@pokinka @ewik_ baby, mne sa zdá, že to brutálne beží..myslela som, že sa to bude vliecť, ale nie.. :-D
Odpovedať
@ewik nestras :-D My este nemame vobec nic, ani len salu a to sme to chceli v maji alebo juni buduceho roku :-S A sme v zahranici, takze kym v auguste nepojdeme domov ani nic nebude =-) Ale vsak aj jul, august, september, oktober su pekne mesiace :-D
Odpovedať
ahojte, aj ja mám svadbu 2015, máme až koniec októbra tak dúfam bude pekné počasie :-) Jeseň je moje najobľúbenejšie obdobie ale tak nemuseli by byť vtedy nejaké lejaky :-D A len sa chcem pridať k názoru, že síce je to dosť obťažujúce tak dopredu všetko riešiť, ale je to fakt potrebné pretože my sme riešili fotografa a kapelu už začiatkom tohto roka a skoro všetko bolo obsadené na 2015, preto aj ten neskorší dátum..ale ide konkrétne o Pavla Deleja fotografa, tak dátum je úplne jedno pretože on fotí vždy skvele 8-) a teším sa už teraz :-) prajem nám všetkým nech to čo najrýchlejšie zbehne a nech už je rok 2015 :-)
Odpovedať
@malovanka aj ja som mu písala, ale na máj už bol obsadený :-) no ono je to určite aj o tom, koho vlastne na svadbu chceme. My sme tiež všetko zarezervovali vyše roka dopredu a dobre sme urobili, lebo sa to rýchlo obsadzuje. Niekomu však stačí hoci len jednoduchší a lacnejší fotograf, aby hlavne mali spomienku a takých nájdeš aj v téme last minute. S hudbou/DJ je to rovnako. Tí vychytení sú obsadení dlho dopredu, ale samozrejme, vždy sa dá nájsť aj nejaká náhrada. Takže keď chcete napr. Deleja, samozrejme rezervujete veľmi skoro. Komu je to jedno, hľadá aj 3 mesiace pred svadbou... :-) och, veru, nech je už aspoň január... :-D
Odpovedať
@malovanka @pokinka Baby, akurát včera mi drahý vravel, že jemu to príde skoro všetko riešiť. Takže Delejovi už ani nepíšem. No predsa ma zaujíma jeho cenová ponuka, ak mi môžete napísať aspoň do IP, bolo by to fajn :-) takže asi čím skôr by sme sa mali pohnúť aspoň so základnými vecami :-)
Odpovedať
@stentelse aj nám sa to zdalo skoro, ale vybrali sme sálu, kapelu, foto a video a bol kľud. V podstate to nebolo nič, žiadne riešenie, len to, že máte doma o pár zmlúv viac :) spravte toto a snúbenec si ani nevšimne, že sa nejaká svadba koná :-D skutočné vybavovačky prídu neskôr... Ja jeho ponuku ani nemám, lebo bol obsadený. Popros @malovanka
Odpovedať
@pokinka veď práve len to chcem poriešiť ale nie je to také jednoduché lebo obaja máme iné predstavy. Fakt som nečakala, že sa takto nezhodneme :-) ale nájdeme určite niečo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandramaria to je aj moj datum :-D
Odpovedať
Ahojte baby, aj ja sa k vam pridavam......mate uz niektora rovnaky termin ako my? 3.10. 2015 :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mischellka05 sála vybraná? :-)
Odpovedať
@pokinka....dalo mi to zabrat ale ano....nakoniec to budu michalany...aj kameramana mame - ten siel napodiv lahko a uplne nahodne, no ale teraz mam problem s hudbou :( zacinam byt zufala...vy koho budete mat? kto vam bude hrat?
Odpovedať
ahojte, naša svadba bude zhruba až o 14 mesiacov a zdá sa mi to asi velmi dlhooo nekonečnost... ale tiež už sala, fotograf a skupina su zarezervovanyy :D chvalabohu nemala som až take velke problemy s ich vybavovanim :D a ostatne vybavovacky začnu az na dalsi rok uz sa nemozem dočkať :D
Odpovedať
tie co uz mate rezervovanu hudbu poradte nejaku skupinu, lebo ja som sa uz nacisto stratila....
Odpovedať
@mischellka05 my máme Radegast z Raslavíc, ale nepýtaj sa na referencie, ja sa do toho vôbec nevyznám, polovička vyberala :) bo ja by som najradšej CD pustila :-D
Odpovedať
@pokinka oj a ja vsetko sama, lebo moja polovicka by vybrala zle, nemam odvahu to nechat na neho :D....to ja vyberam z toho mnozstva tych naj, potom robim zoznam a potom spolocne z toho zoznamu uz vyberieme 1 konkretnu - hladame kompromis, aby sa to pacilo obidvom.....som pocula ze radegast dost piju :D
Odpovedať
@mischellka05 my máme aj hostí, čo dosť pijú :-D to sa stratí v dave... :-D
Odpovedať
@pokinka berie ma tvoj optimizmus :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
A zo soboty 15teho je piatok 14 August 2015 :) a jedine co mam je chlap + prsten, hair and make up a pracujem na video a kamere..treba len formular vyplnit, poslat a zaplatit..co sa tyka miesta to az v Auguste ked pridem domov no uz mi "drzia" datum len tam treba ist okukat I ked viem velmi dobre, ze to je to co chcem :) a na ten ostatok je casu dost :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, my máme tiež svadbu v roku 2015 :) chceme ju v júli,alebo auguste-lebo vtedy bude doma môj strýko kňaz, ktorý chcem aby nás sobášil :) už sa teším veľmi, zatiaľ nemáme nič, iba zásnubný prsteň :)
Odpovedať
@evesuk mi máme 15.8.2015 ;-)
Odpovedať
@annamivo My uz nie..14 August 2015 den dopredu :) rozhodli sme sa pre ine miesto :) no 15.8.15 ma nieco do seba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dodka191 jéééj tiež máme tento dátum a páči sa mi aj to,že máme dosť podobné prihlasovacie meno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. My máte termín 2.5.2015. Dnes som zistila že kameramani a fotografovia su už takmer na celý rok 2015 obsadení :( to to najmä máj jún. Máme sálu, DJja a čepčičky. a vy? ktorá má dátum 2.5?
Odpovedať
Takze konecne mame datum. 27. juna 2015. Mame vizazistku, fotografa, v kostole su uplne volni a sala sa este rozhodujeme medzi 2 alternativami, ale tiez su volni :-) no a dnes som pisala do agentury kvoli vyzdobe, tak snad aj ti budu na dany termin volni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my už sme stanovili termín - náš deň bude 20.6. 2015 :-D
Odpovedať
Ahojte holky. Je tu niekto aj apríl 2015? Lebo čo som prečítala je to skoro všetko od mája :) Keď niekam volám sa normálne čudujú, že to tak skoro riešim :) Vidím ale, že aj Vy už máte rezervačky na mnoho vecičiek :)
Odpovedať
@zoeva Som našla dušičky, čo si zvolili rovnaký dátum :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?