mna to caka 2.5. 2015....kvoli tomu, ze piatok predtym - 1.5. je volno. zacinam stresovat, ze nestiham. vcera som si uvedomila, ze moja mamka sa vydavala 25.1. :-)
ahojte dámy, my máme svadbu 20.6.2015 ale máme poriešený len hotel. podľa toho čo čítam mi chýba strašne veľa vecí... Prosím máte nejaké aktuálne recenzie na hradnú bránu? ;-) dakujem
Ani neviem či sa mám tešiť alebo báť, nemáme klasickú svadbu, takže nemusím riešiť toľko vecí ako ostatné nevestičky ale už teraz sa stresujem či stihnem to čo by som chcela. Ja som strašný perfekcionista :-( už mesiac vkuse hľadám svadobné oznámenia a furt nič. A teraz ešte riešime sťahovanie a chcela by som trochu ešte na sebe zamakať nech vyzerám v šatách ako človek a nie ako hrošík v bielom :-D
ahojte my máme svadbu 23.5. občas ma chytí panika,a že čo všetko ešte nemám, ale snažím sa to minimalizovať. Na svadobnú výstavu sa chystáme v sobotu. Bola som tam pred dvomi rokmi, len som si tam veľa vecí nevšímala, tak teraz sa idem inšpirovať....
dievčatá, trošku oneskorene ale predsa sa idem pochváliť, že my to už máme za sebou..dnes sú to 3 týždne čo som sa stala pani M. :-D držím vám všetkým palce nech vyjde váš deň podľa predstáv ;-)
Babyyy, podla cinskeho kalendara je toto rok drevenej kozy a v tomto roku sa budu uzatvarat harmonicke a dlhotrvajuce manzelstva a ze je to skvely rok na plodenie deti :-D :-D :-D :-D :-D :-D