Nevestičky v roku 2015

17. dec 2015557
  • @tally373  no ja som bola na kopec svadbách za posledné roky ale to som ešte netušila o svojej, tak mi nenapadlo sledovať "vychytávky" 🙂 a ja sa rada poradím. Som tak spokojnejšia 🙂 A šaty som sa pýtala aj drahého. Chcem sa páčiť hlavne jemu. Ale to bolo takým spôsobom, že sme otvorili stránku salóna a hovoril mi tieto áno, tieto nie 🙂 Tak aspoň viem, čo sa mu páči a viem, že to isté ako mne 🙂 no a vysnívané šaty som ukázala mamine a tá ich odsúhlasila. Aj so sestrami 🙂

• @stentelse  no ja som od novembra minulého roka vedela, že svadba bude niekedy v druhej polovici roka 2015, tak som sledovala, že čo a ako 🙂 no aj ja...ale doma veľmi nemôžem, tak s tým chodím za kamarátkami, kamarátmi. Keby bolo niečo, čo by ten môj naozaj nechcel na svadbe, tak by to povedal, ale asi máme rovnaký vkus, tak to nejak nerieši...ešte keď príde domov zo školy, alebo z roboty nervózny, tak už vôbec ho s tým nechcem zaťažovať 😃 No ja som mu šaty ukazovala ešte dááávno, keď sme nemali termín a aj to len tak, že ešte ani ja sama som nevedela, že ja ich chcem, len som pozerala nejaké obrázky a že "aha...pekné nie?" a povedal, že áno, takže viem, že tie čo chcem sa mu páčia 😃 No ja sestry nemám, čo mi je napr. teraz trochu ľúto 😃 ale ostane mi aspoň väčší rozpočet na svadbu 😃 😃 😃 😃

• @lusitka14   veď ja ich zasvätiť nezabudnem včas ale až keď budú veci fix. 🙂 a tiež sa mi páči všetko 😃 už máš vybranú agentúru na výzdobu?

• Sponzor fóra
  • @katikaq   tak to este vobec prave 😞 ale viem uz niekoho zozenieme, viem ze pre tu salu kde to mame to robi neaka kvetinarka a buduca svokra ma tiez neaku znamu co robi tieto veci 🙂 tak uvidime ze co nam pozistovala 🙂 esteze ze ju mame 🙂

• Ahojky aj sa pripajam nas termin je 26.9.2015 a velmi sa tesime 🙂 😉

• su tu nejake nevesty co budu mat svadbu v Bojniciach? 😉

• tak dievčatá, nám sa to riadne kráti, dnes to máme za 90 dní.. asi budem medzi prvými z vás tu, ktoré majú svadbu v roku 2015 😃 teším sa a zároveň sa dosť bojím 🙂

• @zabiatko98   neboooj bude to určite super 🙂

• Ahojte baby aj ja sa pripájam k Vám, náš termín je 6.6.2015 🙂

• aj ja sa pripajam nas termin je 16.5 2015

• Ahojte 🙂 Tak my máme termín 13.6.2015 a neskutočne sa obaja tešíme

• Ahojte,nepoznate niekoho kto uz mal svadbu v Harte Atrium restaurant v PB,chcela by som na nich nejake recenzie.dik 🙂

• aj ja sa pridávam 🙂 termín 25.7.2015 🙂

• ahojte...18.4.2015😃 Bojnice🙂)))

• Ahojte, aj ja sa pridávam ku skupine, 17.10.2015 Myjava 🙂

• Sponzor fóra
  • Ahojte 🙂 ja sa tiez pridavam... termin 5. 9. 2015 Trnava 🙂 desat dni pred mojimi narodkami...

• My sme si vybrali dátum 19.9.2015 a už teraz sa nevieme dočkať tohto krásneho dátumu a dňa 😃

• My máme 11.04.2015 v Galante 🙂 A nevieme sa užž dočkaaaaať <3

• Ahojte tiež sa pridávam, my máme 15.08.2015 len sa nevieme rozhodnúť či Zázrivá alebo Piešťany 🙂

• @monik165  
    aj my máme v tento deň 🙂

• Ahojte! Svadbu sme začali chystať niekedy v júly a svadba tiež bude v júly, presnejšie 19. 🙂

• Pripajam sa .... nasa svadba bude 25.4.2015 presne na moje narodky.... tesim sa

• ahojte 🙂 tak my do roka a do dňa -29.08.2014 ma požiadal o ruku a 29.08.2015 bude svadba 🙂

• ahojteee...uz sa nam to krati baby 🙂 uz som sa raz videla v bliziacich sa svadbach 😮 super pocit..my uz mame vsetko zajednane..dokonca uz aj oznamenia nam prisli...akurat mam mensi problem s krstnym listom 😠 ale snad to zvladneme a dotiahneme do konca

• @baska2908   super dátum 🙂

• pripajam sa aj ja - 5.9.2015 🙂

• no a my to mame 6.6.2015 🙂 presne po 7rokoch ako to vsetko zacalo 🙂

• ahojte ... tak ja my sme sa dočkali toho krásneho termína .. 20. 06. 2015 🙂

• Ahojte, my plánujeme svadbičku 15.5.2015.. má niekto rovnaký termín ako my? čo všetko už vybavujete? ja neviem, kde začať.. nemáme ešte nič, len miesto, fotografa a tortu.. už začínam mať pravdupovediac sem - tam stres.. lebo o chvíľu sú Vianoce a potom už je to šup šup.. 😃

• Ahojte...aj my sa k vam pridávame....24.10.2015 =)

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov