Ahojte tak my už mame presne stanovený termín svadby 10.10.2015 :-). Veeľmi sa tešíme a nevieme sa dočkať:-)) zatial je rezervovaná sála a živa hudba :-) Má niekto v ten istý deň svadbu ako my? :-)
Pripájam sa k vám nevestičky. Svadbu budeme mať 22.8.2015 :) Zatial máme vybvené základné veci- sálu, catering, muzikantov, starejšieho, fotograf, kameraman, kaderníčka, zákusky, koláčiky do candy baru. Obrúčky sme si dali spraviť ako vianočný darček :)
Caute baby, z radostnych dovodov ( nevesticka nam bude rodit :) a svadba sa presuva ), uvolnil sa nam termin 30.05.2015, ak by nejaka potrebovala kapelu, sme tu pre Vas - v ramci SK no problemo ;-)
Ahojte :) Na Mikuláša som dostala aj ja svoj prstienok a plánujeme svadbu na september 2015. Zatial nemáme vybavené ešte nič, ešte sa to chystáme oznámiť na Vianoce rodičom :)
@katty123 ahoj my máme termín 15.5.2015 :) ..no skromnejšie lebo to bude po druhý krát obom :-D ..šaty, kytica látková objednané, miesto sobáša aj oslavy zajednané, družičkám šaty objednané, akurát rozmýšlam na oznámeniach a svadobné menu...čo máte vybavené už vy?
@belkare ahoj, super, gratulujem!! to už sa Ti bude všetko ľahšie organizovať, keď už máš skúsenost.. ;) my už sme plánovali dlhšie, ale chceli sme tiež pekný dátum, tak sme si počkali.. :) my, máme kostol, miestnosť, fotografa a dj-a a tortu.. chýba nám ešte starejší, priateľovi oblek, ja tiež ešte šaty nemám na 100%, obrúčky, kvety.. my žijeme v zahraničí, takže je to všetko ťažšie organizovať, potrebujeme tiež vybaviť papiere, ubytovanie pre hostí, ešte je toho veľmi veľa, ale hlavné už máme.. ten starejší mi teraz máta hlavu.. :( aj my chceme sobáš o 15-tej, aby už bol celý termín pekne zladený.. a dúfam, že nám ten pekný dátum prinesie šťastie.. :) prajem Vám, aby Vám to dobre dopadlo.. :)
My mame 14.11. 2015 strasne sa tesim, ale bojim sa ze bude zima :( ,zajednavali sme salu uz v septembri 2014 a skoro vsetko bolo vybookovane a tento darum nam jediny cinkol do oka :D chceli sme strasne 29.8.2015 - to je nase vyrocie ...