@8mimi8 my sme chceli mat cirkevny sobas vonku, ale vzdavame sa nadeje, kedze na to potrebujes nejake povolenie z biskupskeho uradu a to sa zhana tazko, kedze farari maju zakazane sluzit aj omse vonku a toto je sviatost ... iba krst v nemocnici v nevyhnutnom pripade ... cize tak enjako, ale ked sa ti to podari daj mi vediet ... este stale dufame
Ahojte :-) pripájam sa k Vám :-) Náš termín je 30.05.2015 a už skoro všetko máme zarezervované: sálu (kulturák), farára, kameramana, fotografa, výzdobu, kapelu, kuchára... Už len šaty a cukrár chýba. Zabudla som na niečo? :-)
@raula11 my mame presne tento termin :-) zatiaľ mame salu,hudbu,kameru+fotky.Tiež sa nejako neplašim, ale postupne obzeram na nete čo sa mi páči - hlavne šaty ;-)
@raula11 ahoj, my mame tiez 18.4 a zatial je vybavena sála, hudba, fotky a kolace :) ale to vsetko vybavili moji rodicia, ja osobne sa tiez neponahlam...no mam snubenca, ktory ma rad vsetko v predstihu pripravene, tak sme uz aj viac-menej rozhodnuty co sa tyka pozvanok a vyzera to tak, ze o 2 tyzdne ideme riesit obrucky :D :-N