Nevesty z Nových Zámkov a okolia
- PRO
@ewinecka -potrebuješ len napuštať balony z heliumom?Lebo vieme zabezpečiť balonovú výzdobu,pozri si našu galeriu medzi profesionali Nz.
25. apr 2012 @majka315 v suranoch mate dj cukiho, u mna cista spokojnost
kukni si na jeho stranke svadbu 03.03.2012
26. apr 2012- Sponzor fóra
@nanika09 hmm ja som tam bola asi pred mesiacom skúšať šaty....žeby ho fakt zrušili?? vtedy tomu nič nenasvedčovalo
9. máj 2012@nienna volala som tam a vraj sa prestahovali
9. máj 2012@ildici12
Ing. Emil Tóth, starejší Emil, je celkom fajn.11. jún 2012@natalia346 ahoj vdaka moc, a on cestuje v ramci celeho slovenska? lebo co som kukala stranky, bol starejsim aj v ilave, dubnici nad vahom, co je celkom daleko od KN. A nemas nanaňho nahodou kontakt? vdaka
12. jún 2012- Sponzor fóra
@claudibaby Moj ujo mal oslavu 60ky v Perle, je to hned oproti starej nemocnice, na poschodi...ale ja som nebola, cize ti neviem povedat z vlastnej skusenosti ako varia, ani to, ako to tam vyzera...ale bolo ich okolo 30 a zevraj boli spokojni.
30. aug 2012@olinka11 skus dj Čuky.. a fotografa, hmmm. to je ťažké, ono nieje lahké nájsť dobrého a lacného fotografa.... videla som aj tu nejaké fotky podla mna dost amatérske a kebyže to mi ostane ako pamiatka zo svadby tak asi dost plačem..
.
10. sep 2012@domi187 a koľko chceš mať ľudí? Aj v Spirite je to podľa mňa pekné...ale keby sa mám rozhodnúť pre svadbu v Nových Zámkoch, tak by to asi vyhral Berk
18. jan 2013@domi187 http://www.spiritnz.eu/kontakt.html tak neviem aký máte rozpočet, skús si spraviť prehľad, kde by sa Vám páčilo, nech Vám spravia predbežné ponuky
My sa niekedy chodíme do Spiritu najesť a varia tiež veľmi dobre, aj personál je milý a ochotný
18. jan 2013@domi187 Ahoj,
skúste hotel Leonor v Kolárove, tam zabezpečia aj výborného fotografa, aj DJ, výzdobu, vlastne všetko, čo len potrebujete a ceny majú primerané, za sálu napr. nepýtajú nič23. jan 2013@akirama Ahoj už sme zajednali ten berek je tam prenadherne
) a nechce sa nam cestovat do kolarova povodne som chcela tam inak ale zmenilo sa to toto je lepsie
aspon pre nas Ďakujem
25. jan 2013@domi187 super, tak predsa len to vyhral berek
určite budeš spokojná
25. jan 2013
Ahojte. Tak my sme si zmysleli pred 3 dňami že sa vezmeme (bo sme spolu už dlho-predlho) a dnes som už dohodla aj termín
Netušila som že to pojde tak rychlo
No nič, neviete mi poradiť nejakého dobrého kameramana??? A hudbu ... tie ktoré to máte už za sebou, aj ked veľa vás tu asi nebude, skôr tie čo to majú pred sebou
Svadba bude v Šuranoch. Ďakujem