Nevesty z Nových Zámkov a okolia

6. jún 201932980
  • lacna vyzdoba pre NZ a okolie do 200 kilometrov, na pozicanie zasielame na cele slovensko. Kontakt v IP

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahojte nevesty. Trošku to tu zamrzlo na fórume...Ako ste na tom s prípravami?... mám pre vás novinku.... otvorili sme štúdio v Nových Zámkoch kde nájdete všetko na jednom mieste,výzdobu, fotografa,kameramana, hudobnú skupinu...Deň otvorených dverí 1.
    Mája....Srdečne Vás pozývame

• Sponzor fóra
  • @anamidekor  gratulujem k studiu🙂a aka je presna adresa?skoda ze uz budem mat po svadbe😞

• Ahojte, viete mi poradiť v NZ dobrú kaderníčku na svadobný účes? a v akých cenách sa asi pohybujú?.. Mám vlasy po pás.. Ďakujem..

• @ewinecka  -Adresu sem nemôžem dať ,ale najdeš to na moja svadba profesionáli Nové Zámky...máme tam fotku o letáku je uvedená aj adresa.

• @nayli2004  - kaderníctvo M Luxsus cena od 20 do 35eur

• @ewinecka  -jaj a Dakujem ti! 🙂

• @anamidekor  Ďakujem, a kde sa nachádza?🙂 aj tá cena je celkom príjemná🙂

• @nayli2004  -Oproti pizzerie Ajax, pri futbalovom stadione.Príjemná pani a skúška účesu je zdarma!

• @anamidekor  pôjdem sa tam pozrieť 🙂 Ďakujem

• @anamidekor  tak to studio si asi omrknem.Mam to dost blizko.Byvam hned oproti 😉

• @anamidekor   aka je otvaracia doba? Da sa prist aj v sobotu doobeda?

• @nanika09  -Budem sa tešiť ak prídeš ukážem ti dekorácie, katalogy, fotky....prácu našich patnerov kameramana, fotografa budeš si môcť vypočuť hudobnú skupinu.....

• @lenosko  -otvaracia doba kaderníctva alebo štúdia? Kaderníctvo je otvorené aj v sobotu do obeda...A stúdio bude otvorené od 1-ho Mája každý den od 9.00 do 19.00 okrem soboty a nedele.

• Sponzor fóra
  • ahojte, neviete mi poradiť, kde by som v NZ kúpila pekné svadobné obrúčky za rozumnú cenu s férovým prístupom personálu? Ďakujem.

• @gabikaaaaa  -V Nz ti poradiť neviem ale za dobrú cenu najdeš ked zadáš do Google Zlatníctvo Stacho.
    My máme obrúčky od nich a sme spokojní.

• Baby viete poradit nejaku vizazistku z NZ a okolia? Kde sa davate vy licit ?

• @javi234   lydka mytnikova - vizazistka GOSH.. velmi kvalitna, sikovna.. Najdes ju na FB.

• @javi234  aj ja ti odporucam lydku - je skvelaaa!

• @as2803  
    @ewinecka  dakujem vam pozriem sa na nu 😉

• @ewinecka  
    @as2803   a este jedna otazka mozem jej napisat aj na FB alebo ma nejaku stranku svoju?

• @javi234  este poznam zuzanu molnarovu, kadernicka a vizazistka v 1. Pracuje v studiu DIVA - ucesy, makeup nechty, kozmetika pod 12 strechou.. Bernolakovo namestie-... pri kruhovom smerom na Nitriansku cestu..

• @javi234  ma svoju stranku.

• ahojte baby, nepoznate niekoho z nz alebo okolia, co by prisli na hodku na svadbu -nejaka kulturna vlozka 🙂
    mame vela zahranicnych hosti a nieco slovenske by bolo pekne, alebo aj ciganska hudba -huslista, cimbalista, hocico...diky

• @margaretka12  
    Ahoj, skús Dj - ja Miňa, nájdes cez google, ten má databázu ľudí od Foklóru cez harmonikára až po kúzelníka. Určite To poradí. Mala ho tu veľa neviest a všetky ho chválili.

• @ewinecka  a vies mi aj povedat aku lebo ja som ju nenasla... Dakujem 🙂

• @natalia346  dakujem si poklad 🙂

• baby neviete napustaju niekde v nz iba heliove balony?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov