Nevesty z Trnavy, pridajte sa
boze, akurat som sa s nim o tom bavila, ze ENEL neEnel, sla by som domov, ale aspon na mesiacc!!!! ale tentpo je zlaty, ma 58 r, ale je v pohode.. da sa povedat, ze kamarat.... ale prekladam slimacim tempom, chcem ist domov, ale tento tyzden chodim na 8 rano, cize som tu az do 16.......
disappointed:((((((((((((((((((((((((
9. jún 2008- Sponzor fóra
Ahojte , aj ja som tu... dnes pribudli zase fotky mojich kmotrovcov, fotili svadbu v Bojniciach, pre zle pocasie boli vnutri,Zamok si za to zapytal 2000 sk a vraj mali hrozne svetlo, ale na fotkach to nie je vidiet a su ako vzdy nadherne.. tal- slovenska svadba.. kuknite , kto chcete... inak mna uz od vcera boli hlava, asi ma porazi!!!
10. jún 2008ale trosicku malo zacinam byt nervozna.. bo uz je to caute caute... no teraz som tu nebola....
tak poporade..
@lucia
az na nejake drobnostky mame vybavene skoro vse...veru sa to kraaaaaati zavratnym tempom.. ved vlastne uz len 10 dni budem slobodna
@sissik
dakujem ti, verim ze vsetko vyjde tak ako chceme.. aj ked treba ratat ze mozno nie vsetko bude tip top.. a ja som detailista... no tak uvidime..a tak malinko trosku zacinam byt nervozna...bo uz je to naozaj len par dni a myslim ze kazdy ma tak trochu obavy, ci to dobre dopadne...
10. jún 2008- Sponzor fóra
jaaaaj, baby, sa na vas tesim... dojdite, to bude sranda...a je to mile, paci sa mi ten napad, tak vas tam ocakavam....
@lucia
jo jo, uz mam nacvicene vsetkoaj priezvisko
a rozlucku budeme mat spolocnu a mamaňe to zajednane v trnavskom Relaxe, v tej restike na terase v pripade pekneho pocasia a ked by lialo, tak budeme pod tou zatvorenou terasou..myslim ze to bude fajn.
@smeji
ked budes moct prid kukpotesim sa..
@katrin
samozrejme ze sa potesim ked pridete...a ja vas tam fakt cakam..10. jún 2008domi...na kasia.sk maju, ale dodacia je 14-21 dni :-/ lebo robia na objednavku tricka...skus sa spytat tam kde davaju foto na tricka - napr. v TT na stanici...by si si spravila predlohu a nazehlili by tii to mozno...
11. jún 2008Ja si tiez myslim, ze tam kde robia fotky na tricka... inak jeden cas to robili aj v Nitre na pesej vo Foto , ale to je dost daleko... alebo skus vlastnu tvorbu, nejake farby na textil a tak....
inak s tymi podpismi... ja to mam nacvicene uz davno, a to este ani nemame termin nasej pripadnej svadby11. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
dominika
))))

Aspon vieme, preco sa hovori, iny kraj, iny mrav
U nas je to fakt, pred kostolom aj pred mestskym uradom... ale nevadi, dojdeme samozrejme aj tak
musim ist teraz trochu makat, mam tu preklad. otrasny, vobec sa mi nechce a taliana, co oproti mne sedi a cuduje sa , co tolko stukam do toho PC....