Nevesty z Trnavy, pridajte sa

13. dec 201688750
  • ale dovcu este mas, nie? alebo chcete dakam ist az v septembri?

• ahojte 🙂 neviete mi poradit ci treba ist aj do socialnej poistovne nieco nahlasit alebo to moj zamestnavatel nahlasi
    bambulkatt.82: uz viete kam idete na dovolenku?

• mal by to nahlasit on, aspon mne tak povedali 🤔 dovcu este nemame vybratu, pojdeme na last minut, kam nas vietor zaveje uvidime 🙂

• Sponzor fóra
  • diky aj my pojdeme na last minute, ale chcela by som ist do turecka tak kukam hlavne po nom 🙂

• aj my, alebo kreta 😃 dufam, ze bude z coho vyberat, lebo chcem byt hned pri plazi a mat klimu bez priplatku

• inac aj ja som zvazovala este kretu, sice minuly rok sme boli na thasosse, ale ved uvidime. a kedy sa chystate? ja mam dovolenku uz o dva tyzdne tak snad si dovtedy vyberieme nieco 😎

• my niekedy v 2. polovici augusta, datum je nam v podstate jedno, dovolneku dostaneme v auguste hockedy obaja. takze podla toho ake budu ponuky sa rozhodneme. ale pojdeme az po 1. auguste, kvoli psikovi, aby mohol ist do hotela k nasej cvicitelke, ta sa totiz vtedy vracia z dovolenky

• nie po 1. 8. ale po 10. 8 som chcela 🙂

• bambulka

jj, docvcu este nejaku mam (po skrateni mi co to ostalo), a este nejaky ten nadcas... to by malo stacit 🙂
    a ceme ist na dovcu prve dva augustove tyzdne.

• pocuj, my sa specieme na dovolenkach augustovych. ja by som ovela radsej sla v septembri, ale neda sa nam kvoli praci. v auguste mam neuveritlene teplo, vsade plno ludi a deti, uf 😛

• mno to aj teoretis hej, ale tak od semtembra by som rada nastupila do novej prace (teda dufam ze dovtedy najdem), a to by som dovcu mat nemohla...
    a krom toho mame od 4.8. do 10.8. celozavodnu, tazke preto...

• mi prave volala kamoska z tunisu, cela vedet adresu nasu, nech nam moze poslat pozdrav.
    skoda ze sa neda cez mt prepchat na druhu stranu 😞 hned by som isla 😃

• no baby, tak vy estelen pojdete na dovcu... a ja uz mam po nej.... 😒

• dominika: a kde si bola? aspon si si oddychla?... ked tak smutne 😐

• ahojte baby..
    ako??

• Sponzor fóra
  • cerler... boli sme na svadobnej ceste v Turecku... este by som isla...

• dobre ranko 🙂 resp. den 😉

• aj vy máte zase takú nechuť do práce, ako ja ?? 🙂
    rozvoniava mi tu bábovka, ktorú som piekla večer.... mali by sme mať totiž večer firemnú "grillparty" na Zlatých. Celý týždeň sa modlím, aby lialo ako z krhle, nech nejdeme.... nejak nemám chuť tráviť ešte aj svoj voľný čas s ľudmi z práce..... hlavne, keď sú tu také vzťahy ako sú 😢

• ljenocka

napodobne, este len rano a ja som unavena ako keby bola polnoc...
    a dovolenka az za 3 tyzdne, bleeeee

• elanor
    to ja mám posledné dni tiež stále také stavy..... unavená, nohy ma bolia, ruky, všetko.... ako keby na mňa išla chrípka alebo čo 😞
    no, ja ešte zajtra a potom budúci týždeň a čakajú ma krásne 2 týždne voľna.... 🙂

• fantázia 😃 😃

• baby ja som takaaa unavena dnes, cem spat 😦 som spala celu noc ako babo, tak nechapem. ani skoro nevstavam. ale to sa mi obcas stava ze som rano nepouzitelna

• idem si spravit kafe, ak nezaspim po ceste ovsem

• bambulka,
    ja už mám druhé dnes..... som síce vstávala o 5,30 a šoférovala do BA, ale mala som pocit, že zaspím za volantom 😃

• 5.30? ja by som havarovala. ja mam odjakziva problem vstavat pred 6.30, neviem preco. v anglicku som vsatavala 6 x tyzdenne o 6 tej, ale nezvukla som si. moj manzel to iste, my proste nevladzeme. inak, hlavna vec ze v chladnicke mam litrovy kick (to site ako redbull) normalne si to nedavam, ale dnes som si blba mala dat 😴 😴 😴

• 5,30 to je ešte luxus, lebo chodím autom....
    keď som chodila busom, tak to bolo 04,55...... no, neboj sa, ja každý týždeň už len čakám na víkend, aby som mala ten pocit, že nemusím vstávať 😃 😃 😃

• fuha, tak klobuk dole ze to zvladas. kedy vlastne musis byt v praci? nemas flexibilny prac. cas?

• ljenocka - napodobne, kazdy tyzden cakam na vikend ako na spasenie bozie... a nie a nie sa ho dockat...
    chvalabohu stvrtok, tak este zajtra to nejako vydrzat, a potom konecne vikeeeeeeend. a budem spinkaaaaaat, mnam

• predstavte si, ze vikend trva 3 dni. to je moj sen chodit do prace len 4 dni, aka parada by to bola 😃 podla mna to jedneho dna tak bude, ale toho sa my uz nedozijeme 😦

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov