Nevesty z Trnavy, pridajte sa

13. dec 201688750
  • eli, ty si hladas pracu, ze? ako na tom si, chodis po pohovoroch len tu v tt, alebo aj ba?

• bambulka
    mám flexibilný.... ale aj tak som tu 10 hodín denne... takže ak nechcem chodiť domov večer o ôsmej, tak chodím na pol osmu, na osmu, aby som najneskôr o šiestej vypadla domov.....

• babyyyyyyyy, ja sa chcem este vydaaaavat.... 😞
    uz mame DVD a fotecky budu dnes - ze 1000 fotiek 🙂 super, ze? 🙂 DVD sme pozerali vcera aj 4krat ako vecerny film..je krasne.. 🙂

• Sponzor fóra
  • my sme mali svadbu v aprili a stale sme sa neozvali kameramanovi ohladom vidia, tak sme boli dohodnuti, ze mu dodame fotky a peisne, ale ked nam sa tak nechceeee. si urcite musi mysliet ze sme sa aj rozviest stihli 😃

• no pokial ja viem, tak kameraman alebo fotograf tie zaznamy archivuje tak par dni a potom ich maze... nie ze by som ta chcela strasit.. ale teda, to my sme sa uz nevedeli dockat... 😃

• my sme s nim hovorili asi 2 tyzdne po svabde a dohodli sme sa , ze ked bude cas, ozveme sa a doriesime to. takze to by nemal byt problem, ale radsej mu asi brnknem, pre pokoj duse 😬

• dominika
    kto Vám robil video??

• Ahojte, koho odporucate v TT ako kadernicku a vizazistku (svadobny make-up)? Dakujem za vase tipy.

• bambulka - mno zatim sa snazim hladat v ramci TT, ak ked sa mi nepodari, tak sa budem pozerat aj inde

• no, viem, že na make-up využívajú baby dosť Marianku z Mary Kay.... myslím, že príde i domov......
    a čo sa kaderníctva týka, koľko ľudí, toľko chutí - niekto chváli baby, čo robia len súkromne doma, niekto salóny.... ťažko povedať... ja som dohodnutá na účes vo frederic moreno.... rozmýšľala som ešte o bibi chic.... v pasáži malý rím je kaderníctvo.... na hospodárskej ulici je nejaké.....
    takže tak....

asi som moc nepomohla 🙂

• mna licila mariana z mary kay a vlasy mi robila ruza z druzby(salon) bola som spokojna velmi s oboma a pritom na vlasoch som nesla ani skusku, lebo som jej verila 😉

• baby, neviete mi poradit, kde maju dobry vyber nausnic z bieleho zlata? trnava, okolie, blava, hocikde, ak by ste vedeli o niecom, lebo som bola zatial v tt len v 3 a nic som nenasla

• ja som si bola dat robit uces na hospodarskej co je kadernictvo sisa a aj make up tiez tam a bola som velmi spokojna 🙂

• ljenocka video aj foto nam robili AT Studio

• mne robila uces Marika v kadernictve v Malom Rime... maximalna spokojnost. Mne sa paci ked sa s ucesom kadernicka "pohrajka" a tak aj bolo.. 🙂

• Sponzor fóra
  • dominika
    tak to si ma potešila, že máte krásne video, lebo robia aj nám... 🙂 . Aj keď ja nenávidím pozerať sa na seba, takže asi to bude trošku ovlyvnené týmto mojim "handicapom" 🙂

• ahojky babulky...

konecne piatooooooook...
    huraaaa, vikend uz je skoro tu 😉

• ljenocka, urcite ste si vybrali dobre..nemusis sa obavat. urcite nie. 🙂

• a uz mame aj fotky z AT Studia 😃 viete kolko fotiek? presne 2686 fotiek.. s tym ze su tam aj ciernobiele spravene take ako farebne.. 😃 a su super.. 🙂

• ahojte...

dominika
    díky 🙂 ... uvidíme, čo spolu s fotografom stvoria 🙂 ... ja som aj tak viac zaťažená na fotky, ale keď som videla ich prácu /myslím AT Studio/, tak mi prišlo, že to je presne to, čo chcem mať na videu.... žiadne zdĺhavé natáčanie tanečkov, ktoré pretáčaš... urobené to bolo výstižné, trefné.... s hudobným podmazom tam, kde sa hodil... .a tak.....

jééj, fakt super, že je piatok.... čakám na 15,00 a prchám preč..... zastavím sa v IKEE - urobím si radosť s nejakými serepetičkami 🙂

• ahojte. baby kde sa kupat niekde tu na okoli, pripadne tak do 20 km od tt? nie kupalisko...

• bambulka
    tak v tomto ja neporadím.... som totálny neplavec, takže netuším 😃

• dominika
    fúúúúha... to je super.... ja som inak potom už aj trošku zaváhala, že som AT Studiu nedala aj fotenie.... ale snáď fotograf tiež nesklame 🙂

• ahojte 🙂
    bambulkatt.82: no predsa senecke jazera, tam je super, ale vincov les je tiez super, je tam termalna tepla voda... 😎

• lenze my budeme brat nasu malu chlpatu, takze musime ist niekde kde sa neplati, lebo tam psov nepustaju 😠

• bambulka - senec - jazera abo aquapark, galanta - galandia, vincov les...

• ale prave tam nas s malou nepustia 😞

• baby caute, prosím vas aké mate skusenosti s knazmi? myslim tym rezervaciu terminu svadby. sme totiz cerstvo zasnubení 🙂 🙂 🙂 a chceli by sme svadbu 18. apríla 2009, je podla vas skoro ist za knazom rezervovat??

• bambulka: inak v senci na jazerach od rece vidavam ludi aj so psíkmi, tak neviem ci ich tam prepasuju alebo ako... ale na 100% tam chodia so psikmi

• podla mna to je dost skoro, staci ked pojdete na jesen za nim. ale mozno vam ten termin da aj teraz, ktovie. skus tam zavolat, na faru.
    takze v senci si videla psov? hm, to som nevedela. akoze aj prepasovat by sme ju vedeli, ale aby nas potom nejaky "milovnik psov" bonzol, no pokut by sme asi calovali mastnu 😛 skusim zistit, aj ked neviem kde 🤔

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov