bambulka - ked hafikom tak senecke jazera... tam je to v poho.
inak ked sme boli min. vikend v galandii, tak tam jedna pani mala aj hafana, takze ani tam by to nemal problem.
ja som bola raz v aquaparku, ale to len preto, lebo sme to mali zadara. mne sa tam nejk tazsie dyzhalo, nemam radu taku vysoku vlhkost, nerobi mi to dobre, preto ak kupat, tak len niekam pod hole nebo 8-) eli a ked zrovnas aquapark senec a galandiu, ci ako sa to vola, ktore je lepsie? a vacsie?
bambulka,
urcite Senec je lepsi 1000 krat. V Galandii som bola raz a viac tam nepojdem. to je obycajne kupalisko (mozes ist kludne na nejake miestne kupalisko a mas to o 250,- lacnejsie). Urcite Senec, ktory je "utulnejsi". Galandia bleee, pre mna nesympaticka....
ja som bola minulu nedelu v galandii, celkom sa dalo, viac sme sa "prehrali" vo vnutorych bazenoch, my si kupime 3-hodinovy listok a uplne nam to staci, v senci som este v aquaparku nebola, ale zato v besenovej je uzasne ;-)
no ved vnutri sa v tej Galandii da, v tom co sa toci...inac nic zaujimave tam nie je.... a v tom tociacom je tiez tlacenica vsetci nasebe....
nelly,
ked vyberiem z tych 2686 fotiek tie najsamkrajsie a najlepsie, tak sem hodim fotecky :-D
super, uz sa tesim, ano v tom tociacom je super, ale tlacenica ako si napisala ]-( , my sme tam boli prvy krat, chceli sme vyskusat viacej kupalisk a tak.
bambulka - senec je rozhodne vacsi a viac atrakcii, ale tento rok ho riadne zdrazili... ale je tam vzdy strasna tlacenina na setko...
galanta je relativne mala, ale nie je tam az taky natresk, i ked aj oni krapet podrazeli...
vraj sa teraz v senci caka aj par hodin na vstup a ti ludia tam fakt stoja aj 2 hod v rade a cakaju kym sa dostanu dovnutra a este si za to aj pekne zaplatia. nepochopim =-) by som sa otocila na opatku a dovidenia
ahojte baby...
pekný pracovný týždeň prajem, aj keď teda vyzerá, že čo sa počasia týka moc pekný nebude :-|
dominika
fotečky sú fakt nááádherné..... inak, btw nechodila si na Obchodnú akadémiu??? Nejak sa nemôžem zbaviť pocitu, že ťa odniekiaľ poznám :-D
faaakt? super... : ) tusim som chodila do ...ja uz ani neviem, Bozinku moj...ved to bolo jak davno, az si nepamatam.. Triedna mi bola Erika Pavlikova..
e.lle, dakujem :-)
dominika
fúúha, tak to teda si nepamätám, Vašu triednu.... ale triedu ste mali v starej budove a dvere ste mali rovno oproti chalanským záchodom??? ak hej, tak si chodila do B-čky.... ak nie, tak potom do D-čky :-D :-D
to sú identifikácie, čoooo :-D :-D :-D
hanka
no vitááááááj..... aká bola dovča?????????? prežila si to s tým tvojim "nepodareným" príbuzenstvom???? ako bolo??? teplúčko jak sa patrí??????????
dominika, hoď mi do IP nejakú mailovú adresu, pošlem ti nejaké.... aj keď netuším, či ma spoznáš, lebo od strednej som sa dooosť zmenila :-D :-D
tak potom neviem, do ktorej si chodila.... ale v zásade je to jedno.... :-)
baby, kde mala kabinet dienerová, ja si to vôbec nepamätám.... :-(
bolo to na 3.poschodí??? Nesedela náhodou s Vilinovičovou?? Tá bola moja triedna :-)