Nevesty z Trnavy, pridajte sa
13. dec 201688750
- Sponzor fóra
ja som bola raz v aquaparku, ale to len preto, lebo sme to mali zadara. mne sa tam nejk tazsie dyzhalo, nemam radu taku vysoku vlhkost, nerobi mi to dobre, preto ak kupat, tak len niekam pod hole nebo
eli a ked zrovnas aquapark senec a galandiu, ci ako sa to vola, ktore je lepsie? a vacsie?
11. júl 2008- Sponzor fóra
dominika
fúúha, tak to teda si nepamätám, Vašu triednu.... ale triedu ste mali v starej budove a dvere ste mali rovno oproti chalanským záchodom??? ak hej, tak si chodila do B-čky.... ak nie, tak potom do D-čky
to sú identifikácie, čoooo
hanka
no vitááááááj..... aká bola dovča?????????? prežila si to s tým tvojim "nepodareným" príbuzenstvom???? ako bolo??? teplúčko jak sa patrí??????????14. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
hľadať len v názvoch tém
Podobné diskusie
Nevesty z Martina alebo Vrútok. Pridajte sa k nám
13. aug 20129
Nevesty z trnavy- oktober 2015??
21. júl 20151
Budúce nevesty z Dubnice nad Váhom. Pridajte sa
5. júl 201115
Svadba 21.7.2018 - nevesty, pridajte sa!
4. jan 20186
Nevesty s menom Evička. Pridajte sa
6. mar 20085
Svadba v Bytči. Pridajte sa
14. apr 201564
Svadba 7.5.2011 - pridajte sa
6. júl 2011949
Svadba v Trnave 2011
12. máj 20107
Svadba v Dolnom Kubíne. Pridajte sa kto má
28. máj 20092
Odporúčaní dodávatelia![]()
Hotel 21
Bratislava
Novootvorený hotel v kľudnej časti Bratislavy, od kostola vzdialený 100 metrov, ktorý vám ponúka priestory vhodné pre vašu svadobnú hostinu.
****Hotel AGATKA Bratislava
Bratislava
Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
Gaudium centrum oddychu
Pezinok
Štýlová reštaurácia a veľká spoločenská sála, priestranná terasa s altánom, starostlivo udržiavaný park s jazierkami, veľká ubytovacia kapacita.
Články od našich partnerov
Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
Exfoliácia - všetky otázky zodpovedanéArchív článkov od partnerov
bambulka - ked hafikom tak senecke jazera... tam je to v poho.
inak ked sme boli min. vikend v galandii, tak tam jedna pani mala aj hafana, takze ani tam by to nemal problem.