tak to neviem kolko tam je cokiny, veľka bola tak 50-60cm, nooo odhadujem. ale v prestige je prevadzkarka strasne mila, ochotna - staci sa tam ist opytat a uricite ukaze aj vysvetli. zajtra alebo vo stvrtok tam idem - takze ak nemas cestu popytam sa ja a dala by som ti tu vediet
ok super :-) lebo sestra bola minule na plese v Smoleniciach a ze tam mali vraj len nejaku malu a ze to bolo o nicom...
do Prestige inak chodime strasne radi, manzel miluje ich steaky x-) x-)
baby, poradte. zajtra mam promocie, obliekam si male cierne saty, tak tesne nad kolena bez rukavou, uzke. musim si dat pancuchy? ja viem, bonton hovori svoje, ale je to take nutne???
bambulka - pokial bude zajtra chladnejsie, ako predosle 2 dni, tak aj hej, istota je istota, ale pokial bude teplo (ako dnes), tak kasli na bonton, sa predsa nebudes varit v pancuchach...
lebo si davam take topanky s trosku otvorenou spickou, len tak ze palec je vidiet, ale momentalne nemam ine na opatkoch, tak nemam na vyber a podla mna to nevyzera dobre k pancucham, taky styl topanok. a budeme mat talare, tak sa budem varit dostatocne aj bez pancuch :-p
bambulka...ja som tiez nemala pancuchace, lebo som uz bola pekne opalena a bolo navyse teplo (ani na svadbe som nemala pancuchace...) =-) :-N x-)
kolegyna je v praci s malym babom, tak podstivo nosim, uz ma ruky bolia a dufam, ze sa na mna nieco nalepi, lebo ja deti nechcem, ale manzel uz je v tom podivnom veku |-| 8-(
napisala som, ze "podstivo" :-D :-D :-D :-D namiesto poctivo :-D :-D :-D a to mam to dieta na rukach 2 minuty a uz zdementievam, co je moja najvecsia vyhrada pre to, aby som neisla na matersku :-D :-D :-D
nuz hanka, to je udel matiek, niektore stratia schopnost normalnej konverzacie a jedine o com vedia hovorit, su ich deti. na tom nie je nic zle, pokial to hovoria inym matkam, ale niektore zeny nemaju sudnost a kazdemu, bez ohladu nato, ci ich to zaujima, alebo nie, hovoria len o tom. ale cest vynimkam.
dufam, ze budem raz tou vynimkou, lebo moje "zname matky" sa vedia bavit akurat o tvare a farbe hovienok...(prehanam samozrejme, ale je to podobna uroven :-D :-D ) no este mam doma dostatok vyhovoriek, ale podla pohladu mojho manzela vidim, ze to "udrzim" tak este 2 roky 8-(
ako sa nabudit, aby clovek chcel mat deti? - toto nie je vtip, ale to myslim smrtelne vazne 8-( mojho manzela milujem, doverujem mu, viem, ze by sa postaral o deti, financne na tom nie sme vobec zle....a na mna stale ten pocit neprichadza :-| manzel ma obvinuje, ze som sebecka.... 8-(