sála v UCM - iba pozitívne. Dokonca som tam zažila také milé prekvapenie - ak bola výzdoba v nejakej farbe, aj obsluha mala kravaty a zástery v tej farbe.
MICHALA- ale asi iba ked robia vyzdobu oni tak sa tak zladia ale ked ja budem mat svoju aranzerku tak asi nie :-( oni mi sice ponukli vyzdobu ale za 500 € a to je raz tolka cena co mi ponukaju ine aranzerky.
Ahojte, ja len davam do pozornosti dalsiu peknu salu resp. restauraciu v TT. Budova Aquapolis pri Tescu, je tam otvorena dalsia restauracia v sieti Relax a robia sa tam aj akcie. Sala je pekna nova a velka, ja tam budem mat v maji svadbu, teda dufam, ze si to dovtedy nerozmyslime :-)
Ahoj baby som tu novačik...chcela by som radu ohľadom svadby v hotely prestige, počula som zlé aj dobré info a nevieme sa rozhodnúť medzi týmto hotelom a sálou pri tescu v tom novom centre, ďakujem.
Ahoj cica310, my sme sa tiez takto rozhodovali a nakoniec sme dali prednost Aquapolisu. Aj ja som pocula na Prestige aj aj, vies, sto ludi sto chuti. My sme sa rozhodli najme preto, ze je to nove a cenovo porovnatelne...dost zavazilo aj to, ze v Prestig chceli za vyzdobu na hlavu cca 8 EUR, tak si spocitaj, ze ked mas 80 ludi, kolko to je. :-)
cica, choĎ aj do jedného aj druhého posedieť a nasávaj atmosféru. Stačí si dať kávu a uvidíš ochotu čašníkov, kuchyňu, čistotu, hluk, prístupy, priestory, akustiku, farebnosť.... Tvoj pocit ti najlepšie povie. Samozrejme, aj nie si limitovaná financiami, lebo Prestige patrí k tým drahším.
ahoj Drači, ja mám snubný zo Zlatníctva Jozef, z predajne pri Pepe pasagi a myslím že tam majú pekné obrúčky. Ale oplatí sa ísť aj do Serede, tam má predajňu pán Stacho, je tam aj katalóg, lebo on vyrába obrúčky aké chceš. Sídli v Očkove, tam má vraj aj väčší výber alebo pozri cez google zlatnictvostacho.sk. :-) Kamarátka mala obrúčky od neho a pochvalovala si a aj cena je fajn.
z.junasova - Stacho dava robit (nie robi) krasne obrucky - to fakt - vyber aj komunikacia a flexibilita - super, nam ich vsak dobabrali :-( - stava sa im to malokedy - mali sme smolu, ze sa to stalo prave nam :-(
aha, tak to som nevedela, a dali ste si robiť obrúčky podľa ich ponuky alebo ste mali vlastný vzor, čo Vám vlastne dobabrali, zaujíma ma to lebo som aj ja uvažovala že si u nich dám spraviť
z.junasova...o tom som uz pocula ale prvom rade by som chcela popozerat v TT lebo to je najblizsie..k tomu Jozefovi chceme ist...len som chcela vediet ake su podla niektorych co maju skusenosti dobre zlatnictva kvalitou aj cenou.
ahojte, dievcence,
mne ten cas tak rychlo uteka, ze sa mi podaril taky preslap ohladom narodenin, ze mam chut sa zababusit ako maco a ulozit sa na zimny spanok :-D
a zistujem, ze som tu nebola 100 rokov..
takze mile nove priduvsie nevesticky, vitajte...drzim palce pri pripravach... ;-)
a moje ostatne babulky srdecne zdravim...
moja polovicka nechala pripravy v mojej rezii...ma uplne sokoval :-o ...este teraz som z toho tak trocha mimo...najhorsie, alebo najlepsie je to, ze sa do toho akosik nehrniem...asi by som mala predychat...alebo rozdychat? :-D ale inak pohoda...asi to spravime tak, ze zodvihnem telefon a dohodnem agenturu...mienim sa starat akurat tak o saty...tak kam ist na saty?