lomnicka, ianitka:
no, teda.. zavoj som po ruke zrovna nemala, skoda:) :-D .. inak OK, svadba bude, ale stale neviem kedy, nic sa nezmenilo
:-D
Marika, dufam, ze uz si zdrava a ze ti je veselsie :) :) a este raz vsetko naj naj naj :)))
@katrin21
dakujem za naj naj naj ;-) ...a vesela som...len sa mi tazko smeje.. :-p
nie, este to nie je ono...dutiny plne a zliezlo to dole na dychacie cesty.. :-( :-( :-( ]-( ale liecime vsemozne... =-) :-D
a neboj..aj svadba bude... :-)
caute vseky buduce nevesticky a vsetky trnavcanky a vsetky netrnavcanky co pisete do tejto temy... je to tu dobre dlho hluche - som takmer 3 tyzdne marod a nemam co citat :-)
to sa tu ziadna v TT nebude vydavat? :-| a nepotrebuje sa niecim novym pochvalit ci nepotrebuje daku radu?...
@cerler
vitaj v klube ;-) ...sice mne uz je lepsie, ale vcera som sa poriadne spotila a zrazu začalo fukat, tak uz som sa zobudila s kaslom... :-(
co skolilo teba?
u nas je obdobie ticha ohladom svadby...ale pojdeme na jednu v novembri...u nas to bude asi tak, ze kym nemame opat presny termin, tak to nedotiahneme...a tak niektore vecicky v pivnici zapadaju prachom :-o 8-) =-) :-N
@dracica6663 my sme pochodili tych zlatnictiev v TT aj v BA a NT viacero - ked sme zhanali zasnubny podla mojich predstav a neskor aj obrucky, kt. mali vyhovovat nam obom... nakonic sme oboje kupili v zlatnictve u Jozefa - ma dve predajne - ale podla mna ma vacsi vyber v tom prvom na pesej zone... a cca pred rokom aj nieco nam dal paradnu zlavu, neviem ci je teraz taky stedri - kedze viaceri podnikaelia sa stale stazuju na krizu...
@lomnicka ja chvalbohu idem uz v piatok do prace, inak by som sa doma zblaznila... :-)
dalsia predajna je vyse mestskej veze, myslim, ze je to v ramci toho hotela/restauracie Barbakan... cenovo to vobec netusim - teraz realne... a nase obrucky platil manzel :-)
@cerler
face book - socialna siet...
@michala
nieee...u mna nestihacka...
@dracica6663
neviem, ako je to u vas, alebo inych babuliek, ale moja polovicka prstene nemusi...a tak asi budeme volit nieco jednoduche hladke...a u koho? tak to este neriesim...myslim si, ze to ostane na mne..
ahojte v spolok sv. vojtecha v trnave na Divadelnej ulici v meste. Sa daju v tej predajni kupit krizik? alebo kde by som mohla najst ??
nemate link na obchody v TT ?? dakujem..
bajka tak to nevies dopredu alebo sa teda spytaj....ale dar mozes dostat hoci co aj podvezok...od kamosky...a vela neviest ho kupuje... to sa neda dopredu vedeit co dostanes...alebo skus niekomu povedat nech ti ho kupi ako dar .-) ja tu neviem najst dobru stranku na kriziky... v akych obchodoch sa kupuju...cez net nechcem objednavat
@dracica
v TT kupis krizik na Divadelnej v Spolku sv. Vojtecha, alebo na Stefanikovej v Dobrej knihe...
my sme kupovali v Spolku sa nam tam nejako lepsie zdali, ale asi mensi vyber bol ;-) no tam sa tam jeden zapacil
- potom cez ten net . co nechces , tak baby ospevovali pracu pana Musinskeho
ianitka : ano pocula som ale ja nepotrebujem nic extra nejake vyrezavanie ci co....mne staci maly a taky ,,obycajny,, nie ako toto :
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
ja neviem ale....mne sa to nepaci... ale tak dakujem :-)
krížik - najlacnejšie v TT a najväčším výberom = pekárska ulica predajňa vedľa tŕnitej uličky.
FB je facebook.
Zisti si, či krížik nedostaneš v kostole od kňaza.