Nevesty z Trnavy, pridajte sa
@katrin21
dakujem za naj naj naj...a vesela som...len sa mi tazko smeje..
nie, este to nie je ono...dutiny plne a zliezlo to dole na dychacie cesty..ale liecime vsemozne...
a neboj..aj svadba bude...15. sep 2010- Sponzor fóra
@cerler
vitaj v klube...sice mne uz je lepsie, ale vcera som sa poriadne spotila a zrazu začalo fukat, tak uz som sa zobudila s kaslom...
co skolilo teba?
u nas je obdobie ticha ohladom svadby...ale pojdeme na jednu v novembri...u nas to bude asi tak, ze kym nemame opat presny termin, tak to nedotiahneme...a tak niektore vecicky v pivnici zapadaju prachom29. sep 2010@dracica6663 my sme pochodili tych zlatnictiev v TT aj v BA a NT viacero - ked sme zhanali zasnubny podla mojich predstav a neskor aj obrucky, kt. mali vyhovovat nam obom... nakonic sme oboje kupili v zlatnictve u Jozefa - ma dve predajne - ale podla mna ma vacsi vyber v tom prvom na pesej zone... a cca pred rokom aj nieco nam dal paradnu zlavu, neviem ci je teraz taky stedri - kedze viaceri podnikaelia sa stale stazuju na krizu...
@lomnicka ja chvalbohu idem uz v piatok do prace, inak by som sa doma zblaznila...29. sep 2010@cerler
face book - socialna siet...
@michala
nieee...u mna nestihacka...
@dracica6663
neviem, ako je to u vas, alebo inych babuliek, ale moja polovicka prstene nemusi...a tak asi budeme volit nieco jednoduche hladke...a u koho? tak to este neriesim...myslim si, ze to ostane na mne..1. okt 2010- Sponzor fóra
@cerler
ja len sem tam..a tam a sem...1. okt 2010@dracica
tam tam skus...a potom viem, ze v galante otvorili novu predajnu s takymito potrebami...5. okt 2010bajka tak to nevies dopredu alebo sa teda spytaj....ale dar mozes dostat hoci co aj podvezok...od kamosky...a vela neviest ho kupuje... to sa neda dopredu vedeit co dostanes...alebo skus niekomu povedat nech ti ho kupi ako dar .-) ja tu neviem najst dobru stranku na kriziky... v akych obchodoch sa kupuju...cez net nechcem objednavat
5. okt 2010@dracica
v TT kupis krizik na Divadelnej v Spolku sv. Vojtecha, alebo na Stefanikovej v Dobrej knihe...
my sme kupovali v Spolku sa nam tam nejako lepsie zdali, ale asi mensi vyber bolno tam sa tam jeden zapacil
- potom cez ten net . co nechces , tak baby ospevovali pracu pana Musinskeho5. okt 2010ianitka : ano pocula som ale ja nepotrebujem nic extra nejake vyrezavanie ci co....mne staci maly a taky ,,obycajny,, nie ako toto :
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4199532&vReferer=
ja neviem ale....mne sa to nepaci... ale tak dakujem5. okt 2010@dracica
tak to si potom vyberies aj v tom Spolku - ceny normalne6. okt 2010@leila13 hotel Impiq take velke priestory na svadby nema...
13. okt 2010
lomnicka, ianitka:
.. inak OK, svadba bude, ale stale neviem kedy, nic sa nezmenilo
a este raz vsetko naj naj naj
))
no, teda.. zavoj som po ruke zrovna nemala, skoda
Marika, dufam, ze uz si zdrava a ze ti je veselsie