Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • Cafte zeny, dnes som konecne zacala pracovat na mojom albume, dala som tam aj fotky mojich siat, ktore som kupila min.tyzden. Inak pekny vikend zelam.

• Prave som si precitala vase rozhovory o menach a znameniach, pravdupovediac aj ja som si precitam, ci sa s drahym k sebe hodime alebo nie a vacsinou charakteristiky znameni maju fakt nieco do seba, ja aj mamka sme strelkyne a charakteristika nasho znamenia na nas sedi na 99% a vzdy sa smejeme pri citani horoskopov. Ale ja horoskopom a podobnym veciam verim len vtedy, ak su pozitivne a negativne neberiem vazne. Najviac sa mi paci nazor mojho draheho, ktory tvrdi, "ako si zariadis - tak mas" a je to fakt pravda, lebo v prvom rade si je kazdy strojcom svojho stastia a ja vyznavam tiez vetu "pomoz si clovece - aj pan Boh ti pomoze". Co vy nato?

• Zlatik - svata pravda - len niekedy by ten veduci mohol poslat aspon sms - ze - pracujem na to, vytrym... 😉

• Sponzor fóra
  • Nikaz , tak to si pekne napisala, taka smska by sa obcas zisla, clovek by aspon nenervacil 😃

• Jeminku,kocky,to je nuda. Vy tusim fakt chodite na net len cez tyzden... A ja ked konecne nespim,tak nemam s kym pokecat. 😞
    Tak si pekne uzivajte vikend. AHOOJ

• Teda okrem Zlatika. Ta pisala aj v sobotu. 😉

• dobre rano,

zlatik tvoj nastavajuci je zo Smizian?

• CAFTE baby, prijemne pondelkove ranko prajem...

• zase to tu viazne,
    ja sem len nakukujem ked sa da lebo sefovia su doma... 😒

• aaa uz som si ista, uz viem koho si to beries zlatik 😃 , chodili sme spolu s Petom na ZS,ale on do vedlajsej triedy...no teba nepoznam, ani z videnia...

• ahoj baby,nemala niektora z vas sobas v smizanoch?my mame sice na zapade a v sobotu nam zacinaju nauky,neviete ako to prebieha?

• Ahojte kocky, prajem pekny pondelok, aj ked u nas je take divne placlive pocasie. Lienka, takze ty poznas mojho Petrika 🙂
    Ja ta poznam asi z fotiek z gymnazia, moj otec vas fotil vzdy na konci sk.roka.

• zlatik a nechodila si ty náhodou na OA?
    z fotky si mi strasne znama,no neviem odkial?

• Ahoj Megy, ja som chodila na Hotelovku v SNV

• ahaaa tak potom neviem odkial ta poznam.a niesi rocnik 83?

• Sponzor fóra
  • ooo, fotky z gympla, uz si ani nespominam, ze nejake boli na konci roka 😬

megy my sme mali sobas na zapade, ale nauky v Smizanoch, su tri, ale v pohode, vzdy v sobotu rano, dvakrat to bolo s knazom - volaco vam porozprava a pusti vas domov a raz s takou pani...

• takze v pohodke ano?takze rozprava len on a my pocuvame?presne ako hovoris-teda pises mame mat tri,dve s knazom a jedna o planovanom rodicovstve.

• no presne, vacsinou hovoril on a my sme sedeli a pocuvali, neboj nebude vas z nicoho skusat a tak... 😃

• presne to som mala na mysli.... 😃
    dakujem.
    a inac ja som tu uz dlho nebola,chodite niekam cvicit ako ste to planovali??? 😉

• no chodime na taebo a do posilnovne 😃 , ale ja tu posilku trosku flakam... a co ty?😃

• tak ja spinujem,ale bola som mesiac chora takze som to flakala.od minuleho tyzdna zasa pravidelne a dnes idem na stvrtu ale ked sa pozriem von tak vobec sa mi nechce.
    a taebo ta bavi?ja som mu nevedela prist na chut! 😬

• ale hej, len mam problem prokonat zaciatky, to sa mi veeelmi tazko hybe...

• a blavacky sa kde flakaju ? 🙂 tinka ??? simasi ???

• HALO HALOOOOOOOOOO ??? ZIJE TU NIEKTO ? 😞

• ahoj ivi,no niekto zije 😉 😉
    a ty ako zijes???

• ahojte!!!

• ahojteeeee 🙂 konečne po dlhom čase tu môžem s vami pokecať 😉
    aj ja uvažujem, že začnem chodiť na taebo. dúfam, že sa mi podarí už tento týždeň..

• Caute baby!!!! Ja mam dnes otrasny den, nic sa mi nechce a musim sediet v praci. A co vy, co mate nove?

• ja som bola vcera na spin...a trenerka vravela ze ked sme dobre cvicili tak zajtra-teda dnes by sme mali mat svalovku na bruchu,aaaale kde nic tu nic 😞 😬

• nooo ja teiz zijem a nic sa mi nechce... uz pocitam dnicky... v piatok letim.... jupiiiii 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov