Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
A kde vy mate bytík megy?A ako dlho už spolu bývate?Je to iné ako ked každý ide po stretku sám domov však?A hľadala si obrúčky však?My sme mali tiež z PP neviem už ako sa vola to zlatnicstvo,ale je na námestí na rohu a smerom hore sa ide do nemocnice.Vyšli nás vtedy na 3300Sk no neviem aké sú teraz ceny a isto to závisí od veľkosti,váhy,tvaru.....Inak Ti závidím,že máš ešte pred svadbou.Je to nádherné obdobie.Zopakovala by som si to ešte,pravda s drahím
,určite by som nebola taká nervozna ako predtým.A tie šaty čo sú teraz.Strašne sa tá moda mení,ale ono aj terajšie šaty budú o 2 roky staré.
Držím Vám palečky,teš sa a užite si to čo najmenej bez stresov.9. mar 2007- Sponzor fóra
ajam,my byvame na zapade jednotke od noveho roku uz vo svojom,ale byvali sme uz spolu asi rok ale v podnajme.
je to uplne ine ked chodis s niekym len tak na kavu vzdy 100% upravena a ked uz s niekym byvas v jednej domacnosti,ale to uz urcite vsetky viete.my sme spolu uz piaty rok takze je to uz aj trosku stereotyp,mozno keby sme pred svadbou spolu nebyvali tak je to ine,ale takto to beriem ako samozrejmost a nevychutnavam si to velmi,ked mam pradvu povedat tak ma to niekedy stve kolko mi treba na ten jeden den penazi,ja nie som velmi typ na taketo akcie,mam radsej nieco komornejsie
.
a teraz mame aj take blbe obdobie,lebo vsetci kamarati su vonku tak sme tu sami a vzdy doma,tak si uz niekedy lezieme aj na nervy.
preto by som uz mozno brala aj babo9. mar 2007Megy - ano,mame pracu,v pohode. Ja by som tiez nevydrzala doma sediet. By som sa zblaznila! Ale palceky si velmi nedrzala,lebo ten byt uz nie je k dispozicii,ale ponukli nam iny (drahsi),ale co uz. Budeme ho musiet vziat,lebo nemame cas vymyslat. :o(
Simasi-Redditch,nedaleko Birminghamu. Ja tu nepoznam vela Slovakov. Je tu kopu Poliakov.9. mar 2007fuuuuu do siestej tak to mas este dost
ja len do pol stvrtej a o stvrtej ma spinning a potom musime ist s drahym na nakup,lebo v chladnicke nemame niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic.vcera sme ani nevecerali,lebo nikomu sa nechcelo ist do obchodu,to keby vedela moja mamka,alebo jeho jeziiiiiiiiiiis maaaaaaaaaaria.9. mar 2007jááááj, jasné, na strojníckej je taebo - pomýlila som si to..
ale chcela by som vyskúšať aj spinning. a čo sa týka diéty - sestrina spolubývajúca mala 90-dňovú rozlišovaciu diétu a už po prvých dňoch sa dostavili výsledky. vraj je dobrá.
http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/26/l26717.jpg9. mar 2007- Sponzor fóra
no tak ti držím palce..ak chodíš pravidelne cvičiť, tak výsledy sa určite dostavia. ja zasa môžem jesť čo chcem ak mám popritom pravidelnú fyzickú aktivitu a nič sa na mňa nenalepí. lenže teraz mám sedavé zamestnanie, aktivita žiadna a kilá pribúdajú
no do leta plánujem schudnúť, dúfam, že sa to podarí
9. mar 2007tak my sme mali celkom rusny vikend,mojmu buducemu svokrovy prislo v piatok vecer zle,tak sme s priatelom boli do pol dvanastej v noci na internom odd.ale uz je to lepsie nechali si ho tam ale bol to riadny stres
vcera som prelezala cely den a taak bolo kraasne vonku
a nechtuska ahoj,ty si zo SNV?12. mar 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ajam
, uplne vazne! vsetko ma svoje pre aj proti. 
tak my sme uplny opak, sme spolu skoro 24hod denne kedze spolu aj pracujeme... a poviem ti je to riadna otrava, nuda a stereotyp... normalne ti zavidim tie vikendy