Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
ahojte, nejak uz stracam prehlad v novych spisiackach :-N zdravim vsetky!
a ahoj dvojicka, ako bolo? si mi tu chybala, chcela som ti nieco povedat... vcera som tak trosku "odstartovala" ten moj "napad" s www strankou :-) ozval sa mi jeden chalan (amater.fotograf) nalicila som kamosku a boli sme fotit :-D trosku sa bojim, ci vyjdu nejake fotecky, ale snad ano...
a kedy by sme skusili nieco spolu? :-)
hmm neviem =-) u mna je to tak trosku viac nez komplikovane... je to na dlho... "oktober" bol len "orientacny" :-)
a kde budes mat svadbu ty? len som chcela vediet, dokedy su uz v snv obsadene terminy... ja by som ju chcela mat na Flore, klasika... lebo musime aj ubytovat draheho rodinu... a tam je to pekne...
my mame v hoteli Cingov, je tam nadherne a vacsia kapacita osob ako na Flore, budeme mat 100 ludi a ubytovanie je tiez o 200 stovky lacnejsie ako na Flore
hmm, ja mam voci "cingovu" averziu!
a kolko budete mat ludi?
my by sme mali mat okolo 100... skoro vsetko rodina... ale veeeelmi zvazujem, ci je pre mna dolezite mat tam ludi, kt po mne nesteknu ako je rok dlhy, poznaju ma len ked nieco potrebuju... a ocakava sa ze ich pozvem len z dovodu ze su rodina!