Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
AJAM ak ti mozem poradit, oriflame ma taku vodicku na rychlejsi rast nechtov... je skvela, mne velmi pomohla, zaroven ma aj posilnujuci olej a zpevnujuci lak, to vsetko pouzivam uz velmi dlho a neviem si to vynachvalit...
a potom mam este jeden zaruceny recept "starych mam " na obnovu nechtov, zmiesas med a olivovy olej, zahrejes na taku maximalnu teplotu, do akej si schopna ponorit prsty a nechas si ich do toho maglajzu ponorene tak pol hodinku denne , po tyzdni uvidis zazrak :-D
SIMASI ak by si sa rzohodla, mam jednu kocku... velmi milu, velmi sikovnu a myslim, ze dovod jej kvalitnej prace je aj ten, ze nechty robi skor pre zabavu, s radostou a preto, ze ju to velmi bavi a nie pre to, ze by ju to zivilo, na to nie je odkazana.... takze ich robi lacno a kvalitne... ak budes chciet, tak poslem kontakt...
simasi oplati, lebo mna cesta tam aj spat vyjde 90 Sk, kedze mam junior preukaz a objednavam si vzdy minimalne 2 kocky, takze sa oplati. Do BA chodim podla toho ako si zmyslia zakaznicky, ale samozrejme sa musia prisposobit aj mne cca tak 2 až 3 krat tyzdenne
ja si dávam robiť akrylové nechty a som s nimi veľmi spokojná. už mám po troch mesiacoch vlastne svoje - lebo mi odrástli typy a už mám iba živicu na vlastných nechtoch a vyzerá to prirodzene. :-)
nechtuska, ale ked ti za to, co robis s laskou, este aj zaplatia, to je skvele nie? :-D
ivinka - nepochybujem, len sa musim zdokonalit a nabrat istotu... v nedelu sa mi normalne triasli ruky :-D :-D
inak mam tri nove obrazky... poslem ti mailom, ked ich dokoncim ;-)
som spat, som zabudla... ja mam dobru naladicku hlavne preto, ze uz mame zajednanu dovolenkuuuuuuu jupiiiiiii 8-) 8-) 8-) 8-) nech zije Cyprus :-D :-D :-D uz len 19 dniiii, este raz jupiiii, konecne po dvoch rokoch unavnej prace dovolenka ufff.
ivinka 77 mala som vyklbene koleno, ale uz je dobre. V piatok idem na kontrolu, tak dufam ze uz ma vypisu bo uz som mesiac doma a riadne mi z toho sibe, nemam ani vychadzky