Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
no tak ze som chodila na vysku do Bratislavy, tam som spoznala svojho draheho a ten je zo Sale. Obaja sme sa vykaslali na skolu, zacali pracovat a nakoniec sme sa rozhodli ze spolu budeme byvat v Sali, nakolko v Bratislave su prenajmy drahe. Tak uz takmer 2 roky spolu byvame a teraz v maji ideme kupovat bytik. Do SNV sa uz rozhodne nevratim. Nasim je sice smutno, lebo som jedinacik, ale museli sa s tym zmierit
ved prave kvoli tomu ze viem ake su tam pracovne moznosti a financie, tu mi je dobre a mam tu uz vela priatelov aj vdaka nechtikom :-) V juni bude uz 5 rokov co sme spolu.
nechtuska, neviem, ci je k comu blahozelat, mne sa zda, ze sme spolu tak pol storocia... kedze ho poznam dokonale... a to ma trosku aj desi, lebo uz na nom nemam co spoznavat :-S a naopak, on mna nepozna vobec... ale to asi kazdy chlap...
a moji rodicia sa tiez brali po pol roku znamosti... a draheho otec tiez po 3 mesiacoch...
chacha, a ze kedysi platilo sex az po svadbe... uz viem, preco sa v tej dobe vsetci bravali po tak kratkej dobe :-D :-D :-D
ale tie manzelstva dodnes "drzia"... niekedy mam pocit, ze vtedy viac platilo... "v dobrom i zlom, v zdravi aj chorobe...." dnes sa vsetko riesi rozchodom alebo rozvodom... :-|
livi, tak to teda fakt blahozelam!
normalne rekord! nepoznam nikoho, kto by to takto dlho vydrzal, ci kamarati, ci z rodiny... tusim ste nieco ako "vyhynuty exemplar" :-D
My sme s drahým už 5 rokov manželia,teda až 1.6.bude :-) a poznáme sa 7 rôčkov a zdá sa mi,ako keby to bolo včera čo sme sa zoznámili.Pri deťoch ten čas veľmi letí.Ináč baby vonku je tak krásne.Som rada,že teraz som na MD aspon si môžem užiť to slniečko. :-) :-) :-) Poviem vám,že sa teraz zíde aj toto 8-)
Livi a chcem sa Ta opýtať,že kde približne je to kadernícstvo pri Metropole kam chodíš?A musíš sa tam objednať ked chceš prísť alebo Ta vezmú aj len tak ked prídeš poprípade trocha počkáš?
veru krasne je,.... ja dnes po praci idem spravit riadny prievan na ucte :-) otvaraju novy shopping, skvele obchody, C&A , HM a podobne, tak sa uz neviem dockaaaaaaaaaaaaaaaat !!! :-D
jo jo veru fakt a kopec dalsich obchodov... dnes je otvorenie, tak tam s kamoskami ideme mrknut a ako sa poznam, zas pridem domov ako vianocny stromcek :-D