Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
ahojte, to mam dnes den... :-S
megy kup si saty, v ktorych ty budes vyzerat dobre a tak ako ivinka vravela spolahni sa na prvy dojem...no ak mas co i len najmensiu pochybnost, ci ich kupit alebo nie, tak radsej pockaj a skus pohladat nieco ine - bud sa k nim vratis alebo zozenies nieco lepsie, hmmm? musis vediet sama ake mas moznosti - napr. ist sa pozriet do inych miest a pod....
aaale som nervozna, ze tu musim sediet a doma mam kopec prace...lenze dovolenku si nemozem vziat, lebo ju budem potrebovat neskor :-S , no aj tak sa tu neviem na nic sustredit ...a tiez ma stvu tie farby co som vybrala - vcera som skusala oranzovu a je fakt strasne syta- mam z toho zmiesane pocity - asi som sa nechala uniest ked som ju videla,
inak vsimla som si tu v albumoch, ze niektore baby, maju ako "popolnocne saty" normalne vecerne róby! neviem, to sa podla mna nehodi, myslim, ze popolnocne by mali byt skor uz take "uvolnene" pohodlne, neviem si seba predstavit, ze cely den som v svadobnych a potom si v noci este navleciem nejaky korzet a opat dlhu suknu a opat vysoke opatky... u nas to vzdy bolo tak, ze po polnoci je uz z nevesty "zena" a vsetky moje sesterky mali jednoduche saticky so sackom, alebo kostymceky...
raz sme boli v jednej restauracii a prave tam mali "svadbu" a vsetci vr. nevesty a zenicha boli normalne v rifliach ... kto sa v com najlepsie citil ;-) bolo to fajn, tipovali sme, ktora je vlastne tou nevestou :-D :-D :-D
Ahojte kocky, Leni, ta oranzova bude urcite pekna. Ja nemam oranzovu extra rada, ale dali sme si maximalne kriklavu oranzovu do chodby a poviem ti, ze ta stena sa mi paci najviac zo vsetkych v celom byte.
ja si presadzujem krvavo cervenu na schodisko, kamoska to takto ma, a to schodisko je neskutocne krasne, do toho drevene "stupaje" na schody a bodove svetielka!
inak neviem ako u vas, ale u nas je "trend" napr. v obyvacke na "centralnu" stenu naniest suchanu resp. tahanu omietku v inom tone farby, robi to s celkovym dojmom zazraky!
My sme si dali tiez skrabanu omietku na 3 steny v chodbe a na jednu stenu sme dali mozaiku, vyzera to ako nalepene male kamienky. Ta chodba je taka ziva, farieb sa netreba bat.
leni ja mam tiez oranzovu kuchynu,zltu spalnu a v obyvacke chcem jednu stenu syto cervenu,ale zalezi to od toho aky kupime nabytok.
simasi ja som tiez chcela len nieco lahucke,ale nic take som nenasla a co som aj skusala tak mi to nesedelo a v tychto sa citim celkom dobre,lebo ten korzet mi tvaruje postavu. ;-) ;-) ;-)
no jo, vzhadom nato, ze tu v blizkosti je len jedna rest. a tam sa veeeelmi pokazili, tak sme tam prestali chodit, tak si nosievam z domu, a tiez, chcela som si zvyknut jest cez den castejsie (nez len tucny nezdravy obed v rest.) a viac zeleniny a ovocia, tak si nosievam z domu ;-) ale obcas sa mi podari zabudnut :-( tak ako naposledy tie kluce :-D a potom ked dojdeme cca o 16-tej domov, rychlo nieco nakuchtim a dosyta si naplnime bruska :-D
ja uz som tiez plna - hlavne sladkosti, scapala som 2 keksy - to je moja mania ked som nervozna zeriem sladke :-D
vdaka za podporu baby...pri tom vybere som sa tiez riadila heslom - farieb sa netreba bat, len ked som sa vcera kukla na odtien tej oranzovej a potom na odtien nasej sedacky, presiel ma ten optimizmus... :-N
a mojim snom je velka obyvacka s velkymi oknami do zahrady - cela biela s cervenymi doplnkami (stena, koberec, kreslo a pod.) alebo cela biela a koberec cierno - biela "kravska" koza :-D - ale to jedine ze by som ostala bezdetna :-D a k tomu minimalisticky nabytok v tmavo hnedej s vyzaznou kresbou dreva :-D
lienka chichi my mame taku obyvacku :-D ale kedze mame teplu zltu sedacku, dubove "rusti" parkety, vsetko ladime do takychto skor prirodnych farieb, aj kamen na krb sme si vybrali taku zvlastnu zulu, ja moc neovplyvam modernym stylom, ano je to pekne, ale ja chcem viac taku rodinnu pohodicku, nez chladne a moderne.. a hlavne nech je jednoduche ale nadcasove, preto mam nervy, ked mi v kuch. studiach navrhnu modernu linku, napriek tomu, ze im dopredu poviem, ze nechcem nic moderne! mame uzasny problem zohnat niekoho, kto by mi to urobil podla mojich prestav :-| uvidime, ako pochodime v SNV ;-)
simi,leni a byvate v domoch alebo bytoch???vzdy som mala pocit ze v bytoch ale teraz neviem ked tak pekne rozpravate o velkych oknach do zahrady a krbe :-N :-N :-N
niektorym som vam poslala mailik, a tie ostatne ak chcete, viem zohnat lacno niektore parfemiky, ale prave som sa dozvedela, ze tento moj "zdroj" v juni konci, tak ak by ste nieco chceli, poslite mi vasu adresu, poslem vam cennicek.ak sa poponahlate a date mi vediet do zajtra viem vam to cez sviatky priniest ;-)
byvame v byte a ta obyvacka je len taky moj sen...vlastne najviac sa mi na nom paci ten koberec :-D
no a v skutocnosti mame malu obyvacku mozno 2,5 -3 x 5 m ??? ani neviem, s jednym francuzskym oknom (dverami) a je viac -menej otvorena - do kuchyne a chodby - tazke vysvetlit...
a gaucovka? ta je takej cudnej farby nie je ani oranzova ani marhulova, no neviem co je to za farbu - ako sa vola =-)