Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne prislo, ale nepoznam to :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no nic teda, frcim domov babulky... uzite si slniecko, krasny zvysok dna prajem... paaaaaaa
Odpovedať
Dobre rano vsetkym!!!
Odpovedať
Profilova fotka
DOBRE RANKO :-)
Odpovedať
dobre rano x-)
Odpovedať
Profilova fotka
aky mate dnes dnik ??? co vas caka ?
Odpovedať
tak ja mam dnes uplne obycajny den,mozno pojdem plavat po robotke :-) :-) . a tie saticky som vcera kupila ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
MEGY skveleeeeeeeeeeeeee ! gratulujem, tak ich odfot a picni sem foto, nech posudime, aka si fesanda :-)
Odpovedať
jo jo, aj ja som zvedava :-D dnes to vyzera na celkom dobry den...vcera mi bolo smutno, mala som na seba nervy, tie farby co sme vybrali su krasne, pasuju k sebe ale nehodia sa na nasu stenu, este stale sme nic nenamalovali, sviatkovat budeme na igelitoch :-( , ale je mi to fuk...a co vy aky mate den?
Odpovedať
Profilova fotka
LENI preco sa nehodia na vasu stenu, ked k sebe pasuju a su krasne? :-|
Odpovedať
tak babenky ked si pozriete albumy z priprav - Jle&zuzka,tak tie posledne zelene saticky su skoro na nerozoznanie od mojich,ale samozrejme ze ich aj odfotim a dam ich tu niekedy ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
MEGY aky album ? neviem to akosi najst :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
je to na druhej strane albumy z priprav.
Odpovedať
ani ja ho neviem najst =-) ivinka, viem znie to nepochopitelne, ale je to fakt, jednoducho do toho priestoru k tomu nabytku co tam mame sa stylovo nehodia...ale uz mame inu alternativu, len neviem co so zvysnou farbou :-S stve ma ,ze sme za nu dali tolko penazi a vlstne zbytocne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeeeeeeeeej megy, su peknucke.... aj take ruzicky tam mas? Leni no to je smola a nemohla by si tu farbu skusit vratit ? alebo niekomu predat? hm ?
Odpovedať
ja to sestnasty album na druhej strane albumov z priprav ;-) ;-) a nevezmu ti ju v obchode spät???
Odpovedať
uz som ich nasla, peknucke su ;-) vobec nevidno, ze su korzetove - teda take ako tie polske (tie sa mi nepacia) co s farbou? pochybujem, ze by mi ju vzali spat,mozno ju necham nasim - lenze neviem ci sa im bude pacit, su v tomto trosku konzervativni :-S
Odpovedať
len jednu na pravej strane asi tak ako mam bedrove kosti,ale chcem si ju odparat aby boli cim jednoduchsie :-N :-N leni my sme kupili tiez do spalne nekrestansky drahu farbu namiesanu zltu a robila nam nenormalne fleky tak sme ju premalovali takou lacnejsou ale tiez to este vzdy vidno.takze nie vsetky tie drahe farby su aj dobre.takze potom sme malovali farebne ale nie celkom take ostre farby.tusim ze ta farba lacnejsia sa vola Klasik a neroby ziadne mapy ani fleky a maju rozne odtiene.
Odpovedať
hmm, to je uz neskoro hovorit...my sme pre istotu kupili penetracny podkladovy nater alebo ako sa to presne vola, aby tie flaky neboli, ma to zjednotit farbu, no pamätam si ked malovala sestra byt - prisiel im profesionalny maliar a narobil take flaky ze dovidenia, dokonca aj omietky jej takto robili na niekolkokrat, no proste zacarovany byt =-)
Odpovedať
aj vy mate taku tmu v kancli?odisiel nam jeden z dvoch neonov a je tu priserne pritmie 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
megy, tak to nechapem, fakt divne, a akej znacky boli tie "drahe" farby? lebo viem, ze je na trhu vela farieb, co sa len "tvari" ako kvalitna farba, najma tie z polska! nam ked znamy maloval byt, on si farby a vsetky pomocky kupuje zasadne v rakusku a madarsku ( u nas take nedostanes) neskutocny pohlad na steny, ked som rozsvietila, svetlo sa akoby "rozlialo" po miestnosti. zvysok farby sme mali vo flasi a asi po roku sme s nou nieco malovali a bola rovnako kvalitna, nesmrdela ani sa "neoddelila" ziadna usadenina... tak toto ja povazujem za kvalitnu farbu.
Odpovedať
hmmm, tak to hej, ono je aj vidiet ked davaju na satelite programy o premenach bytov, ked maluju, farby uz neriedia ani nic s nimi nerobia...spravia jeden nater a je to...u nas sa robi inac - prave kvoli farbam
Odpovedať
simasi tak to neviem aka to bola znacka,vraveli nam ze fleky mohli vzniknut aj z toho ze sme si to malovali sami a nie "profesional",ale vies chceli sme usetrit tak sme sa snazili co najviac urobit.ale ta lacnejsia je fakt celkom fajn,steny niesu celkom celkom syte ale zasa ani nie pastelove :-) :-) ,zatial nam to staci :-) .
Odpovedať
megy, raz sme malovali esmalom, tiez sme chceli usetrit :-D Pat a Mat, ja som miesala a drahy maloval, kedze ta farba sa naspodu usadzala... a po druhom natere vsetko presvitalo, tak sme chceli dat este jeden nater... malo to malu chybicku, ze to ta farba zo steny ostavala na valceku :-S takze sme vsetko museli opat zoskrabavat... nekonecny pribeh a minule ma niekto presviedcal, ze esmal je kvalitny! ze to uz nie je to co to byvalo kedysi! neverila som, ale ked som to videla na stenach, neverila som! krasny nater bez chybiciek, a ani sa neusadzal, a ani sa "neotieral" proste zmena kvality :-D
Odpovedať
=-) :-p ja som z toho uplne popletena ako sa ma clovek v tom celom vyznat...jednoducho kupim, co mi ponukne predajca...ale na tych dnes nie je spolah :-S
Odpovedať
najlepsie je overena kvalita. teda vypocut si skusenosti znamych a priatelov. my nikdy nekupujeme nieco, co sme "nevideli a neomakali" alebo s tym nema niekto znamy, komu doverujeme dobru skusenost :-D v dnesnej dobe, ti "predajca" preda aj nemozne, je len malo takych, ktory sa naozaj vyznaju, a zalezi im viac na "dobrom mene" nez na zarobku, a najlepsia reklama pre vsetkych ci uz predajne, vyrobcov, ci remeselnikov je ich vlastna praca. :-D
Odpovedať
joooj ta som napana,boli sme s kolegynkou v garage a mali sme cestovinky,mnam. tak je zima von,brrrrrrrr ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
vazne? lebo u nas prave svieti slniecko, sice neviem ako je vonku ale zvnutra to vyzera na "teplejsie" :-)
Odpovedať
tak tu je kosa,teda aspon mne ]-( ]-( ]-( a vobec tak mi je cudne jak na jar ;-) :-(
Odpovedať
ja som dnes vstavala s bolestou hlavy veeelmi podobnou migrene :-( ale asi to bolo aj tym ze nad ranom trosku sprchlo... vzala som si aj dazdnicek, hmm ani som ho neotvorila, lebo ked som vysla z domu uz neprsalo a stale neprsiiii 8-( nabuduce ked bude prsat, urcite nebudem mat dazdnik ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?