Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
- Sponzor fóra
- PRO
ahojte...
tak simasi pridaj saa ty kedy by si mohla?
noo nemôžem sa dovolať Lenke...takže neviem ako ona....
ale Livi ty asi končíš o 18.00 v práci, však? tak po prípade by sme sa mohli stretnuť a potom by ivinka došla za namiaby si dlho nečakala.. alebo ak chceš pobehať ešte trhy, tak sa kludne môžeme aj o 19 stretnuť... navrhnite niečo..
13. júl 2007 - PRO
nooo tak volala som s Liviou...a dohodli sme sa že sa my dve stretneme o 18-stej, potom počkame na Lenku a uvidíme kam pôjdeme...
Takže ivinka.... Lívia spomínala že má tvoje číslo a ty asi aj jej,,,ak nie tak ja ti napíšem moje do IP a ak budeš v Snv tak nam brnkni že kde sme - lebo fakt neviem kde sa ocitneme13. júl 2007 - Sponzor fóra
ahojte
aky ste mali víkend? my "pracovny" v sobotu som upratovala (neskor som zistila, ze zbytocne) a vcera rano ma drahy zobudil s tym, ze ideme umyvat okna!!! myslela som, ze ho roztrhnem jak zabu... take pekne nedelne rano to mohlo byt
tak som teda vstala... dala si ranajky... medzi tym drahy zaspal... takze akcia "okna" sa zacali konat az poobede... hmm a priznam sa, poctivo som sa z toho vyvlieklaked jemu sa tak pacilo umyvat ich! tak som robila len pomocne prace ako cistenie zaluzii, pranie zaclon...
a potom cely vecer sa kochal tym nadhernym pohladom cez umyte okna... hmm az kym nezacalo prsat
23. júl 2007dakujem, hmm mozno prave preto som smutna... opat raz, praca je prednejsia... drahy maka...
sedim sama v kancli... a nudim sa... takze moje narodky sa opat raz posuvaju na zajtra...
keby uz raz prisiel den, ked si drahy nieco pre mna pripravy, vymysli nejaky darcek...a to v predstihu!... a nebude sa ma pytat co chcem, co mi ma kupit atd...
ale zato... dnes som si na "drzovku" priniesla do roboty platno, farbicky-carbicky, stetce a malujem si...23. júl 2007spominala som, ze ideme na svadbu? zeni sa mi bratranec, hmm a mna zavolali na "brigadu" piect kolace...
vooobec sa mi v tom teple nechce... uz to vidim, aké budeme s mamou znicene na tej svadbe...
hmm a stale nemam co na seba...
obehla som uz par obchodov... vsade maju same vypredaje, ale tie doslova handry co vsade predavaju... no hroza... kam sa podeli kvalitne latky? uz sa nevyrabaju, ci co?23. júl 2007ja uz ani pisat neviem
no to su ti chlapi, ako cez kopirak, ale sem tam motyka vystreli a o to je to potom krajsie
joooj ale to pecenie ti moja nezavidim, to je fest "dobry" napad, to ti poviem...
a latky si nepozerala v Otele v SNV? tam maju vzdy nieco pekne a hlavne originalne...nikdy totiz nekupia tu istu latku a vzdy len jedno "balenie"...23. júl 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ahojte baby, dobre ranko, mne je to jedno... ci piatok , ci sobotu... tak ako sa teda dohodneme ???