Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
...noo vsimla som si...........ked som mala pred svadbou tak som tu skoro denne...ale teraz ked uz mam po
tak to zanedbavam.......
.....nevies mi poradit sim?malovali sme obyvacku tak ze celna stena na ktrou pozeram zo zelenej sedacky je taka olivovo zelena a ostatne tri su taky tmavsi oker a mame na zelenej stene dubovy svetly nabytok-vlasne to je len taka policova skrinka a nizka policka pod telku.....aleeeee ja mam cim dalej pocit ze tie steny su tmavé a mavam z toho dost zlu naladu a neviem co s tym......uz som aj manzela prehovorila premalovat to vsetko na zlto,ale neviem....nevies mi poradit?teraz ma napadlo ci by nestacilo premalovat len tie tri na zlto a tu zelenu nechat tak..ja uz fakt neviem28. aug 2007ahojte babky, po dlhom case som prisla na tuto stranku, pozeram, ze ste nejak prestali pisat. Baby, svadba je 27.oktobra a ja este stale nemam saty. Skoro nic nestiham, prestahovali sme sa do BA a zacali sme v novej praci a riesim nejake to volno na vybavovacky dokladov po svadbe - viem, ze je tu zalozena taka tema, pozerala som si ju, ale nejak som sa z toho nevysomarila, ci je zakonna lehota na zmenu OP a vodicaku, niekto pise tak a niekto tak. Taktiez zmeny do zdravotnej poistovne. Viete mi poradit, ze na aky den po svadbe si mam planovat volno? Ci uz hned v pondelok mam zostat na vychode a zacat lietat po uradoch alebo este vlastne nebudem mat sobasny vystaveny? Vybavim to za jeden den? A este jedna otazocka - nejaka dobra kozmeticka v SNV alebo v Levoci, kde by som sa mohla ist dat nalicit?
1. sep 2007- Sponzor fóra
ahoj.....supolienka,na vybavenie potrebnych dokladov musis mat najprv sobasny list a ten ti daju najskor v stredu po svadbe........neviem ci su nejake lehoty ale obciansky by si mala mat asi cim skor a ostatne doklady ako vodicak a karticka poistenca to ma cas.......ja som si obcianku vybavila hned ako som mala sobasny list nech mam za sebou.......priprav si pevne nervy a velaaaa casu
3. sep 2007- Sponzor fóra
lienka... hmm v piatok sme boli v "garazi"... no este dlho ma tam neuvidia... dali sme si pizzu a skoncilo to tak, ze som cely vecer a noc stravila v predklone nad WC misou... este ani dnes sa necitim fit
najhorsie na tom bolo, ze som tam vzala kamaratov (co sme mali na navsteve z nitry) aj s detmi, tak aj ich dcerke bolo zle, a aby so nestacilo, dala som si jednu zabalit pre maminu... a aj tej bolo vselijako, len nie dobre...
takze velke sklamanie... ale aspon som sa zasmiala... bol tam ten sisaty casnik, vies ktoryzeby pomsta?
ale nie srrandujem...
co mas nove? nam uz vo stvrtok montuju kuchynu, straaaasne sa tesim, ale aj obavam, ci sa mi ten vysledok mojich vymyslanic bude pacit5. sep 2007...ahoj....
....tak ako po dlhsom case?...svagrina robila v garage,ale odkedy odisla tak to ide asi dole vodou
.......ja mam zasa strasny pocit pretvarky u tych ludi co tam robia...mozno je to tym ze tam robila ta moja svagrina a videla som trochu tak povediac "do kuchyne"......tiez uz tam velmi nechodim.....
5. sep 2007vazne? brrr, kedysi som sa rozpravala s casnickou z nostalgie (5 rokov dozadu) a bola som trosku zdesena... odvtedy tam nechodim... tak a teraz uz ani do garaze...
je fakt, ze len malo podnikov si zachova svoju kvalitu aj po rokoch...
vsetky doteraz moje "oblubene" ci uz v BA, ci SNV sa neposuvaju vyssie ale klesaju... a vzdy je to len o tom istom, o peniazoch...5. sep 2007....jedlo chuti aj mne,to klobuk dolu aj nostalgia....ja som mala na mysli pristup casnikov....bola som svedkom ako dali malemu decku na pizzu chilli naschval,pretoze rodicia vymyslalia ze to chcu rozkrajat na viac casti ako zvycajne,proste s tym mali viac roboty....a potom ohromna sranda
5. sep 2007Niekde citam ze treba tie doklady vymenit hned, niekde ze nie, tak uz neviem... Ale si myslim, aj zamestnavatel musi mat moju novu identitu, nie? Odvadza za mna davky do poistovni a nestane sa tam nejaky problem potom? Napriklad ze ti to bude chodit na stare meno alebo co.... Neviem, mam z toho nejaku traumu. Nastupila som do novej prace a potrebujem oznamit, ze kolko dovolenky chcem a to este neviem, ci mi ju schvalia, lebo je dost roboty, tak si chcem ziadat len tak skromne 1 den volna - 26.10.piatok pred svadbou a potom stavim na istotu, ze bude uz sobasny list hotovy a dalsie volno si dam 5.11. pondelok a dufam, ze vybavim na policii v Levoci aspon obciansky a vodicsky. Mala by som byt vybavena na pockanie nie?
Anula dik za tip, mozno skusim aj tu pani v Levoci. Inak este stale nemam saty a do svadby je to 6 tyzdnov. Som ja ale dobra nevesta vsak?14. sep 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj, no uz tu pomaly nikto nechodi