Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, ma niekto skusenost so svadbou v Redute?
Odpovedať
@meritka možeš si pozrieť na facebooku Maria Dobranska
Odpovedať
@adriana_26 nemôžeš mi prosím poslať link?som tam pozerala a nemá ta žiadne foto iba taku jednú malu fotku:)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte nemate prosim.tel.kontakt na skupinu Jasper z Jamnika.tel.cislo:0904 349 143 hlasi ze sa nepouziva,dakujeem velmi pekne...
Odpovedať
ahojte nemate skusenosti so svadobkou maggie sottero v Kosiciach
Odpovedať
@mimusisko poslala som ti cez IP :)
Odpovedať
@svadbakarin No presne nie je všetko vo vašich silách, ako vám to vyhovuje. Mala som tiež skúsenosť s Vami aj záloha bola zložená, ale keď som videla Váš prístup ta katastrofa..... Len sľuby a nič viac stále ste sa vyhovárali na novú kolekciu šiat, z ktorej som si mohla vybrať no prišla, ale o mesiac neskôr a šaty nič moc. Ale to nevadí však každý ma svoj vkus, no šaty, na ktoré som zložila zálohu mali tiež by upravené na skúšku a neboli a to bol posledný čierny bod, stále ste to uhundrali, ale nebola som spokojná. No keď som si vybrala svadobný salón, ktorý mi viac vyhovel a prišla som zrušiť objednávku tak inak ste sa ku mne správali aj katalógy svadobných šiat ste mi dávali, aby som si sama vybrala. No ja som už bola pevne rozhodnutá, pretože keď od začiatku so mnou predávajúci nejedná férovo tak nemám čo tam robiť....Ale to je len môj názor, každá nevesta si musí spraviť vlastný. Viac nekomentujem a viete ešte by ste si nemali nič závidieť / myslím tým všetky svadobné salóny v SNV / v iných mestách je väčšia konkurencia a nerobia to čo Vy. Tým len dávate najavo aká v skutočnosti ste. Robte si svoju prácu tak ako najlepšie viete.... Pekný deň prajem
Odpovedať
ahojte zienky ma niekto skusenosti so svadbou v hotely cingov??
Odpovedať
@adulik111 Ja budem mat onedlho :-D A ty tam budes mat tiez svadbicku? Kedy? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievčata tak v stredu nastane ďalšia vlna zkúšania šiat a strašne sa teším. ideme aj do toho nového salonu..... :-D @adulik111 aj já tam budem mať svadbu a skorej než @h.a.i.n.y :-D
Odpovedať
ahojte, ja sa chem len opýtať či v tom novom salóne už niekto bol. Ja sa tam totiž tiež tento týždeň chystám. S tých šiat už ma bolí hlava, zatiaľ som síce prešla len salóny v SNV ale ani jedne neboli také, ktoré by mi hneď padli do oka. dúfam, že to nejak zmení nový salón a ak nie tak potom Košice a možno aj Ukrajina.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@iwka87 ja idem snad zajtra dufam že kamoške to volno prejde aj ked ne tak asi pojdem sama som tak natesena že bych to asi ani nevydržela....
Odpovedať
tak daj potom vedieť ako si dopadla :-) ja dúfam, že sa mi to tiež nejak do piatka podarí a keby nie, tak hádam bude otvorené aj v sobotu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak dievčata, dnes som bola v jasmin a v tom novom studiu EL. Pocit z obou salonu velmi dobrý ikdyž z El asi trochu lepší. co se týče salonu EL je tam moc milá žienka, kávičku nám spravila cukríky ponukla. postavu mi vychválila, každe jedny šaty som skusila, ešte aj spoločenské. Potešilo ma že na skušanie požičiava pekne lodičky na vysokom opatku a má aj viac čisiel.... človek si hned udelá lepšiu predstavu.... no ja idem nahdzovat fotky do albumu. Len škoda že v jasmin se neda fotit hlavne pre lepšiu predstavu....
Odpovedať
Profilova fotka
@janabanana nooooo, tak a teraz bud mudra a vyberaj :) perfektne vyzeras v tych satach, ja by som mala problem si vybrat :) mna to este len caka, len neviem kedy, kedze jediny termin, ked som to mala naplanovane, mi padol :( takze musim zase posunut...no uvidim....
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ďakujem za pochvalu já mám pocit že mi jdou všechny svojim sposobom. Ale asi vyhrávají tie s tým priesvitným chrbtom.... páčia sa mi aj predu aj zo zadu.... škoda že v jasmin som sa nemohla odfotit tiež mi tam jedne padly do oka....
Odpovedať
Profilova fotka
@janabanana uhm, su krasne :) tak nevahaj, rozhoduj, zloz zalohu a odciarkni si saty zo zoznamu veci, ktore treba vybavit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska asi hej chcela som sa na seba pozrieť na fotke že ako to vyzerá.... :-D
Odpovedať
@janabanana no tak mne sa tiež páčia tie šaty s priesvitným chrbtom a dúfam, že sa mi čoskoro podarí ísť do toho salónu.
Odpovedať
@janabanana Ktore saty sa ti pacili v Jasmine? Zeby moje? :-D
Odpovedať
@janabanana A co sa tyka saticiek ak mozem aj ja poradit tak s tou vleckou sa pacia najviac mne. To su tie s tym priesvitnym chrbtom? Kraaasne :-)
Odpovedať
@janabanana prosim ta nevies aku znacky siat tam maju a od kolko sa pohybuju ceny v studiu El
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y nie tvoje to neboly boly to také trochu nezvyčajné, maly navrchu korzet tak do špic nie do srdiečka. jinak tie s holým chrbtom niesu s vlečkou ale to až tak nevadí @lea8 šiatky sú talianské možno mia sposa??? ale značkou si niesom istá. cena sa pohybuje dost dole trebars tis s holým chrbtom 160 má teraz dajakú zlavu @iwka87 určite choď stojí to za to....
Odpovedať
@janabanana Tak potom tie s vleckou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y tie sú asi ako druhé z tohoto salonu ale kedže nemám svadbu v kostole asi by ani ta vlečka tolko nevynikla 8-(
Odpovedať
@janabanana A pre ktore si sa vlastne rozhodla? Ci este nemas vybrate? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y no ešte raz pojdem do jasmine a skusím tie naj a pak do el a rozlousknu to ale asi tie s tým priesvitným chrbtom že bych bola sexica :-D
Odpovedať
@janabanana No jasne ved aj na svadbe treba byt :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dievcence neviete mi poradit kde by som si mohla dat vygravirovat svadobne pohare alebo iba napisat mena na pohare, lebo uz si s tym neviem rady? dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?