Plánuje niekto svadbu v auguste 2009?
- Sponzor fóra
no tak ty si sikovna,co sa tyka oznamiek...su velmi pekne
My uz mame salu zarezervovanu a teraz v septembri sa tam ideme presne popytat co a ako,tak uvidime.Hostina bude v hotely ktory je velmi pekny,lebo je na kopci a ma vyhlad len na hory a ma aj super velku terasu,tak dufam,ze bude prijemne teplucko aby sme mohli byt na cerstvom vzduchu...
No a svadobny obrad chceme na hrade vonku na nadvori a to si tiez ideme zajednat teraz v septebri,lebo je to tam dost popularnetak aby sme mali miesto..aj ja si tu musim dat uz nejake foto
22. aug 2008- Sponzor fóra
ahojte baby..prave som prisla z kupka z Madarska ..tesila som sa nan ako male decko..po dlhom case oddych a bolo super.
moni..tych ludi na program nepoznam osobne, ale mam znameho z PKO co organizuje tie podujatia v meste a on nam dohodi sermiarov..sna to bude ok..Vy to teda budete mat zaujimave..viem si predstavit chlapov ako tancuju v Skotskych sukniach.
heeh
23. aug 2008mirettim,no tak to bude super ak zozeniete tich ludi na zabavu,aspom budes mat o straost mejen a o vsetko sa ti postaraju a ty sa mozes odreagovat....aj ja musim nieco take vymysliet,len ci najdem anglocko hovoriacich to teda neviem
no skotske sukne su pekne,chlapcom to velmi slusi,ale moj nastavajuci nebude mat pravdepodobne suknu,teda aspom na zaciatku obradu nie,mozno ked sa po polnoci prezleciem ja,tak on potom sup do sukneno uvidime...
a skotske tance su podobne nasim ludovkam,tak to si super poskaceme23. aug 2008ahoj juuj super nahoda baby..aky je ten svet maly nie?
tie saty mi usije krajcirka..je u nas jeden salon krory ma vlastnu krajcirku a ta pani majitelka mi povedala, ze ked si vyberiem saty hoci z internetu, tak oni mi ich take usiju..len musia byt z latok ktore sa u nam popripade v cechach daju zohnat. A tie saty co som videla uz usite v ich salone su super. tak dufam ze sa nejak dohodneme. Sili napriklad aj pre Veroniku Koscovu.Neviem ci v tych spevackach mas prehlad...24. aug 2008ahoj mirettim,tak to super,ze ti usiju saty,tak to mas fakt dobre,lebo mozes mat presne podla svojich predstav,tak uz si sa rozhodla,pre tie posledne v tvojom albume?
no tie prve (v mojom) su pekne ale na tom sa mi najviac paci to bolerko...take nejake by som pristalaA saty sa mi zatial najviac pacia tie druhe co tam mam...
24. aug 2008
akurat som si pozrela...no tie su pekne,hlavne ten vrch sa mi paci,mne sa pacia take jednoduche ked su,lebo ja mam v predstave nejaky hruby nahrdelnik a musi byt samozrejme s kamienkami
To nesmie chybat.
A velmi sa mi pacia oznamka co budes mat,su velmi pekne a to si ich budes sama vyrabat??To da namahu nie?