Svadba 02.10.2010
Jo, jde to, máme zamluvenou kapelu, dotáhnutou přepravu, objednanou snídani. Sepsala jsem letmý harmonogram, vůbec netuším, jestli bude odpovídat realitě. Dneska jsem byla na poslední zkoušce kvůli úpravě šatů na převlečení, v pondělí snad budou hotové. V pondělí jdu vyzvednout papíry na matriku, ve čtvrtek sraz s pastorem a předání mu papírů (jeho nápad, aspoň je prej nezapomenem
) a v pátek mám finální zkoušku šatů, bojim, bojim.
Musím nadepsat jmenovky, sepsat a vytisknout menu (vůbec netuším, jak to pojmout), musíme začít shánět ženichovo boty. Měla bych začít shánět adresy na odeslání zbylých oznamek (nezvaným lidem), předělat detaily na webu. No, ještě je toho dost.10. sep 2010- Sponzor fóra
ifoun: to jo, ale krásně ti to utíká a zvládáš hezky. Ty jmenovky si nadepíšu asi dnes, jsem sama doma a zítra vstávám do práce, takže nemůžu nikde lašovat a budu mít na to klid
Vidiš, ještě, že jsi mi to připomněla, musím i i to meníčko nějak poladit
a chystáš si nějaké poděkování rodičům? Já to vytiskla na tokové krásné papíry, ale ještě chci vymyslet něco naživo...
10. sep 2010holky, nestrašte, já jmenovky ještě nezačla dělat, to snad stihnu za večer, ne? Budu muset vystřihovat, ale snad to půjde rychle ... ještě nemám dodělanej web s informacema (docela důležitý kvůli ubytování), do toho potřebuju nutně vyžehlit, už týden a každej večer jsme kvůli svatbě něco zařizovali, tak snad dnes a zítra zas cesta na jih kvůli kadeřnici a kosmetičce, tak kéž by to konečně vyšlo
maithai: budete dělat poděkování rodůčům? Já nad tím nějak ani nepřemýšlela, nevím ...
jezis a ted jsem si uvedomila, ze potrebuju predat o vikendu jeste jedno oznameni a uz mi zadny nezbylo, no to abych si dnesk k zadní části těla přidělala vrtulku10. sep 2010hani: taky už mám tryskový pohon, včera jsem stihla dožehlit resty, co mě tam prudily týden a dneska nová pračka ...hwle,... co se dá, to skládám
jinak rodičům žádné dárečky dávat nebudem. Máme ta perníková srdíčka co budou na hostině ležet před každým hostem včetně rodičů a jinak jsme to nechali na tradici - maminkám jsme nechali upéct menší dorty plus teda na památku jsem jim udělala takové lejstra s poděkováním.
Bojím se, že při tom předávání nevěsty budu koktat, tak aby se pak mohli dojmout v klidu ještě jednou. Zatím to mám ale jen vytisklé. Musím to ještě ovázat nějakou ozdobnou stužkou. A jmenovky jsem nakonec vyřešila jednoduše - koupila jsem ve svatebním obchůdku jen ty perleťové papírové motýlky, co se zavěsí na sklenici a popíšu jim křidélkose jménem hosta.
10. sep 2010mai: družičky jsou rozkošné, sluší jim to
))
Já jsem včera byla na svatbě kamarádce, tak jsem byla od poledne off:o) A dneska jsem bláznila na dnech mariány jako dalších asi milion ženských..
Já jsem přidala fotky bižuterie, kterou budu mít - naušnice a květ do vlasů. Nechala jsem si to dělat od jedný šikovný holky na fleru:o) Mně se to dost líbí:o)11. sep 2010Civet: já taky bláznila, byla jsem v centru včera po deváte a bylo tam jak na Vánoce
Ale nakoupila jsem štětce v Sephoře (ještě jsem to nestihla prubnout) a nějaké patlaniny na obličej od Clinique, mamce tu kabelku a nějaké dárky ségrám k narozkám a šupajdila jsem domů a předat narozeninové dárky. Uf, byl to záhul
12. sep 2010ifoun: a máš hrnky?:o)) Mně ještě včera známá poslala do debenhams, takže jsem tam dneska na 10 jela, vyprudila prodavačky, aby mě ze skladu přinesly šaty potřebného čísla a jelikož jsem měla 5 účtenek, tak jsem skočila pro ty hrnky:o) chtěla jsem ještě do dermacolu pro nějaký stíny, ale nakonec jsem jela zpět domů na oběd.
Teď odpoledne jsme dali 50 km na kolech a stehna bolí a já usínám u knížky:o)
Holky, už jen 20 dní (if, ty už jen 19!:o)))12. sep 2010- Sponzor fóra
civet: jaké jrnky?
Já teda nechtěla ani tu tašku, s mým štěstím by mi obarvila bílou halenku a kabelku (už se mi to stalo s látkovou taškou z YR). A jeden štětec musím reklamovat, je dole uštípnutý, doufám, že nebudou mít řeči... Jo a v M&S jsem sehnala dvě podprdy 32DD
Každá po 269 káčé
Sice obyč bavlněné, ale hlavně že mám co obléct
19 dní je mazec12. sep 2010if: No za 5 účtenek v tom stanu na Můstku dali dva hrnky marriane
včera se na to stála fronta, dneska ráno, tak bylo jen pár lidí:o) ale je to jen další krám do bytu, prostě 250 ml velký hrnky:o) nic bez čeho bys nemohla být:o)) Já chtěla hlavně boty na podzim, což jsem v leiseru sehnala, tak jsem spokojená, sleva 25% z 2500 už se docela šikla:o) Heboučká kůže, měkoučká vystýlka, značka Marc (už jsou to asi třetí boty od týhle značky).
mai: ono to pod tím závojem moc vidět nebude, ta kytka bude spíš vidět, až závoj sundám. Ale svědkyně (která balíček přebírala) reagovala stejně, že je to dost malý:o)12. sep 2010Zkoušela jsem dneska ráno a bomba, hrozně příjemně to lechtá
Nevím, ejstl ise tím i líp líčí, na první zdání ano, ale musím to testnout. Mám stíny, pudr a tvářenku. Ale na pudr musím reklamotvat, je uštílý. myslím, že jsou všechny ty přírodní, ale jistá si nejsem
U dvou to bylo vyloženě napsné a třetí má stejnou pacičku, takže asi taky.
13. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
maithai: aha, já zaregistrovala jen chválení, nikoliv obchod. Jsem teď moc net nestíhala. Bižu je fajnááá. Já bych na to neměla nervy, pro mě cokoliv v duchu vyšívání, pletení, nimrání se v něčem drobném, hrúza. Já si radši vymaluju nebo předělám el. zástrčku, ale knoflík přišít je pohroma .-D