@mishita2401 tak zasluzene volno ...:)...sa uz velmi tesime ze budeme aspon na mesiac bez babky...:) dnes ide babka tiez do kostola tak si ideme niekam sadnut...:)))
@mishita2401@nikuska1987
ahojte...viete co som vam spominala ten pribor na krajanie torty? Ze mi jeden nedosiel a som objednala dalsi, ze neodpovedaju na maily ani nic...no a napisala som im posledny mail ze ked ma nekontaktuju do konca tyzdna tak idem na policiu a budem to riesit takto...no a dnes som dostala od nich mail ze mi dnes ten pribor odoslali...:D no a teraz mam dve... :-S ale tak jeden predam...s tym problem nebude...:)
no a este som zabudla dnes sme sa dohodli s fotografom a v piatok(5.8) mame fotenie od 12:30 do 16:30...:))) sa velmi tesiiim...len nech pocasie bude ok....
@puffu Nooo puffu....5.8. bude pekne pocasie, lebo ja sa vydavam a v ten den mam narodeniny. A na moje narodeniny este skaredo nebolo - klop, klop, klop ;-)
@mishka0508 jeej tak to mas super...:) tak si ma potesila s tym pocasim...:)...chceli by sme sa ist fotit ku zrucanine hradu tak dufam ze to zmakneme...fuu...ale aj tak to bude makacka ist 15min do kopca a este v svadobnych satach...ale tak dufam ze foto bude stat za tu namahu...:)
@puffu aha :D juj tolko času na fotenie...zavidim trochu :D ale zasa ja nechcem aby ma drahý videl v šatach skor ako v sobotu takže to prežijem :D a pevne verim že budeme mat aj tak pekne fotky :D
Dievčatá, neviete poradiť nejaký internetový obchod na predaj krížikov?? Našla som iba toho mušinského, ale ak mám pravdu povedať, páčil sa mi tam len jeden krížik... ale hľadám niečo iné....U nás je jedna predajňa a tiež tam nemajú nič, čo by sa mi zapáčilo. Ja mám takú predstavu a nemožem to nikde nájsť :-|
@mishita2401 tak urcite budete mat krasne fotky...my by sme to riesili tiez az v sobotu ale nevychadza nam to...a hoci by sme mali v sobotu iba 2 hodiny fotenia tak ich nechcem ubrat z nasej svadby..ved by sme prisli do saly o 17hod o 18hod by sme sa isli fotit a vratili by sme sa mozno o 20hod...a to sme este ani na vlastnej svadbe neboli...tak v sobotu sa inak tiez ideme fotit ale to iba max 30min az hodina....
@martinkatinka nejake dievcata myslim ze pisali ze v obchodoch kde je vsetko za euro, alebo halierik sa to obcas vola...vraj tam su pekne a lacne kriziky...
@puffu no mi mame sobaš o pol tretej o takej 15:30 až-16by sme už mohli byt v sale a papat... a o takej cca17sa pojdeme fotit tam budme tak max hodinu a pol a zasa do saly... je pravda že to ubehne ako voda...ale tak čo už :D kedysi to mali ešte horšie :D... kedže v lete je vidno až do neskoreho večera všetko sa v pohodičke stiha
@puffu no pekne tak mas 2 aka sranda :-) aj my by sme mali zavolat kameramanovi a niektori vikend natocit rande do dvd, ale asi az buduci mesiac ked bude teplejsie :-)
@nikuska1987 jeej to je dobry a pekny napad...:) ja si lamem hlavu ze ako zacneme dvd lebo obliekanie a take tie veci tam nechceme takuvidime co nam poradi kameraman...
@puffu drahemu sa to tiez zapacilo :-) to pojde na zaciatok dvd :-) musim ist bo som na segrinom notebooku a potrebuje pisat seminarku ci co tak letim :-) :-) paaaaa
@mishita2401 sama sebe odpisujes...:D to rande je fakt dobry napad...my este nemame ziadne predstavy ohladom dvd...urcite oznamko a asi ako ako sa ludia schadzaju v kostole a to je asi tak vsetko...neviem ...uvidime...