Svadba 06. 08. 2011

22. jan 201361370
  • @mishita2401  coze ti je?? 😞

• @nikuska1987  a čo ideš na rande?? 😃 heh... akurat si neska moja mama aj sestra objednali šaty v jednom butiku 😃

• @mishita2401  aj za drahym sa chystam 🙂 mas len jednu sestru?? 🙂 tak budu kocky

• Sponzor fóra
  • @nikuska1987  ja netušim... citim sa divne... uplne bez nalady...

• @nikuska1987  hej len jednu staršiu sestru mam 😃... no dufam lebo sestra mi ide za svedka 😃

• @mishita2401  to tie stresy aj ja mavam depkomaniu 🙂 povedz drahemu nech ta niecim potesi 🙂

• @mishita2401  ja este nemam vybrateho svedka iba moj drahy ma 🙂

• @nikuska1987  no drahý robi s drevom nema kedy..fnuk.... no ja som chcela aj kamošku ale s tým mali doma problem tak mam sestru 😃

• @mishita2401  aj to treba pomoct v domacnosti 🙂 ja este neviem koho budem mat 🙂

• @nikuska1987  a ty maš kolko surodencov???

• @mishita2401  ja mam zase 1 mladsiu segru ta akurat prisla z BA zo skoly 🙂

• @nikuska1987  a čo študuje ???

• @mishita2401  biotechnologia a potravinarska technologia - slovenska technicka univerzita BA 🙂 normalne som sa jej musela spytat na nazov odoboru, lebo som nevedela 🙂

• @nikuska1987  aha 😃 pre pana...to musi byt inak šikovna 😃

• @mishita2401  ked vidim kolko tam maju ucenia klobuk dolu 🙂 ked ju bavi ta skola tak nema problem

• Sponzor fóra
  • @nikuska1987  no to ked to človeka bavi 😃

• @mishita2401  je to ine ako nieco studovat co by ju nebavilo 🙂 a je v BA ma viac prilezitosti uplatnit sa 🙂

• @nikuska1987  no to hej... to ma...tam ked som pozerala aj profesiu tam chcu same do kanclu-a tu v čadci prd 😃

• @mishita2401  ved ani tu v PE nic nieje tam kde robim ma to nebavi, ale neporadim si aspon mam robotu a nejake tie euricka 🙂

• @nikuska1987  no len mne by sa dal zohnat flek pri silonkach-ale ja som astmatička by som tam zomrela-tam robi draheho mama a mi vravela že tam je hodne prachu-to by som nezvladla...

• @mishita2401  jasne ze nemozes robit robotu, ktor by ti ohrozila zdravie a ozvlast pri astme 😞 urcite si najdes nieco 🙂 mas toho aj tak vela skola, svadba

• @nikuska1987  no ved ja som hovorila že teraz ked mam školu a svadbu že by som to nezvladla... už by som asi zdechla 😃

• @mishita2401  je toho naraz vela a okrem toho este kopec inych starosti 🙂

• @nikuska1987  no asi tak...ja som ale strašne leniva...seminarky ma vobec nebavia...už ma ide s nich urvat

• @mishita2401  to nebavilo ani mna hlavne ked som k teme nemohla najst ziadne podklady 🙂

• @nikuska1987  mna to moc aj tak nevadi 😃 aj ked mam veci na to 😃

• @mishita2401  kazdeho z nas bavi nieco ine 🙂

• @nikuska1987  no ved to... och joj.... fakt sa mi nič nechce...

• @mishita2401  odddychni si ,,,,,,,,,,,,,,,to bude aj tym, ze dnes nemas dobru naladu 🙂

• @nikuska1987  no asi...lebo by som to najradšej vyhodila von oknom 😃

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
Odporúčaní dodávatelia
Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
Ponúkam profesionálne fotografické služby.
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
Archív článkov od partnerov