@mishita2401 no presne tak...:D ten cas podla mna ide rychlo takze coskoro tu uz budu vianoce a casne dalsi rok...ale uz sa tesime na dalsi rok a rok po tom a po tom atd...:D uz nech sme konecne na SR...
@mishita2401 no do skoly by som chcela ist, asi na ekonomiku...uvidime ci ano alebo nie...ale nie hned ako sa vratime, najskor pojdem na kurzy aby som si cim skor mohla otvorit salon, no a bolo by to aj financne narocne keby sme museli platit 2 vysoke skoly externe, este ked tomas pojde asi na sukromnu Vs tak to by bolo asi na nas vela...
@mishita2401 no tam kde by isiel tomas tak mam to je drahe, platilo sa niekedy 25000sk za semester tak neviem ci to dvihli alebo znizili a kebyze este moju skolu platit dalsich cca 15000sk za semester tak to by sme mohli akurat tak robit na skoly...a ani by sme tolko mozno nestihli za rok nasporit...:D
@mishita2401 tak to nie je vobec vela a na to ze je to sukromna tak uplne super...moja sestra chodi externe a plati za statnu skolu 840e za cely rok...takze mozes byt velmi spokojna...
@puffu tak ja mam 300eur za semester-a sukromna škola, ja sa nestažujem :D... je tak horuco že ledva sedim a kukam do PC... ale zasa zimu nechcem...ved leto ani poriadne nebolo len nejake dva týždne zhruba...
@mishita2401 no vy mate horuco a my iba 10stupnov a dazd...:( ale tak co uz... vcera sme sa rozpravali o nasej svadobnej ceste ze kedy pojdeme, kde atd, tomas by to chcel este stihnut pred pocatim babatka...:D takze sme sa rozhodli ze do toho Mexika pojdeme...:) takze sa uz teraz tesime, sice musime si trochu pockat lebo dalsie leto ideme na maltu(staviat zaklady a hrubu stavbu...:D) a viac nam dovolenky neostane, pojdeme iba na vikend do pariza, no a potom dalsie leto by sme chceli do toho mexika a potom uz konecne plodit...:D
@mishita2401 no a my mame cez 2000...vies ake to bolo pre mna?...:D ale nestazujemsa, aspon je z coho vyberat...este mam zopar ktore tu chcem dat len som sa k tomu stale nedostala....a vzdy ked ich pozeram odznova tak chcem dat este tu a este tu...:D no kolotoc...:D
@mishita2401 tak to je super...my sme tiez nadmieru spokojni, aj s videom aj s fotkami...a fotky maju nesmierny uspech...kde ich ukazeme tam ich velmi chvalia ze krajsie este nevideli co nas veeelmi tesi...:) a sme radi ze sme si tak super vybrali....:)
@mishita2401 zalezi od majitelky za kolko vystahuje povodny nabytok a za kolko urobime rekonstrukciu heh :-) aj od nas kazdy pyta dvd a foto- foto mame len na cd a nemame cas si povyberat fotky a dat ich tlacit :-)))) pozriem foto