Svadba 06. 08. 2011

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte... mate niektorá tieš svadbu v tento datum?? mate už čo to pozhanane či ako??:D
@nikuska1987 uz je v podstate vse jotove, uz len cakam za regidtraciou domeny a je to vse.. no a este musim poppravovat tie chyby co som narobila...:D ale vsetky produkty su uz na nete takze uz len cakam kedy bude hotova registracia a urobim registraciu v katalogoch na vyhladavanie a na koniku a facebooku a to uz bude vsetko...:) znie toho asi vela ale uz toho vela nie je...:) posledne dva tyzdne som len fotola veci a davala ich na net a robila popis k nim teraz uz iba take dotahovacky.. Este ucet na koniku zaberie viac casu kedze aj tam chcem inzerovat veci ale to budem postupne... najprv sa zameriam informovat verejnost o novej stranke a nejako sa presadit na trhu
@puffu tak super ze mas uz len dotahovacky a vsetko je pripravene na spustenie stranky :-)))) ale tak baby si rychlo osvoja tu tvoju stranku uvidis a rychlo sa to rozbehne ...lebo konika a fb navstevuje strasne vela ludi ......to je zaklad nejako sa presadit na trhu a potom to pojde uz samo aj na stranku MS si mozes zverejnovat reklamu ...ved aj tu je dost tehuliek
@nikuska1987 tu nemozem lebo to pravidla zakazuju.. Ale modry kon je dobra reklama a dufam ze sa aj facebook uchyti a to je tiez dobry zdroj reklamy.. inak dnes tomas zuzil vyber krajin na dovolenku.. Nechce ist niekam kde je iba okolo 20 stipnov, chce ist minimalne kde je 25 a viac a teraz uz iba vyberame bud egypt alebo gambia pripadne kapverdy.. takze sme sa trochu podunuli a zizili vyber...:D
@puffu ahaaaaa no skoda :-(((( hej??? tak uy si len musite vybrat tam kde chcete ist najviac a to chcete ist od kedy??? ja by som si vybrala asi tie Kapverdy znie to tak lakavo a exoticky :-))))
@nikuska1987 na kapverdy sme chceli ist v oktobri len sme sa nakoniec rozhodli staviat.. Vyzera tam velmi pekne len tam vraj velmu fuka, je to take suostrovie pri gambii.. Mna egypt laka najmenej tak neviem.. uvidime ale v podstate mi je jedno kde pojdeme len nech si oddychneme..:) no a mozeme ist bud 22 alebo 23 najneskor 24, vratit sa musime pred novym rokom takze toho 24 by sme mohli ist najneskor...
@puffu na novz rok budete v uk s babkou???? sak to uz je na vas aku destinaciu si vyberiete :-)))) hlavne ze si oddychnete a stravite netradicne vianoce ..........tiez by som niekedy chcela stravit vianoce pri mori take netypicke :-)))) a sestry nechcu ist do uk za vami???
@nikuska1987 my tu nemame podmienky na prijimanie navstev...a sestri su tiez rozlietane, jedna je v banskej takze ani neviem ako ona ci ide domov alebo pracuje .. mama ide na sr takze budu pravdepodobne s nou... a my novy rok uz mame pracovny .. tu novy rok neoslavuju skoro vobec, ziadne velke ohnostroje ani nic.. tak my si dame s tomasom vinko a to je asi tak vsetko...ja som tiez zvedava ake to bude mat taketo netypicke vianoce ...
@puffu ahaaaa takze budete rozlietany na vianoce :-))) aj rodicia chcu ostat natrvalo v uk??? ale sak aj vinko je lepsie ako keby ste neoslavili vobec a este nejake tie novorocne predsavzatia >-))))) jooo hlavne nech sme zdravy a nech sa mame radi :-)))) a ostatne pride samo
@nikuska1987 oni by tu chceli ostat niekolko rokov, ovo si teraz ribil doktorat tak asi chcu ist potom na sr, neviem.. Ale uz by isli niekde do ba, aj vraveli zeby mozno kupili niekde dom na zapade.. aj starsia sestra chce ist do ba, mlafsia do rakuska.. tak som sama zvedava ze kde kazdy bude o 5 rokov...:D presne tak.. Ja som toho isteho nazoru.. Len nech je zdravie a nech sa mame radi a vse ostatne uz pride s tym..:)
@puffu doktorat??? tvoj ocino studuje v uk????....vy ste sa nechceli usadit niekde na zapade slovenska??? ked sa aj rodina chce presunut s vychodu na zapad??? ved uvidite co a ako bude o 5 rokov bo to je este dost daleka buducnost :-))) ja som zvedva na moju segru ci sa vrati spat do Pe alebo ostane v BA
@nikuska1987 nie, on si ho robi ma sr, uz aj mgr si robil z uk..oco ma stale nejake ponuky na sr lenze oni tu maju super plat, robia 2 dni a potom maju platene aj noci a to ich moze zavolat iba 3 krat za noc lebo inak uz maju bonus, ale ze vcsinou iba okolo5-6 rano zavola ze jej je horuco a ju zakryju.. Takze ich ani domov nelaka, uz ani nikto poriadne nie je doma tak nemaju dovod, no a my sme chceli ostat na vychode, ale kebyze sme nedostali pozemok v trebisove tak ideme blizsie ku kosiciam, teraz sme priblizne 50 km ale cesta tam je v podstate rychla takze to nie je az take zle..ked sme doma tak sme v kosiciach dost casto, mame tam kadernika, ja gynekologa, chofime tam na nakupy, na vecere atd.. Do kina.. takze sa skor tahame tam ako do trebisova..
@puffu aha a na sku skolu ocino chodi???? ale tak uz vedia istotne aj po anglicky perfektne a najdu si na sr bez problemov pracu ,,,tiez keby som v zahranici a nic by ma netahalo na sr tak by som sa nevratila:-)))) tam uz mate svoj domov,,,,v KE to poznate tak sa uz nechce menit lokalita verim,,,,mate tam aj znamych a priatelov :-))))
Článok sa načítava...
@nikuska1987 on vystudoval pravo.. tak ich uz fakt netaha velmi domov.. ale zase vraveli zeby tu nechceli ostat dalsich 10r. ale tak oni podla mna ani nepocitiju ze su prec lebo chodia casto domov a na dlhsie, mama bola doma v januari, potom v marci cez 3 tyzdne, potom v juni bola tiez skoro 3 tyzdne, v auguste na 2 tyzdne, v septembri na 2 tyzdne, teraz bola 10 dni ale to preto lebo jej zomrel oco no a zase ide v decembri na 3 tyzdne.. Pomedzi to oco chodi domov tiez tak 3-4 krat rocne, teraz bol od 1.11 na sr a zajtra cestuje spat .. Takze sa stazovat vobec nemozu..maju viac volna ako pracee..:D
@puffu fuuuuha to je velmi tazky odbor :-)))) tak to maju super teeeda ked maju tolko volnych dni :-)))) rodicia sa teda nacestuju heh :-))) ale tak budu zbehly vo svete aj vy a je dobre ked clovek ma rozhlad aj mimo sr :-)))) poznam ludi ktori su len taky domasedi doma a do prace a stale taky kolobeh a nemaju prehlad ako to vo svete funguje a co nove vo svete :-))))
@nikuska1987 ja som chodila tiez na pravo ale potom som si dala odklad a potom uz nenastupila..:D ale nakoniec som aj rada, ako vzdy ma fascinovalo pravo a od mojich 5r som chcela ist na pravo ale ked som sa tam dostala tak som bola sokovana ako to tam chodi...proste mas peniaze mas skusky a mas dobre znamky a tak...a to ma od toho strasne odradilo... ano to mas s tym pravdu, ze clovek je tak viac zbehany, vidi mentalitu ineho naroda a podla mna mu to viac da ako zoberie...
@puffu a nechcela by si ist odznova?? tak ako na ostatnych skolach heh :-)))))to je vsade tak...ved stale nejaka vs ma nejaky pruser :-))) uz mam objednane 2 darceky pre deti tak sa z toho tesim ako male dieta ako keby to bolo pre mna.....heh :-)))) este mi chyba jeden a mozu prist vianoce :-))) samozrejme lebo kazda krajina je niecim inym vynimocna, mentalitou, kulturou, atd...... mna strasne bavi cestovat a s manzelom sme sa dohodli ze vzdy ked pojdeme na dovolenku zakazdym do inej krajiny, nech vidime svet a nech mame nejake nove zazitky a skusenosti :-))) nechapem ako niektori ludia mozu chodit 15 rokov do chorvatska alebo talianska :-)))
@nikuska1987 presne tak, my sme s nasimi chodili 8 rokov vkuse do talianska ale nasi tam mali obchodnych martnerov a oni nam davali apartman takze vkuse iba ten isty rezort, amartman miesto... a to niekedy aj na mesiac, ake vacsinou sme chodili na 3 tyzdne..a boli sme raz aj v benatkach pozriet ale pamatam si iba namestie plne holubov, komare a smrdelo mi tam..:D viac si nepamatam lebo som mala asi 5r..:D.. my sme s tomom boli iba raz pri mori a tiez sme toho nazoru ze vzdy chodime na ine miesta.. sme boli v niekolkych miestach v uk tiez peknych, slovensko sme si trochu pochodili..cestovanie je krasne..:) len treba na to cas a peniaze..:D..ale este som nebola vo viedni a tam by som chcela ist niekedy.. Do skoly neviem.. Uvidime casom.. ale ja chcem urcite v niecom podnikat a kwd mi vs nebude potrebna tak do nej nebudem zbytocne investovat..ked bude potrebna tak si urobim ale v opacnom pripade by to bola iba strata casu, usilia a penazi..
@puffu tak to ano dnes vsetko stoji peniaze ,,,,za chvlu buideme platit aj za vzduch heh.......ja som isla dalej do skoly, lebo som sa stretavala s nazormi, ze ked som vydata skolu si uz nedorobim ma to tak vytocilo az som sa nato dala,,,,,,bakalar uz pomaly nic neznamena v dnesnej dobe tak som isla na mgr.....ale ako vravis ked sa clovek da na podnikanie a dari sa mu skola je uplne zbytocna...aj tak clovek sa tazko uplatni, lebo vsade beru len po znamosti.....tiez keby som si tu vysku nezacala tak by som uz viac nesla, ale radsej by som isla niekam von naucit sa jazyk a zarobit si :-))) ale tak co uz ked uz som sa nato dala a tieto 2 roky rychlo zbehnu akurat pred chvilou som si vybrala temu na diplomovku :-)))
@nikuska1987 tak tie 2 roky zbehnu velmi rychlo, sestra tiez nedavno zacinala a teraz uz konci...a aku temu si si vybrala? Prepac ze niekedy pisem ako madar ale pisem cez dotykovku a niekedy mi to ujde vedla...:D Mna prave stale taha vyska ale nebudem sa tam tlacit iba preto lebo by som ja vhcela..ked bude treba tak pojdem.. A ako si napisala ani vs neznamena lepsie uplatnenie, situacia je zla a vsade su tlacenice a rodinkarstvo a ako sa hovori nejde o to co vies ale s kym sa poznas...a to plati bohuzial asi vsade
@puffu aj segra studujee???? celaaa family heh tema znie :Nezamestnanosť ako makroekonomický problém a jej vývoj v regiónoch Slovenska aktualna hadam bude o com pisat heh:-}}}} v pohodickeee aj mne sa stane preklep ......mna aj manzel strasne tlacil do vysky neviem co mu tak natom zalezi :-))) preto som sa nejak nehrnula do skoly kvoli tomu uplatneniu ......ale pravdupovediac jednym z dovodou bolo aj to, ze otvorili skolu v meste 6 km odomna a preco to nevyuzit :-)))
@nikuska1987 ona uz tento rok konci takze to ma skoro za sebou.. ved maj tu je cochvila.. Ona chodi na socialnu cinnost v po..aj tomasova sestra.. cize su spoluziacky.. Akurat som teraz volala s ocom ci uz dosiel tak ze uz ano a bol pozriet aj na pozemku na zakladove pasy a ze si nemyslel ze az taky velky pozemok mame..:D ze mozeme robit bazeny aj tenisove kurty..:D..ale tenisovy kurt by som si spravila...:D
@puffu aka nahoda ze su spoluziacky heh :-}}}}}} hej??? oco tam predtym nebol pozriet????,,,,,,,,,,,,,,,,,tak si urobte tenisove heh budete jediny na vychodnom slovensku ak nie aj na celom sk >-))))
@nikuska1987 u nas na vychode ma vela ludi tenisovy kurt...:D ja osobne poznam 4rodiny co ich maju...nie oni na pozemku neboli este lebo nechodia cez tu dedinu, ked idu do ke tak idu inou cestou a je to vzdialene od nasich 60km takze nemali ani prilezitost...:D no oni vedeli jedna o druhej ze si davaju prihlasky na tu istu skolu...obe si ju robia hlavne aby ,mali titul a nemuseli sa vela ucit...:D
@puffu hej?????...ja zatial taku nepoznam heh :-)))) ale vsetko toto skolstvo je trapne u nas v rocniku tak chaosia s diplomovkami to keby si videla :-)))) a ze ludia s titulom heh
@nikuska1987 no uz mame spustenu straaanku...:) teraz pisem cez mobil tak ti potom napisem do ip adresu...:) satesiiim..:) uz som si vcera dala aj pro ucet na koniku len musi dnes svokor zaplatit, aj sa este musim pozapisovat do zoznamiv, aby ma vyhladavace vedeli vyhladat ale uz to je funkcne...:)
@puffu gartulujeeeeeem :-))))) ok tesim sa heh :-)))) tak posli popozeram tvoje dielo:-)))) a ja uz mam darceky pre deti objednane jak sa tesim:-)))))) uz len budem cakat na balicky ,,,,,snad do vianoc pridu heh :-))))))
@nikuska1987 tak urcite pridu...to musia...:) no idem ti poslat ip tak som zvedava ci sa ti spranka bude pacit...ale vsetko som robila sama tak musis brat aj to do uvahy...:D chcela som krajsi nazov lenze pytaju za to 40e a to mi pride zbytocna investicia....
@puffu idem sa nato pozriet :-))))) super ze uz stranka je aktualna :-))))))
@nikuska1987 sa z toho velmi tesim..:) uz len sa zapisat do tych zoznamov a urobit reklamu a to by malo byt setko...uz by som aj zajtra, alebo napozajtra mohla byt aj na koniku registrovana... tak co hovoris na moju mecasnu cinnost?
@puffu uz to mam na fb tak to verim len som nestihla stranku pozret lebo som dala zapekat zemiaky a robila som na ne dresing :-))))) este som to nestihla kuknut ale idem nato hh

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?