Svadba 06. 08. 2011

22. jan 201361370
  • nikuska1987 ja by som ani šaty mat doma nemohla moj drahý by kutral... kedže spolu bývame mame aj spoločnu skrinu..aj ked je velka našiel by ich...ešteže ich budem mat požičane 😃 a budu v salone 😃

• @nikuska1987  tak urcite si netreba vsetko nechavat na poslednu chvilu...lepsie to mat pripravene aspon 3 tyzdne pred svadbou...🙂 nam uz nastastia treba iba take prkotinky...no sice tomasovi treba topanky a az dvoje takze to sa asi nachodime lebo on je pri nakupoch horsi ako zena...😃

• @mishita2401  tak kazdy ma cast tela s ktorou nie je spokojny...ja mam este predkus(zuby do predu..😃), divny nos a usi...😃 ale tak uz to nejako neriesim...ked som bola mala tak som chcela ist na plastiku nosa ale to mi nasi nechceli dovolit a teraz sa uz bojim...😃 a uz som si aj zvykla a okolie tiez...

• Sponzor fóra
  • @puffu  no tak to ano aj tak tyzden pred svadbou bude taky zhon 🙂 my mame este toho dost povybavovat, ale pracuje sa na tom takto po pobediach 🙂 akurat pozeram autopozicovne 🙂

• @mishita2401  tak moje budu asi v izbe u rodicov a ked pridu saty tak ho tam nepustim 🙂 aj tak travili vela casu unho takze toho sa moc neobavam 🙂 je ine ked byvate spolu

• @nikuska1987  no vidis ani my nemame este auto...ale poziciavame iba od kamaratov alebo len tak od znamich, chcela som limuzinu len pytal podla nas vela tak sme to nechali a pri kamaratoch mame z coho vyberat tak nieco uz vybereme...len vela z nich ma dzipove auta a to ja velmi nechcem...:/

• puffu každý si na sebe najde veci aj ked vobec niesu podstatne alebo si ich ani nikto nevšima... 😃 napr moji spolužiaci by ani netušili že mi uši odstavaju kým by sme sa o tom nerozpravali a ja by som to nepovedala 😃

• @puffu  ja mam podmienku auto v ciernej farbe, pretoze na nom najkrajsie vynikne nasa vyzdoba 🙂 ale tak ked zladite auto a vyzdobu tak nebude problem,,,,aj ja som pozerala limuzina na 5 hodin vyjde 416 eur a kazda dalsia hodina 50 eur 🙂 uz mam vybratu aj vyzdobu na auto aj kvety do kytice 🙂

• nikuska1987 no tak to budu v bezpeči 😃... potom sa v nich odfot 😃

• @mishita2401  budu musia byt 🙂 odfotim sa v nich urcite, len nech pridu v takom stave v akom maju prist a presne take ako som si objednala 🙂

• @nikuska1987  a ake budu kvietky?

• @mishita2401  no presne...😃 tak kazdy si je sam sebe najvacsim kritikom...🙂 ty uz mas vybrate kvety na kyticu?

• @puffu  do kytice chcem eustomy,ruze, frezie a nejaku zelen,,,kyticu chcem okruhlu a bielu a v tom jemne fialkove kvety 🙂 uz mas vybratu? 🙂

• @nikuska1987  tak v mojej budu samozrejme ruze...ako inak...😃 tiez bude okruhla ale teraz uz zvazujem ze to skombinujem s pivoniami...pride mi to take bohatsie...a spodok kytice bude s koralkami...ale tak este si to preberem z kvetinarkou lebo co sme sa predtym bavili o kytici z ruzi tak cena bola okolo 100e...tak mozno ked by sa tam dali aj pivonie tak by tam netrebalo tolko vela ruzi...ale tak uvidime...🙂 ale jedna z tych dvoch variant..🙂

• @puffu  100 eur za kyticu? dost,,,moja bude stat okolo 40 - 50 eur 🙂 aj mne ponukala koraliky, ale to ja nechcem,,,v bielej farbe cela kytica? 🙂

• Sponzor fóra
  • @nikuska1987  nie biela.. moja bude taka maslova...tak preto tolko vela lebo ja chcem taku peknu gulku a tam treba cez 35ruzi...preto si myslim ze ked to skombinujeme aj s pivoniami tak to bude lacnejsie lebo ten objem tam daju tie pivonie..

• @puffu  nebude ta kytica velmi husta? 🙂 sa mi zda 35 ruzi a do toho pivonie - to su bohate kvety samo o sebe vela 🙂 kvetinarka ti poradi 🙂 uz pomalicky sa poberiem zajtra zase popiseme dalej 🙂 tak zatial ahoooj 🙂

• @nikuska1987  nie preto tam chcem dat pivonie aby sme nemuseli davat 35 ruzi...ked bude iba z ruzi tak vtedy bude potrebovat tych 35ruzi a mozno aj trosku viac...tak zajtra...🙂 papa...

• @puffu  som tu ale len na skok idem sa okupat 🙂 ved preto ,,,to by si mala mega kyticu 🙂

• @puffu  mala som ale kvetinarka mi povedala že pri mojej kytici by asi zvedli tie kvety čo chcem

• Ahojte aj ja mam svadbu 6.augusta.................tesiiim

• @ronulka44  tak to sa tešime 😃

• @nikuska1987  no...😃 to by bola mega kytica...😃..ale skor necham vsetko na kvetinarku a poviem iba ake druhy a nech tvori ona...🙂 to bude asi najlepsie...ale urcite bude okruhla...🙂

• @mishita2401  a co za kvety si mala vybrane?

• @ronulka44  ahoj a vitaj v nasom klube..🙂... aj my sa tesime a nevieme sa dockat...🙂 tak ako si na tom s pripravamy? Zacala so len niekedy teraz? A co vsetko uz mas?

• @puffu  lalie a ruže...fnuk

• @mishita2401  a lalie by nevydrzali? Viem ze tulipany v lete dlho nevydrzia...naopak ruze sa nedavaju v zime lebo zhnednu ale o nicom inom som nevedela...🙂

• @puffu  nie nevydržia ..a to je smutne lebo som ich velmi chcela !!

• @mishita2401  no to som vobec netisila ze by nevydrzali...ale tak kvetinarka sa v tom vyzna lepsie ako my...

• @puffu  ja som to tieš nestušila ale ona mi povedala že lete hlavne pri tých malých ktytičkach-čo maju kratke stopky nevydržia žiaden kvet- iba ak by bol neustale vo vode a nie na slnku. lebo pri tých malých kyticiach sa tie kvety musia strihat uplne hore až pri kvete vlastne a potom ten kvet nema dostatok vlahy v sebe-mne to povedali v jednom dost dobrom kvetinarstve-a ako normalne som zostala až taka smutna.... teraz nevem aku kyticu si mam zvolit

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
Odporúčaní dodávatelia
Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
Archív článkov od partnerov