Svadba 06. 08. 2011

22. jan 201361370
  • @puffu  ja mam zatial len jedny...ked si budem na 100000000000000percent ista nad popolnočkami tak si kupim k nim topanočky 😃

• @mishita2401  a mas zatial nejake predstavy o popolnocnych satach? Budes kupovat ci poziciavat?

• @puffu  no mala by som mat jedny-len čakam kým pridu do salonu-chcela by som si ich požičat...lebo inak stoja nejak 250eur 😃 a požičovne do 80 😃 a ja mam ešte ako nevesta zlavu 😃...

• Sponzor fóra
  • @mishita2401  tak to verim,,,,, 🙂 take okuliare to je draha zalezitost, ale tak ked clovek nevidi co uz treba investovat,,,nosis aj sosovky?

• @puffu  ale je zas rozdiel ked vy mate len obrad a my aj omsu 🙂

• @mishita2401  ja som mala tiez zlavu 20e za pozicanie spolocenskych siat lebo mam od nich svadobne...ja som si poziciáavala az dvoje spol. saty na svadbu tak som usetrila 40e...🙂 vzdy lepsie ako nic

• nikuska1987 nie šošovky nenosim-mam citlive oči a osobne mam fobiu už aj s kvapiek do oči a netobož šošovky 😃 a aj mi mame len obrad...

• @nikuska1987  tak to ano...🙂 u nas aj tak kazdy suhlasi iba s obradom bez omse...🙂

• puffu no ja mam tieš zlavu ale už neviem kolko 😃 ale mam zlavu aj u kozmetičky tak som rada 😃 tieš ušetrim aj ked sa to nezda 😃..na svadbe sa moc šetrit neda ... 😃

• @puffu  vy budete skor tak ci tak manzelia ako my kedze este mesiac predtym mate civilny sobas 🙂

• @mishita2401  som myslela kvoli svadbe ci nebudes mat na svadbe sosovky 🙂 ano ja viem,,,aj vy budete skor manzelia 🙂

• @nikuska1987  nooo 🙂)) ja uz som o 3 mesiace pani...🙂..ale aj tak sa najviac tesime na tu zabavu a hostinu po obrade...🙂 podla mna nezabudnutelny zazitok...🙂 a uz sa velmi tesim...🙂

• @mishita2401  no ja tiez dufam ze dostanem nejaku zlavu u kozmeticky a kadernicky kedze si potrebujem dat ten isty uces a licenie 3krat...raz skuska, potom v piatok fotenie a sobota

• @puffu  ja sa najviac tesim na obrad v kostole, ked si s drahym povieme ANO a stanem sa jeho manzelkou to bude pre mna nezabudnutelny zazitok a najkrajsia chvila v mojom zivote 🙂

• puffu no tak ja to budem mat minimalne tri krat..snad mi učes urobi hned taký aký sa mi bude lubit... snad sa to podari na poprve 😃

• Sponzor fóra
  • nikuska1987 prečo skoro manželia??? 😃 nechapem 😃... no nie na svadbe to bez okuliarov snad vydržim-ja vidim len ta dialka je už trochu horšia ... ale inak vidim v pohode ved dioptria 1 to ešte malo

• @nikuska1987  no tak urcite aj to...🙂ja si len na taku chvilu spomeniem a uz mam vlhke oci...😃 co to bude potom ked uz budem spominat na realny zazitok...🙂

• @mishita2401  mate o 14.30 obrad a o 15 uz budete manzelia a skor ako my my by sme sa mali stat manzelmi o 15.30 kedze mame o 15 a mame to s omsou 🙂 tak to mas nic to v pohodicke 🙂

• @puffu  aaale nooooo 🙂 mna zase zahreje taky krasny pocit pri srdiecku ked si predstavim, ze budem jeho manzelkou jujha uz nech je 6.8.prosiiiiim 😉

• @mishita2401  tak ja tiez dufam ze mi kadernicka vycari nieco pekne hned na prvy pokus...😃...zatial nemam este ziadnu predstavu tak uvidime...no vlastne ja mam predstavu kazdych 5minut inu...😃 ale asi ich budem aj zopnute a cast asi rozpustenu...

• nikuska1987 ahaaa 😃 už chapem 😃... mne dnes asi niekto sedi na kably a si predstav že mi ide iba tato stranka nič viac na nete mi nejde-proste skrat-ja to nechapem ...ako fakt..😃 iba toto a nič viac 😃

• @nikuska1987  fakt ja som straaasne citliva...😃 no neviem co to bude ked budem tehotna...😃 Tomas sa asi zblazni...😃aj ja uz chcem 6.8...🙂

• puffu no to dufam aj ja aj ja som chcela niečo zopnute a aj rozpustene ale ja si nemožem moc vyberat lebo mi odstavaju uška..ako nie ako nejake satelity ale aj tak 😃

• @puffu  aj ja som ale len niekedy 🙂 neboj sa nezblazni sa 9 mesiacov to zvladne 🙂 tak to ti verim ze chces 6.8. 🙂 mne maju prist do piatku pohare,,,vzdy ked dojdem domov tak sa s takou malou dusickou pytam mami ci mi neprisla posta 🙂 a stale nic

• @nikuska1987  no to poznam...🙂 to je asi take najhorsie cakat...🙂 a ked napisu ze su uz odoslane a nechodia...🙂 a inak obrucky uz vybrate mate? Ci este nie?

• @puffu  ked pridem domov z roboty a v piatok nebudu na poste tak im budem volat do TN, kde sa stala chyba pohare uz mali byt v PE. 🙂 obrucky este nie ,,,tie zacneme riesit niekedy tento mesiac,,,,,este cakam na oznamenia do buduceho piatku by mali prist a na saty tie by mali prist do 29 dni 🙂

• @mishita2401  aj ja si myslim ze mi odstavaju usi...akoze vsetci naokolo vravia ze to sibe iba mne a ze mi neodstavaju ale ja sa necitim pohodlne s nejakym ulizom...😃 takze asi viem o com hovoris...😃

• @nikuska1987  jasne...🙂 tak musis byt riadne nedockava za satami nie?...by som ani spat nemohla...😃

• puffu ale tak mne isto odstavaju-ja chvost nosim len doma... ale moj drahý by neprežil keby som si dala uška urobit-povedal mi že su pekne take ake su a že jemu sa lubia 😃 a bojim sa bolesti takže žiada operacia sa konat určite nebude 😃

• @puffu  aj som rada ze niesu este doma,,,,,momentalne nemam miesto na uskladnenie 🙂 nejake miesto im budem musiet pohladat 🙂 ide o to , ze cas sa krati a ja nemam tieto veci doma a nechcem si to nechavat ostatne na poslednu chvilu,,,chcem to urobit tak, aby so konca juna bolo vsetko pripravene 🙂

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
Odporúčaní dodávatelia
Castel Mierovo
Dunajská Streda
“Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
Archív článkov od partnerov