Svadba 06. 08. 2011

22. jan 201361370
  • @nikuska1987  no snažim sa ale furt ma rušia...ale pojdem sa aj teraz večer. niečo si už pametam ale niektore veci...bože moj 😃

• @mishita2401  to sa stava a este ked pride domov drahy to uz sa vobec nebudes ucit,,,,,ja by som sa vecer nenaucila nic vzdy som sa ucila hned zrana 🙂

• @nikuska1987  to sa aj ja ale neska mi bolo zle tak som nemohla...tak musim zajtra skor ako pojdem na prednašku 😃 no idem ja ahoj 😃

• Sponzor fóra
  • @mishita2401   to ked je niekomu zle tak sa mu neda ucit vobec,,,,,,,,,,,aj ja idem ahooj

• @nikuska1987  no ved to bol moj dnešný problem

• @mishita2401  to mas z toho tie babske veci to poznam aj mne byva zle ale uz mam recept ako s tym vybabrat 🙂

• @nikuska1987  hej a ako??? 😃

• @mishita2401  mne staci ked si pospim 1-2 hodky a prejde mi to uplne 🙂

• @nikuska1987  no ja sa musim aspon pol hodinu kollisat v posteli a prejde ma to 😃

• @mishita2401  "to" ako si to nazvala nam ale dokaze zneprijemnit zivot 🙂 zajtra ti uz bude lepsie 🙂

• @nikuska1987  no ahoj čo došli ti dnes tie pohare?? 😃

• @mishita2401  ahoj dosli taka som stastna 🙂 su krasne som zvedava co povie nane drahy 🙂

• @nikuska1987  a maš ich v albe?? 😃 ak nie tak poprosim 😃

• @mishita2401  nemam ich,ale urcite ich odfotim, len momentalne som sa pustila do upratovania ak sa podari tak do vecera by som sem hodila dalsie foto 🙂 aj pohare

• @puffu  
    @mishita2401  dievcata tak sa nam to uz krati uz len 117 dni ked neratam dnesny den a svadobny den 🙂

• Sponzor fóra
  • @nikuska1987  kukla som ich su pekunke velmi 😃... ja som bola v piatok aj v sobotu v škole a ešte mi ani nešiel net.... no čo už 😃čo mate zatial nove????

• @mishita2401 @nikuska1987   ahojte dievcence...tak konecne som mala viacej casu na tuto stranku...vonku bolo v piatok a sobotu pekne tak som bola vonku...Tomas bol v piatok hodinu na slnku a sa normalne spalil...ho este dnes pali chrbat...😃 normalne nechapem...Vrat tento rok budu tropicke horucavy tak som zvedava ci sa nepotopime na svadbe...😃 ale tak nejak to prezijeme...🙂
    Tak a vy ako? Nieco nove? Ako ste vikendovali?
    @nikuska1987  pohare som pozerala su pekne...🙂 najma ta pieskovana stopka sa mi velmi paci...🙂

• @puffu  ja som tieš počula že maju byt horučavi ale to hovorili aj minulý rok a bol to iba týždne-tak už neverim 😃... a aj keby tak veeeeeeela vody a bude dobre 😃.... no ja som bola v piatok a sobotu v škole,, dnes vonku sa prejst a tak 😃

• @mishita2401  no tak to mas pravdu...my co sme boli na SR 3tyzdne niekedy v lete tak asi 7dni prsalo...tak mne osobne ani tak teplo nevadi len nech 6.8 neprsi...🙂

• @puffu  no ved to je ako kedy pametam si aj velmi pekný ale aj velmi škaredý august a neodvažim sa povedat ako bude 😃 mne stači 25stupnov, aby slniečko prijemne hrialo 😃...

• @mishita2401  dakujeme snazila som sa vybrat nieco jednoduche a podla mna pekne nazivo vyzeraju krajsie 🙂 ja som tu bola , ale nie dlho som mala robotu 🙂 behom tyzdna cakam oznamenia, tak som nane zvedava 🙂

• @puffu  ahoj tak ja som vcera robila doma trochu velkonocne upratovanie a to co sa nestiha cez tyzden a dnes som bola s drahym cely den 🙂 dakujeme 🙂 tak pohare sa nam pacia to staci nato ze sa mozu kedykolvek rozbit,,,,,sme spokojny aj Janko aj ja 🙂 to uz Tomas sa predpripravuje nato tropicke leto,ktore hlasia a ktore ste tu spominali?? 🙂

• @mishita2401  no...😃 tak to nie si vobec narodna...🙂 urcite by to bolo idealne...ja by som bola tiez velmi spokojna keby bolo tak ako si napisala...🙂

• @nikuska1987  tak dufam..🙂 treba chytit trochu bronzu...😃...tak posledne tri dni boli uplne super...teploty 19-20stupnov...takze dufam ze to takto pojde dalej a v maji sa uz zacnem opalovat...🙂

• @nikuska1987  
    @puffu   no tak dnes som skušala trojo krasnych šiat a konečne som sa citila ako nevesta. boli uplne nadherne a dam tu aj fotky 😃 no a potom mam už aj nechtiky-ale len francuzku manikuru a potiahnute gelom a aj nove obočie 🙂 a aj nove okuliare, a aj podbradničky mi dnes prišli a aj ŠPZ na auto - novomanželia mam 😃 heh 😃 a vy čo mate nove?? 😃

• @puffu  to ano treba sa slnit, nech vynikneme v bielych satkach 🙂))

• @mishita2401  ved som videla fotky niekto sa realizoval 🙂 takze si cela nova 🙂 ja nemam cas riesit teraz svadbu takze nic nove xixixixix 🙂

• @nikuska1987  ja som taka štasntnáááááááááááááááááááááááááááááááááááá 😃

• @mishita2401  no satky su pekne...🙂 a riadne vela si toho dnes postihala..mne dnes dosli lupienky

• @puffu  no ved taka som rada 😃 konečne ako nevesta som sa citila uplne užasne 😃

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
Odporúčaní dodávatelia
Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
Roman Budai
Celé Slovensko
Svadobný fotograf
Dokumentárna svadobná fotografia
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
Archív článkov od partnerov