Svadba 06. 08. 2011
@mishita2401 to sa stava a este ked pride domov drahy to uz sa vobec nebudes ucit,,,,,ja by som sa vecer nenaucila nic vzdy som sa ucila hned zrana
7. apr 2011@nikuska1987 to sa aj ja ale neska mi bolo zle tak som nemohla...tak musim zajtra skor ako pojdem na prednašku
no idem ja ahoj
7. apr 2011- Sponzor fóra
@mishita2401 to ked je niekomu zle tak sa mu neda ucit vobec,,,,,,,,,,,aj ja idem ahooj
7. apr 2011@nikuska1987 no ved to bol moj dnešný problem
7. apr 2011@mishita2401 to mas z toho tie babske veci to poznam aj mne byva zle ale uz mam recept ako s tym vybabrat
7. apr 2011@nikuska1987 hej a ako???
7. apr 2011@mishita2401 mne staci ked si pospim 1-2 hodky a prejde mi to uplne
7. apr 2011@nikuska1987 no ja sa musim aspon pol hodinu kollisat v posteli a prejde ma to
7. apr 2011@mishita2401 "to" ako si to nazvala nam ale dokaze zneprijemnit zivot
zajtra ti uz bude lepsie
7. apr 2011@nikuska1987 no ahoj čo došli ti dnes tie pohare??
8. apr 2011@mishita2401 ahoj dosli taka som stastna
su krasne som zvedava co povie nane drahy
8. apr 2011@nikuska1987 a maš ich v albe??
ak nie tak poprosim
8. apr 2011@mishita2401 nemam ich,ale urcite ich odfotim, len momentalne som sa pustila do upratovania ak sa podari tak do vecera by som sem hodila dalsie foto
aj pohare
9. apr 2011@puffu
@mishita2401 dievcata tak sa nam to uz krati uz len 117 dni ked neratam dnesny den a svadobny den9. apr 2011- Sponzor fóra
@nikuska1987 kukla som ich su pekunke velmi
... ja som bola v piatok aj v sobotu v škole a ešte mi ani nešiel net.... no čo už
čo mate zatial nove????
10. apr 2011@mishita2401 @nikuska1987 ahojte dievcence...tak konecne som mala viacej casu na tuto stranku...vonku bolo v piatok a sobotu pekne tak som bola vonku...Tomas bol v piatok hodinu na slnku a sa normalne spalil...ho este dnes pali chrbat...
normalne nechapem...Vrat tento rok budu tropicke horucavy tak som zvedava ci sa nepotopime na svadbe...
ale tak nejak to prezijeme...
Tak a vy ako? Nieco nove? Ako ste vikendovali?
@nikuska1987 pohare som pozerala su pekne...najma ta pieskovana stopka sa mi velmi paci...
10. apr 2011@puffu ja som tieš počula že maju byt horučavi ale to hovorili aj minulý rok a bol to iba týždne-tak už neverim
... a aj keby tak veeeeeeela vody a bude dobre
.... no ja som bola v piatok a sobotu v škole,, dnes vonku sa prejst a tak
10. apr 2011@mishita2401 no tak to mas pravdu...my co sme boli na SR 3tyzdne niekedy v lete tak asi 7dni prsalo...tak mne osobne ani tak teplo nevadi len nech 6.8 neprsi...
10. apr 2011@puffu no ved to je ako kedy pametam si aj velmi pekný ale aj velmi škaredý august a neodvažim sa povedat ako bude
mne stači 25stupnov, aby slniečko prijemne hrialo
...
10. apr 2011@mishita2401 dakujeme snazila som sa vybrat nieco jednoduche a podla mna pekne nazivo vyzeraju krajsie
ja som tu bola , ale nie dlho som mala robotu
behom tyzdna cakam oznamenia, tak som nane zvedava
10. apr 2011@puffu ahoj tak ja som vcera robila doma trochu velkonocne upratovanie a to co sa nestiha cez tyzden a dnes som bola s drahym cely den
dakujeme
tak pohare sa nam pacia to staci nato ze sa mozu kedykolvek rozbit,,,,,sme spokojny aj Janko aj ja
to uz Tomas sa predpripravuje nato tropicke leto,ktore hlasia a ktore ste tu spominali??
10. apr 2011@mishita2401 no...
tak to nie si vobec narodna...
urcite by to bolo idealne...ja by som bola tiez velmi spokojna keby bolo tak ako si napisala...
10. apr 2011@nikuska1987 tak dufam..
treba chytit trochu bronzu...
...tak posledne tri dni boli uplne super...teploty 19-20stupnov...takze dufam ze to takto pojde dalej a v maji sa uz zacnem opalovat...
10. apr 2011@nikuska1987
@puffu no tak dnes som skušala trojo krasnych šiat a konečne som sa citila ako nevesta. boli uplne nadherne a dam tu aj fotkyno a potom mam už aj nechtiky-ale len francuzku manikuru a potiahnute gelom a aj nove obočie
a aj nove okuliare, a aj podbradničky mi dnes prišli a aj ŠPZ na auto - novomanželia mam
heh
a vy čo mate nove??
11. apr 2011@puffu to ano treba sa slnit, nech vynikneme v bielych satkach
))
11. apr 2011@mishita2401 ved som videla fotky niekto sa realizoval
takze si cela nova
ja nemam cas riesit teraz svadbu takze nic nove xixixixix
11. apr 2011@nikuska1987 ja som taka štasntnáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
11. apr 2011@mishita2401 no satky su pekne...
a riadne vela si toho dnes postihala..mne dnes dosli lupienky
11. apr 2011@puffu no ved taka som rada
konečne ako nevesta som sa citila uplne užasne
11. apr 2011
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@nikuska1987 no snažim sa ale furt ma rušia...ale pojdem sa aj teraz večer. niečo si už pametam ale niektore veci...bože moj