Svadba 08.08.2008. Žiadaný dátum

2. okt 20091530
  • obrúčku už nosím, zásnubnú. tam sa mi zmení len prsteň. inak, my sme mali prstene ako prvé. 🙂 rozvodu sa nebojím, môj drahý je úžasný človek a verím, že nám to vydrží až do smrti. ono ten pocit, nie je strach z toho, čo bude, ale skôr také očakávanie. 🙂

• ahojte baby,
    my uz mame tiez vsetko a iba cakame co a ako 🙂 sa hrozne tesime...

• no ja mam strach aby vsetko dobre dopadlo co sa tyka svadby... aby neprsalo ale zasa aby ani strasny hic nebol, aby sa nestal daky trapas aby slo pekne vsetko hladko a pod 😃 😃 😃 😃 no ja som zasnubak nemala lebo drahy vlastne pred rokom len tak so srady povedal, ze 8,8,2008 je pekny datum na svadbu no a tak som sa chytila za slovo a tu svadbu naplanovala 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• počasia sa ja nebojim. ak bude pršať, zmokneme. ak bude hic, budem sa ovievať všetkým, čo bude poruke a budem sa behať častejšie sprchovať. ešteže máme izbu zajednanú v penzióne, kde bude aj hostina. 😃 trapasov sa tiež nebojím, tie narobíme tak či tak, lebo ani poriadne neviem ako bude obrad prebiehať. 😃

zásnubák nosím na prste non-stop od vianoc. mám po ňom na prste ryhu. 😃

• o koľkej máte obrad? my o piatej, tak to hádam už nebude tak teplo.

• Ahojte osmičky, tak čo, už začínate stresovať? Nebojte, uvidíte, že to dopadne super. Ja sa veľmi teším, lebo idem na svadbu kamarátke.
    Pipi moja kamoška má tiež dcérku a berú sa teraz ôsmeho. Volá sa liluška, teda to je jej nick 😉
    Želám vám, nech všetko dobre dopadne a užite si tento deň naplno, lebo fakt to rýchlo ubehne 🙂

• Čaute baby, tak o takomto čase o týždeň už bude žúrka 😃
    Ja sa už veľmi teším a stresovať ani nestíham...

• adka, to ma nenapadlo. fakt, o takomto čase už budem ženuška. 😃

• ahojte baby tak ja som dnes mala rozlucku zo slobodou tak bolo super 🙂 bolo to sice cez den ale tak co uz po veceroch musim byt pri dcerke 😬 😃 😃 😃 😃

• ja som rozlúčku pôvodne nechcela mať, ale nakoniec sme si ju spravili včera večer s našimi priateľmi a bolo super.

• zmolinka vy mate svadbu na bojnickom zamku? aj my sme tam povodne mali mat aj sme to mali zajednane ale nakoniec sme to dali do ba aby to mali vsetci blizko 😃 😃 😃

• na bojnickom zámku to musí byť krásne.

• Sponzor fóra
  • njn ale keby to nebolo tak daleko 😞 😞 😞

• ahojte babuchy ste tyzden pred nami....tak zelaam vsetkyym paradnu svadbicku...pocko vam vychadzaa 😉

veriim, ze secko maate...v auguste nediskuurujete ...tak vaam tu musim takto vpadnuut

especially zdraviim zmolinku - prazandu a pipi 😉

• oooha dakujeme no ja nemam moc casu na pisanie len ked mala spi 😬 😃 😃 😃 😃

• ja leem ze som si s vami s obomi pisalaa a gratulace po uz nem budem stihat...vlastnaa svadba 😉 bude....taakze prajem vopred 🙂 😵

• v dnesnej Pravde je zaujimavy clanok o tomto datume 😃

http://tinyurl.com/55xg5r

• no 8 je mojho muzika naj cisielko 😵 😵 😵 😵 😵

• aj pre môjho drahého je 8 šťastné číslo, lebo sa narodil 18. 8. 🙂 my sme zvolili tento dátum hlavne preto, aby sa nám to dobre pamätalo. 😃 mne osobne by sa páčil aj dátum 30. 8. 2008. 🙂

• no mne to je jedno ci su tam 8micky alebo nie ale je to pekny datum....

• ahojte osmičky...ja som tiež osmička 😉 😵
    my máme v dátume ešte o nejaké tie osmičky viac...maša dcérka bude mať presne v ten deň osem mesiacov a osem dní tak dúfam, že nám to prinesie ešte viac šťastia 😉

Držím vám na piatok všetkým palce 😉

• no baby uz zajtra 😵 😵 😵 😵 😵 ja uz o hodinku odchadzam k nasim a pridem az v sobotu takze vam prajem aby sa vsetko vydarilo podla predstav 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

• Čaute baby, chcem vám zaželať krásnu svadbu a snáď budeme mať zajtra pekné počasie.
    Ja už asi k netu nestihnem sadnúť, tak píšem dnes.
    Držím vám všetkým palčeky 😉

• Nevestičky aj ja Vám vo pred prajem krásnu svadbu, 🙂 a vo pred vela šťastia

• tak drzim palce, aby nam to zajtra dobre dopadlo 🙂

• Baby tak sa zajtra drzte. A ty tripplebi nemas spania? 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov